Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
ja sutra nosim sve nalaze (krvi, pp savjetovanja i ostalu dokumentaciju) u Petrovu. Temperatura mi je pala još jučer, tako da M očekujem tokom ponedjeljka ili utorak eventualno. I onda počinjem s klomifenima na 4 DC. Ovo je sad prva M kojoj se zapravo na neki način veselim i jedva čekam da dođe. Samo me sad malo postalo strah s obzirom na iskustvo koje je imala ValaMala, što ako mi bude previše folikula i zbog toga ne bude ništa od postupka? (inače nisam o tome nikad razmišljala - samo sam se brinula što ako ne bude ni jednog).
Tikki, to se ponekad dogodi, ovisi kako ćeš izreagirati, no ne vidim zašto bi morao propasti postupak. Mislim, osim ako ti odlučiš da nećeš dalje. Meni je dr. ponudio IVF i presretna sam. To gledam kao veliki dar. Zamisli, postotak uspješnosti je urnebesno veći, a izbjegla sam ono kljukanje jakom kemijom.

Pričala sam u čekaonici jučer s jednom curom koja je nakon sve one ogromne stimulacije dobila tek 2 folikula! Što bi ona dala za moja četiri! Samo sam zahvalna na ovoj prilici...

Inače, užasno me strah punkcije sutra, samo neka to prođe... ne znam kako ću izdržati to na živo...