Stranica 45 od 53 PrviPrvi ... 354344454647 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,201 do 2,250 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Vi ste kod štoperica, a mene zanima folikulometrija u Petrovoj... Treba li mi posebno uputnica za to? Sada idem prvi puta kod njih, prije sam to sve obavljala privatno u Os i poslije pregleda telefonom javila svom dr kakvo je stanje... Znam da treba doći u 7h ujutro. jel bude velika gužva?

Hvala ..

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj kriistiina prvotno napisa Vidi poruku
    Vi ste kod štoperica, a mene zanima folikulometrija u Petrovoj... Treba li mi posebno uputnica za to? Sada idem prvi puta kod njih, prije sam to sve obavljala privatno u Os i poslije pregleda telefonom javila svom dr kakvo je stanje... Znam da treba doći u 7h ujutro. jel bude velika gužva?

Hvala ..
    Meni su rekli donijeti uputnicu za AIH i ta uputnica mi je odmah vrijedila za svaku folikulometriju.
    Obično svi dođu jako rano, ali doktori s odjela u ambulante uglavnom dolaze oko pola 9. Zna biti gužva, ali jednom kad krenu s pregledima, to ide zaista brzo.
    Sretno!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kriistina, kod stimulacije su ti potrebne dvije uputnice. Jedna za bolničko lječenje i jedna za pregled (ili kontrolu). Ta za pregled im služi za folikulometrije. Nazoveš ih među prvim danima ciklusa da dolaziš 7 ili 8 dc (kako su ti rekli) i oni te naruče za taj dan. Na onom papiru koji si dobila gdje piše koje lijekove da koristiš, piše i koji dc i u koliko sati da dođeš. I sve ide relativno brzo. Ja sam u ponedjeljak (8dc) u 8h. Pa ako ima koja zainteresirana za izbrusiti jezik, nek se javi!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 17.03.2011. at 19:05

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Petrovke, ima li neka od vas iskustva sa choragonom ili ovitrellom nakon transfera? Ili Decapeptylom? Ne znam ima li neki od dr. praksu davati nesto od toga.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Moja dr. baš i ne. Zadnji put sam je pitala, pa me lagano ošinula pogledom Neznam zašto, obzirom da sam primjetila kod ostalih cura da je moooožda uspjeh bolji.
    Posljednje uređivanje od Snekica : 17.03.2011. at 19:17

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Taca, to i mene zanima...ja sam čak razmišljala da na svoju ruku idući put uzmem nešto od toga.
    A probat ću se sjetiti pa pitat dr. šta misli o tome...Nadam se samo da ne dijelim dr. sa Snekicom

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Kriistina, kod stimulacije su ti potrebne dvije uputnice. Jedna za bolničko lječenje i jedna za pregled (ili kontrolu). Ta za pregled im služi za folikulometrije. Nazoveš ih među prvim danima ciklusa da dolaziš 7 ili 8 dc (kako su ti rekli) i oni te naruče za taj dan. Na onom papiru koji si dobila gdje piše koje lijekove da koristiš, piše i koji dc i u koliko sati da dođeš. I sve ide relativno brzo. Ja sam u ponedjeljak (8dc) u 8h. Pa ako ima koja zainteresirana za izbrusiti jezik, nek se javi!
    Snekica, meni je doktorica rekla doći 8.-10. dana ciklusa na UZV s uputnicom. Moja ginić nije bila sigurna jel je dosta samo uputnica za bolničko liječenje ili treba i posebna za pregled, pa mi je napisala obje. Kad sam došla na prvu folikulometriju sestra je uzela samo uputnicu za bolničko liječenje (znači onu za AIH), za ovu drugu (ginekološki ultrazvuk - folikulometrija) je rekla da ne treba i vratila mi ju je natrag.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ma tamo je očito kako se tko ujutro probudi. ja više ne kužim niš. zadnji put kad sam došla po lijekove uzela mi je obje i rekla da je to to. Bo!

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj kriistiina prvotno napisa Vidi poruku

Hvala ..
    Kriistiina, ne znam kod kojeg si dr., ali neki dolaze i ranije od pola 9 (napr.dr. Strelec već oko 7 - 7,15, dr. Vrčić oko pola 8, pa tako dalje), tako da ti je moja preporuka doći prvi puta ranije i vidjeti kako tvoj dr. dolazi. I stvarno, ide jako brzo, bez obzira na gužvu. Sretno!

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Suzzie moj dr je dr. Š... Vjerojatno će kasniti odnosno doći oko 10

Taco ja sam primala u Osijeku poslije transfera Ovitrelle. Jedan Ovitrelle na tri puta. Čim sam došla u sobu dala sam si malo (sestra nije znala ) i onda kod kuće slijedeća 2 dana..

Hvala cure na odgovrima. Uputnice za bolničko liječenje i za kontrolni pregled sam predala kod podizanja lijekova.. E sad, budući da mi je M jako kasnila, a ja si davala decapeptyle njih će mi faliti. To mogu dobiti kod njih, jel? Jel opet nosim nove uputnice ili ću dobiti na one stare??? Aaaa puna sam pitanja...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Decapeptyle ćeš dobiti i ne trebaš nove uputnice
    I pacijentice dr.Š najčešće obrađuju drugi liječnici, pa budi spremna i na to

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

tlatincice tako sam si nešto i mislila da će biti . Hvala ..

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ježić javi nam tetu betu!!!!!!! Držim fige...

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

da fakat...ježiću naš ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
    Posljednje uređivanje od Bab : 18.03.2011. at 12:36

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ježiću, gdje si?
    Ajmo betu...

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Žao mi je što vas moram razočarati, od moje bete ništa. Rezultat negativan

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ježić, jako mi je žao. Pribojavam se da i mene u srijedu očekuje isto takvo razočarenje.
    Dali si sljedeći mjesec ponovno na aih?

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ježić.
    Ptičice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za srijedu.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ježić, žao mi je!!!

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ježić, žao mi je, ali hrabro naprijed
    Ptica, samo pozitivno
    Ja konačno dobila sve nalaze hormona, nazvala Petrovu i sad čekamo 06.04. da vidimo kad i šta dalje....

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Zaboravih... - Snekica, velike ti fige držim

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jezic, zao mi je

A svim petrovkama pikalicama, cekalicama transfera ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pticice sretno u srijedu.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala svima na podršci! Danas nisam više nikog uspjela dobiti u bolnici, ali se nadam da krećemo odmah dalje. Nema odustajanja!
    Sretno svima!

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ježić žao mi je, ali idemo dalje i nema odustajanja, zar ne??

Pinny šta ima kod tebe?
    Posljednje uređivanje od kriistiina : 19.03.2011. at 11:09

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kod mene nista novoga. Nema nikakvih simptoma pa cak ni nadolazace menst. Inace me vec pred samu betu pocme boliti donji dio ledja.
    U ponedjeljak na vadjenje krvi! Javim se tek poslijepodne sa rezultatom jer prije necu moci doci do kompa.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

cure, evo htjela bih svoje iskustvo podijeliti s Vama...

već jako dugo imam probleme sa poremećenim ciklusima, upalama, ciklusima bez ovulacije i sl., u proljeće 2009. muž i ja odlučili smo se početi raditi na bebici, pošto su mi ciklusi bili poremećeni dobila sam terapiju duphaston, ubrzo ostajem trudna....nitko sretniji od nas. nakon par tjedana sreće i veselja, ustanovljeno da je srce bebici prestalo kucati...., i tako u prvom mj. 2010. kiretaža. muž i ja smo zaćas počeli opet pokušavati ali nikako nije išlo, i krenula sam nakon nekoliko mjeseci u petrovu kod prof. Radakovića na pretrage i kontrole, i tako sam ja iz mjeseca u mjesec svako malo dolazila, jer je iz mjeseca u mjesec bilo novo razočaranje....prvo mi je nađena cista na jajniku, zatim je ustanovljeno da mi folikuli uopće ne pucaju, onda kada sam imala dogovorenu stimulaciju ovulacije, ja dođem, a on meni na jajniku nađe endometriom, e krasno, sad imam i endometriozu.... i tako je meni više svega bilo dosta, iz petrove sam izašla plačući, više nisam mogla, oko mene, na poslu sve žene ostaju trudne normalno, a ja...nikako. jednostavno mi je bilo dosta svega. i tako meni dr. Radaković kaže da mu se javim 1. dc, da se dogovorimo za laparoskopiju i .... još jedan operativni zahvat (zaboravila sam naziv). meni podne, uplašila se, sva u komi zašto to sve moram baš ja prolaziti, hrpa pitanja, zašto baš ja......mužu sam danima plakala kako se bojim tih zahvata i tako....sestra u bolnici mi je rekla da joj se javim 1. dc tako da dogovorimo te zahvate jer se radi određeni dc. i tako ja čekala svoj prvi dc. i nisam ga dočekala, pomislih...opet neki poremećaj od svog stresa od posljednjih dana i mjeseci, međutim, nakon pi-pi po testu, ja trudna i ovaj put se duboko nadam da će sve biti ok.
    htjela sam samo reći da je kod mene razlog ne ostajanja u drugom stanju bila prevelika želja i opterećenost trudnoćom, ja sam samo o tome razmišljala, ni o čemu drugom, međutim kad sam od svega digla ruke, + me iznenadio.
    a vama svima želim da isto tako čim prije ostanete trudne, nije bitno da li prirodno ili pomoću potpomognute, samo da već jednom vidite slatke plusiće.

sorry, malo sam se raspisala...

sretno svima!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

inch123, prekrasna priča sa prekrasnim ishodom! Čestitam! Nama nakon 10g već je puna kapa i naravno da samo o tome razmišljam, pogotovo što sam svaki mjesec na jednom od pregleda, postupka, zahvata... Opustiti se nekad jednostavno nije moguće... Čak i sad dok se bockam gonalima imam osjećaj da sam skroz opuštena, a moja kolegica s posla kaže da sam sva na iglama stalno... To je nešto jače od tebe, i ne možeš protiv toga. (osim uz neke tabletice... )
    Super za vas šta ste ostali prirodno trudni i svakako uživajte u svakom danu trudnoće i kasnije u svakom trenutku sa svojom bebicom! Jer to je nešto najljepše na svijetu!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 19.03.2011. at 14:06

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pinny, nestrpljivo čekamo ponedjeljak!

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pinny navijam za tebe! Jaaakkkooo

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pinny,daj Bože da nas u ponedjeljak razveseliš beturinom.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pinny, želim ti ogromnu betu u ponedjeljak! Nek nam tvoja beta pokrene sretan niz!
    Ptičice, misli pozitivno! Ja sam do zadnjeg momenta vjerovala da će beta biti super, i mislila sam na moment da će me slomiti kad sam saznala nulu, ali nije! Idem hrabro dalje, jer sam već davno čvrsto odlučila da ću biti majka i namjeravam u svom naumu i uspjeti! Kad tad!

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ich123, čestitam ti od srca! Ovakve priče nam s vremena na vrijeme zaista trebaju da nas podsjete da treba vjerovati u čuda!
    Uživaj u trudnoći i sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jutros napravila test i negativan je (danas je 14dnt). Sutra cu otici izvaditi betu ali to je to.

Cure hvala na podrsci . Sada cemo malo odmoriti od svega i vidjeti gdje i kako dalje.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

A Pinny...
    Baš mi je jako žao...

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pinny Žao mi je!

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pinny, jako mi je žao

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj inada prvotno napisa Vidi poruku
    ispričavam se što upadam kao padabranac ali htjela sam vas pitati, npr. da li znate kako je u petrovoj kod dr.streleca. konkretno zanima me ivf, idem na uputnicu i sad me zanima da li mogu sama nabavljati lijekove, npr.klomifene ili koje već dr. predloži, jer ne znam koliko se čeka ako mi oni nabavljaju lijek za stimulaciju O.pretpostavljam ako sama nabavljam da ću malo ubrzati cijeli proces. i gdje uopće nabaviti lijekove i koliko otprilike koštaju?
    Pozdrav inada i dobrodošla!
    Ako ideš na uputnicu ne trebaš kupovati lijekove. 6 postupaka pokriva HZZO. I dobiješ ih uglavnom odmah. Ako baš nešto i nemaju taj trenutak, dođeš za par dana (kad ti kažu) i dobiješ ih.

Kad krećeš, u kojoj si fazi i koja ti je dijagnoza?

znatiželjna baba i smajlić sa cikerima

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Trudnice
    Mala26 (još mjesec dana!)
    Ana03
    Nana_banana
    rajvos
    marina81
    Visibaba
    zvončica1976
    Mijina prijateljica
    ich123

Čekalice bete
    ptica1
    taca70
    tikki

Pikalice
    Kriistiina
    Snekica

Prirodni ciklus IVF/ AIH/ klomifenke

Čekalice termina, pregleda i koječega
    04/11 mare77
    04/11 milla2
    04/11 mimi81
    04/11 nety
    04/11 tlatincica
    06/11 Sanja1
    Ana1201
    Bab
    dada-55
    Dariaaa
    Dhea
    Dona
    duba13
    frodo
    Glossy
    Jasenka
    ježić
    kerolajn5
    legal alien
    ljube
    Niki
    Nivesa
    plavuša007
    Pinny
    Suzzie2
    Tajčica
    TrudyC
    Vanchriban
    vuki
    Zrinkič

Cure za koje navijamo ~~~~~~~~~
    Dea2010 (Slovenija)
    Sela (Češka)
    ValaMala (VV)
    Zauzeta (Slovenija)

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Lijepo molimo Petrove trudnice da nam jave svoje termine

Petrofke, ajmo osvježiti listu: čekalice kad idete u postupke?
    Gdje ste i u kojoj fazi?
    Tko nam je otišao, tko došao, tko se skriva ?

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja u ponedjeljak zovem bolnicu, pa ću valjda znati što dalje.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tikki, razveseli nas ogromnom betom sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Joj Pinny žao mi je.... Drži se!!!

Tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra ......

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pinny strašno mi je žao. Hrabro idemo dalje!

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Pinny strašno mi je žao

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav inada i dobrodošla!
    Ako ideš na uputnicu ne trebaš kupovati lijekove. 6 postupaka pokriva HZZO. I dobiješ ih uglavnom odmah. Ako baš nešto i nemaju taj trenutak, dođeš za par dana (kad ti kažu) i dobiješ ih.

Kad krećeš, u kojoj si fazi i koja ti je dijagnoza?

znatiželjna baba i smajlić sa cikerima
    ispričavam se što se nisam predstavila i hvala na dobrodošlici!
    trudimo se 16 mjeseci
    on 32 godine, normoozospermija
    ja 29 godina, neprohodni jajovodi (u 2-om mj.ultrazvučni hsg), ovulacije redovite(lh testići) 10-12dc, ciklusi 27-28 dana
    30.3. zakazan pregled kod dr streleca, konzultacije za laparoskopiju ili ivf, zbog godina pretpostavljam da će predložiti ivf

nisam znala da se ne čeka dugo za lijekove, mislila sam da je čekanje par mjeseci, nadam se da se za sami postupak isto ne čeka dugo.vidjet ćemo sve za par dana pa se javim.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pinny,ma koje je to sr...,sad sam već stvarno ljuta.Aliiii u duhu svog optimizma nemogu reći drugo nego idemo opet,valjda ćemo i mi jednom dočekati taj trenutak.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pinny stvarno mi je žao! Drži se draga!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pozdrav svima,

Imam pitanje pa ako mi možete pomoći.
    Ja sam na forumu potpomognuta u Češkoj jer tamo ide na postupak donacija AID koji mi pokriva hzzo a za lijekove su mi rekli da se obratim dr koji me je uputio na liječenje van hr.Meni je zahtjev ispunjavala dr B iz Petrove.Nju nisam mogla dobiti telefonski pa sam sestri objasnila da trebam inekcije Gonal,Cetrotid i Ovitrell (pokriva hzzo jer se broje u postupak) jer u 4 mj idem u postupak i rečeno mi je da dođem i dogovorim se sa doktoricom.
    Pošto nisam iz zg zanima me hoču li dobiti inekcije taj dan u bolnici ili dobijem recept pa podignem u ljekarni ili kako?Vidim da su neke od vas pisale da lijekove dobijemo u bolnici.
    Sestra mi je rekla da ponesem crvenu uputnicu za bolničko liječenje.Pripremu će mi napraviti moj ginekolog.
    Pozdrav svima i želim puno uspjeha.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pinny sve su to samo stepenice prema vrhu koje moramo proci!I netko jednostavno ne da da preskocis ijednu.
    Tako sam ja sebi objasnila.
    Olea lijekove dobijes odmah na uputnicu,cim ih dr odobri i upise u tvoju povijest bolesti.Barem je tako bilo kad sam ih ja podizala.

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sela,kako misliš ako sam dobro shvati dr u Petrovoj napiše povijest bolesi kao u karton i jel onda dižem lijekove kod njih u bolnici ili u ljekarni?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •