-
andream, točno isto i kod mene se dogodilo. Dakle, na pregledu kod doktorice nam je predloženo da prvo probamo s AIH. Ja pitam, jel to ulazi onda u onih 6 postupaka... doc. odgovara: Ne. Javim se sestrama na šalteru da me zapišu za AIH, one mi objasne da klomifene moram sama kupiti, uz napomenu da su u bosni jeftiniji i da si ih nabavim tamo, jer eto, takva je situacija i cure se snalaze kako znaju. Nakon 2. folikulometrije, doc. kaže za dva dana je štoperica. Javiti se sestri da vam otvori košuljicu. Javljam se sestri, pita me je li mi ovo prvi postupak. Kažem da je. Ona mi govori kako nije to ništa strašno, kako ću lijepo dobiti štopericu, da samo dođem u 10h kod njih, da sam dan iza slobodna i da onda dođem sa suprugom u 7 ujutro. Za to vrijeme iz ladice vadi ovitrelle, piše one sve podatke u košuljicu i zamoli me da se potpišem u tekicu da sam preuzela štopericu (ni riječi o tome da mi to ide u 1/6 postupaka). Dolazim ja sa MM nakon dva dana, javljam se sestri (nekoj drugoj) i ona gleda moje papire i kaže: a, vi ste uzali naše lijekove, dakle imate još 5 postupaka. Ja kažem: nisam ja nikakve lijekove uzela, ja sam u AIH i dobila sam samo štopericu. Ona: pa to vam se jednako računa, to smo vam rekli. Ja tražim sestru od dan prije i kažem joj kako mi je ova sad rekla da sam iskoristila jedan postupak, i da me na to nitko NIJE upozorio. Sestra: ma ja to svima objasnim, ne znam kako vama nisam. Ali imate još 5 pokušaja, a možda uspije sad od prve... Ja: A, ne, ja hoću kupiti tu štopericu ili vama platiti. Ona: provjerit ćemo kod administratora je li već sproveo vaš postupak. Zove administratora i kaže: ok, idite kupiti štopericu pa ju nama vratite. MM trči u apoteku i vraća se sa ovitrellom. Ovu sestru ne možemo nigdje nači (zapravo nikoga na odjelu) i onda nailazi neka druga sestra i pita što čekamo. Nakon objašnjenja uzima od mene ovitrell i na njega piše naše prezime.
I to je to, nitko nam kasnije nije ništa rekao za postupke. Idući ovitrelle smo odmah rekli da sami kupujemo. I ja sam biser bacila račune...
Sorry na dužem postu, ali samo sam htjela pojasniti što i kako se nama dogodilo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma