Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ZAUZETA prvotno napisa Vidi poruku
    Jasenka, nadam se da je HSG prošao uredno. Jesi išla na uputnicu i pod kojom šifrom? Šta su ti rekli? I ja sam išla u sisačkoj bolnici na HSG pred par godina, bilo je bolno ali relativno brzo.
    Ana03, od kuda to da se više HSG u SK ne radi na uputnicu, to je novo?
    Dea2010, žao mi je, potpuno razumijem, i ja sam odustala od RH baš zbog toga, i ja hoću da oplode sve punktirano.
    ValaMala, svaka čast na duranju. Sva sam se stresla. Meni ni u pola nije bilo tako strašno, a opet mi je to jedno od groznijih iskustava.
    U Sisku rade na uputnicu ja bila danas ali toplo preporučam ne ići tamo ni u ludilu ja to nebi ponovila ni za išta na svijetu privatno i tražiti anesteziju pa koliko košta da košta ovo nije humano, sestre su odlične ali bol i ne dobiješ ništa protiv bolova osim voltarena to ja popijem kad me boli trepavica. U operacijskoj sali ti to stavljaju u tebe i ne trzaju na tvoju bol i onda te voze u drugu zgradu po dvorištu bolnice osjetiš svaku rupu u asfaltu a to je u tebi, ja saam taman mislila da me je boljelo najviše kad su stavljali i da je to to a ono jok tek sljedi najgore kad te prebacuju iz kreveta na rengen i kad počnu raditi kontrast e tad tek bolii ja sam mislila da umirem od bolova, vrištala sam od boli, čula me cijela bolnica. Tako su ponavljali jedno 3 puta. Proklinjala sam što nisam išla privatno i platila anesteziju jer oni se prema ženama odnose kao da su stvari, da ja njih vidim da probaju tu bol, Svaka Vam čast svima koje su to prošle i onima koje nije boljelo dok nama ostalima nebi to da ponove za ništa na svijetu.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jasenka, užasno mi je žao sbog tvog iskustva, ali nažalost znam o čemu pričaš. Meni su rekli da popijem ketonal sat vremena prije pretrage. Koja smijurija! Zamisli prvo pola sata mrcvarenja u jednoj klinici, pa vožnju do druge i opet samo još gore u drugoj s iskusnim doktorima... Ponekad mislim da će se neke sljedeće generacije okretati i gledati ovaj naš period kao što mi gledamo na puštanje krvi srednjeg vijeka ili lobotomije...

Frendica mi je nedavno bila na puknciji isto pod normabel-voltaren koktelom (i transferu, ali nije uspjelo) i toliko joj je strašno bilo da još uvijek ne može doći k sebi. Ja čekam na postupke aih na VV, no sve sam više uvjerena da ću preći negdje drugdje ako ćemo morati na ivf/icsi. Gledam cure tamo gore nakon punkcija, neke doslovce ne mogu hodati...

Drži se, draga, ja sam krvarila 5 dana (i to dosta jako), pusti neka sve zacijeli, duh i tijelo...

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jasenka, zaboravila sam te pitati dali piješ antibiotike? Ja sam 5 dana pila Hiramicin svakih 12 sati i krvarila samo dan i pol iako je rekao da bi mogla i duže jer je kateter jedva ugurao jer mi je grlić maternice jako suh.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ptica1 prvotno napisa Vidi poruku
    Jasenka, zaboravila sam te pitati dali piješ antibiotike? Ja sam 5 dana pila Hiramicin svakih 12 sati i krvarila samo dan i pol iako je rekao da bi mogla i duže jer je kateter jedva ugurao jer mi je grlić maternice jako suh.
    Ne pijem antibiotike, ali i dalje pijem tablete protiv bolova, a sad sam i temperaturu dobila neznam jer je to i drugima tako.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Jasenka prvotno napisa Vidi poruku
    Ne pijem antibiotike, ali i dalje pijem tablete protiv bolova, a sad sam i temperaturu dobila neznam jer je to i drugima tako.
    Ja sam isto imala temperaturu + krvarenje. Veliki je to šok za organizam. Utopli se i pokušaj odmarati

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Vanchriban, ja sam radila u Osijeku gore sam navela cijenu i koliko sam ja upoznata postupak je isti tj umetanje katetera i puštanje kontrasta u 3 navrata jedina razlika je u tome dali je slika rtg ili uzv i što je kod rtg veliko zračenje, a kod uzv ga nema. Iapravite me ako griješim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •