vuki moja dr je Baldani,i ona je htjela pravit pauzu,a kasum je bio dežuran i vjerovatno mi se smilovo kad sam mu rekla da sam i prvi put imala hiperstimulaciju i bile mi nezrele stanice jer mi tad Baldani bila na kongresu a mjenjala je Šprem i ona uopće nije reagirala da ja imam hiperstimulaciju,i kad sam se vratila kući tek je onda nastupilo ludilo,nisam znala ni što me strefilo več su me htjeli strpat na odjel u bolnici da ležim,voda u trbuhu 4-5 litara u roku 2 dana,nemogu skoro ni disat,ni hodat od bolova.. znam kako je grozno kad prođeš sve te preglede,inekcije i onda ti reču nema ništa od transfera i propadne ti prilika a moraš čekat idučih 6-7 mjeseci da bi opet pokušao i molit Boga da barem dođeš do transfera,da ti barem nešto vratu pa uopće nije važno ni koliko ni kakvo je. Ako si sreče kao ja,možeš očekivat i iduče pute hiperstimulaciju,ja sam je dobila i drugi put s dosta smanjenom dozom ljekova,i moraju mi je opet smanjivat. Vjerovatno češ u ponedjeljak dosta toga više saznat od doktora, pitaj ih sve što ti padne na pamet.