-
Vanchriban, kako taca kaže-dovoljno je i jednom u 48 sati, a ovo- za odnos više puta dnevno???? (a valjda ovisi o spermiogramu, al spermija bude premalo ako se ne stignu obnoviti barem 24 sata).
-
-
Ej cure!
Neznam zašto je rekla al rekla je da je preporučljivo da imamo više odnosa u danu. Najviše me proganjalo što nisam nigdje na internetu uspjela naći što konkretno ovitrell radi u tijelu nakon unosa i koji su mu efekti kao i koliko spolnih odnosa imati.
javim što smo uspjeli
-
Ovitrelle pomaže sazrijevanje js i trebao bi tempirati ovulaciju na 36h ali kod spontanih ciklusa je to malo teze tj. kad nema supresije. Vise odnosa dnevno ne znaci vecu sansu za uspjeh.
-
O tome postoji dosta polemika - neka istraživanja su čak pokazala da je uspješnost veća kod više odnosa, ali tu se radi o muškarcima s ok spermiogramima.
-
Dobro jutro i sretno Valentinovo svima
Sutra mi je punkcija pa molim vibre i sretnice. Imam 7 folikula, ali i 3 dobre jajne stanice će biti dosta.
Evo sad malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za Niki da prestane krvariti i za Bab za veeeeeeeliku betu.
Svima ostalima također sve najbolje, sorry kaj ne pamtim ko je u čemu!
-
-
Dobar dan!
Jučer nakon propale akcije prijavljujem jutrošnu uspješnu. Znači imamo subotu i ponedjeljak i sad ćemo vidimo.
Ako dobijem mengu, koja je procedura za novi ciklus folikulometrije i jer mogu uopće od idućeg opet il ide neka pauza obzirom na Ovitrel?
TrudyC vibram sve u šesnaest ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
Bab
.....odmori pa kreni dalje....znam da boli, ali nemoj odustati.
Drži se.
-
-
-
Bab draga stvarno mi je jako žao! Samo polako dalje, odtuguj i uzmi vremena koliko ti treba!
-
Bab
-
Bab baš mi je žao ...
Drži se, odmori se.... I onda idemo dalje, nema odustajanja ..
-
Bab, stvarno mi je zao, nadala sam se da ces uspjeti jer mi se cini da vam treba samo malo srece bez obzira na spermiogram. Odmori pa u nove pobjede.
-
Bab jako mi je zao
-
-
Bab draga, iskreno mi je žao, susjećam se s tobom jer jednako proživljavamo..... Draga mislim na tebe.......
-
-
-
-
Bab stvarno mi je žao. Jednom će nam uspijeti, sigurna sam
-
Bab, draga! Polagala sam sve nade u tebe ovaj put! Isplači se, odmori i onda kuj planove za dalje!
Drži se!
Vanchriban, pa kud za vraga baš ovaj vikend sveki došla?
Niki?
-
Bab baš mi je žao.
-
Stanje kod mene,hm....zbunjeno,drage moje....treci test pokazao debeli plus,danas sam isla vaditi i drugu betu jer nemam mira,iznosi 154,30,a krvarim....da li se beta pravilno dupla ja to ne znam,ne kuzim se u tu trudnicku matematiku.
-
Niki beta bi se u tako ranoj fazi trebala udvostruciti svaka dva dana. Ako ti je ovo druga beta, a prvu su vadila 9.2. i bila je 56.6, onda bi nakon 5 dana ona trebala biti vise od 300... Bojim se da je prema tome tvoja danasnja beta premala, sto bi na zalost moglo znaciti biokemijsku trudnocu...
-
Niki, imala sam isti scenarij sa svojim 1.IVF-om ali sam se nadala da ce kod tebe biti drugacije. Očito je biokemisjka ali odi za 2 dana opet po betu.
-
Cure, za betu uputnicu daje soc. ginić? I di ju vi vadite, gore na Petrovoj ili se to negdje drugdje obavlja?
Znam da imam još skoro tjedan dana do toga, ali svakako bi trebala do kraja tjedna uputnicu izvaditi, pa da se znam spremiti.
Hvala!
-
-
Dobro jutro svima!
Izvađene 3 stanice jučer, koktelčić (koktelčina
) je tako dobro djelovao da sam došla k sebi tek predvečer....ali bar je bol bila minimalna.
Transfer će biti najvjerojatnije u petak, ali još u četvrtak moram zvati da potvrdim. Vibrajte za mene jer me jako, jako strah hoče li se stanice oploditi....
Bilo nas je jučer 6 i sve smo imale između 3 i 6 stanica. Svim curama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od TrudyC : 16.02.2011. at 08:15
-
Bab, tako mi je žao zbog tebe
TrudyC vibre za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
S obzirom da će mi ovo biti prvi aih molila bih vas da mi kažete dali se na folikulometriju ide i vikendom? Pretpostavljam da. Meni se čini da će meni baš pasti vikendom. Za ivf znam da rade i subotom i nedjeljom, a kako je sa aih.
Hvala unaprijed
-
TrudyC ~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I onda u tvojoj pupi!!!
-
-
Fala vam cure puno na vibrama 
Sutra javim čim saznam situaciju...
-
Bab draga na rodu najviše provirim zbog tebe i pratit ću je i dalje jer sam uz tebe i čekam tu betu skupa s tobom i uz ostale naše rodine puce!
-
-
-
TrudiC, daj malo detalja, kakav protokol, na koliko si primila stopericu?
-
Od prvog dana Suprefact, od drugog do četvrtog po 3 menopura, pa od 5. do 11. po 2 ampule, 12. dan štoperica, 14. dan punkcija...imala sam samo 2 uzv-a, na drugom (10. dan) su folikuli bili oko 14 mm....
Imam ja dosta iskustva (ovo mi je bio 5. IVF) pa znam u čemu je problem...no detalje ću još sutra saznati, ali sad fakat razlog više nije važan, što se dogodilo, dogodilo se...
-
O, Trudy! Najprije me oraspoložiš, a onda rastužiš! Žao mi je!
-
Evo drage moje,nisam se htjela javljat dok ne dobijem konkretne rezultate,beta pala na 43....znaci mozete me izbrisat sa liste trudnica.Puno srece svima,ja se nadam da ce konacno krenuti neke lijepe vijesti ovdje!!!!!
-
TrudyC i Niki, baš mi je žao cure...nažalost, prošla sam i jednu i drugu situaciju i ne znam koja mi je bila gora.... 
Drž'te se hrabro i idemo u novu borbu za naše bebice !!!
-
I meni je zao svih nas,jako je bolno kako se priroda igra s nama na okrutan nacin.Tko nije bio u postupcima ne zna kakva je to muka i bol.ja sam svoje isplakala jos onda kad ste mi rekle da mi beta nepravilno raste i da nije dobro,tako da sad su potekle samo jos neke male,zadnje suze....Ali,kako kaze meni jedna jako draga forumasica Bab IDEMO U NOVE POBJEDE!!!!Da ne mislite,sve ste mi drage,prihvatile ste me istog trena kad sam se javila,stavljale na svoju listu,ali kako sam dugo proucavala o oplodnji na vasem forumu nekako mi je Bab ostala zapamcena...
-
Nikki, TrudyC stvarno ne znam što bih Vam rekla osim da se dobro isplačete (inače ja to činim) i dignuti glavu pa dalje u pobjede.
-
Drage moje tužnice, Bab, TrudyC, Niki, svima vam šaljem veliki
-
-
tlatincica prvotno napisa
Drage moje tužnice,
Bab, TrudyC, Niki, svima vam šaljem veliki

x ne znam što bih vam drugo rekla, osim da se držite!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma