Citiraj ZAUZETA prvotno napisa Vidi poruku
Jasenka, nadam se da je HSG prošao uredno. Jesi išla na uputnicu i pod kojom šifrom? Šta su ti rekli? I ja sam išla u sisačkoj bolnici na HSG pred par godina, bilo je bolno ali relativno brzo.
Ana03, od kuda to da se više HSG u SK ne radi na uputnicu, to je novo?
Dea2010, žao mi je, potpuno razumijem, i ja sam odustala od RH baš zbog toga, i ja hoću da oplode sve punktirano.
ValaMala, svaka čast na duranju. Sva sam se stresla. Meni ni u pola nije bilo tako strašno, a opet mi je to jedno od groznijih iskustava.
U Sisku rade na uputnicu ja bila danas ali toplo preporučam ne ići tamo ni u ludilu ja to nebi ponovila ni za išta na svijetu privatno i tražiti anesteziju pa koliko košta da košta ovo nije humano, sestre su odlične ali bol i ne dobiješ ništa protiv bolova osim voltarena to ja popijem kad me boli trepavica. U operacijskoj sali ti to stavljaju u tebe i ne trzaju na tvoju bol i onda te voze u drugu zgradu po dvorištu bolnice osjetiš svaku rupu u asfaltu a to je u tebi, ja saam taman mislila da me je boljelo najviše kad su stavljali i da je to to a ono jok tek sljedi najgore kad te prebacuju iz kreveta na rengen i kad počnu raditi kontrast e tad tek bolii ja sam mislila da umirem od bolova, vrištala sam od boli, čula me cijela bolnica. Tako su ponavljali jedno 3 puta. Proklinjala sam što nisam išla privatno i platila anesteziju jer oni se prema ženama odnose kao da su stvari, da ja njih vidim da probaju tu bol, Svaka Vam čast svima koje su to prošle i onima koje nije boljelo dok nama ostalima nebi to da ponove za ništa na svijetu.