Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vanchriban avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Čestitam novim trudnicama i novoj mami

Ja sam upravo stigla s druge folikulometrije. Folikul je narasao i sad je 2.05 pa mi je dr. Baldani preporučila ili prirodan odnos s ovulacijskim trakicama ili uz Ovitrel tempirano. Rekla sam da mi preporuči jednostavno što je bolje pa je rekla da bi ona da probam uz Ovitrel.
    Kupila sam inekciju i imam slijedeće pitanje: rekla mi je nek si je dam večeras u 8 i imam odnos u nedjelju u 8 30 nadalje, poželjno više puta u danu.
    Jel si mogu ja to inekciju slobodno dati i ranije, tipa danas u 6 popodne pa ekšn od rane zore u nedjelju?
    I jeste se vi same pikale, nije mi bed sama se piknut samo me strah da mi ne pukne igla ili nešto. Svi savjeti su dobrodošli.

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nije nikakav problem piknut se s ovitrellom - stineš salo na trbuhu s dva prsta, upikneš inekciju, pustiš salo, uštrcaš sadržaj inekcije (naravno prije toga malo mjesto uboda pređi s vatom natopljenom alkoholom i poslije uboda prođi mjesto ako ima malo krvi) i to je to. Nečeš ni osjetiti, mene Ovitrell nikad nije ni bolio ni pekao ma niš...
    I napravi kak ti je doktorica rekla - nemoj eksperimentirati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •