Citiraj Vanchriban prvotno napisa Vidi poruku
Čitam ovo o Sisku i definitivno više nisam oduševljena činjenicom da idem tamo na rtg hsg iako se ne plaća.
Vanchriban, ma to s boli je jako, jako individualno! Ja sam radila rtg hsg (ne u Sisku) i proslo je potpuno bezbolno, nalaz uredan.

Jasenka, kakav je tvoj nalaz?, obzirom da pises da te tako jako boljelo?
Dobro je vec netko spomenuo da je cesto uz neprohodne jajovode pretraga bolnija.

Citiraj Vanchriban prvotno napisa Vidi poruku
Zanima me još jedna stvar, koja je konkretno razlika između rtg hsg-a i uzv hsg-a te gdje se radi ovaj drugi?
mislim da ti je ptica1 dobro odgovorila da je razlika samo u nacinu snimanja. i prije nekoliko godina kad sam ja radila HSG definitivno je bio stav da je rtg hsg pouzdaniji, tako da sam ja u biti samoinicijativno isla na taj rtg, jer sam zeljela sto tocniji nalaz.

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
Što se boli tiče, to je tako individualno. Vidiš moju priču, stravična bol, 2 neuspjela pokušaja, boljelo je toliko a da uopće nisam ni došla do dijela gdje stavljaju kontrast.
ValaMala tvoja situacija je bila jako, jako specificna i velika vecina zena nece imati problem koji si ti imala pa im taj dio ni nece biti (toliko) bolan.