Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Snekica nam javlja da su njeni momcici-folikulici jedan drugom od uva do uva i da ce stoperica biti -vec danas!!!!
    A sad idemo na odbrojavanje nagomilati vibrice za nju!!!!
    wow, ovo je stvarno ekspresno! bravo Snekice!!!

pinny, zao mi je

Citiraj marina81 prvotno napisa Vidi poruku
    Jel netko mozda zna do kojeg tjedna se koristi utrogestan,i dali se postepeno prestaje ili ?
    ja ne bih prekidala utrogestan na svoju ruku, pa makar vec bio 12. ili 14. tjedan, jer ponekad terapija traje i duze od toga. Pitaj svakako svog lijecnika kada prekinuti s utrogestanom.

zvončica1976 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

[QUOTE=visibaba;1847821]wow, ovo je stvarno ekspresno! bravo Snekice!!!

pinny, zao mi je

ja ne bih prekidala utrogestan na svoju ruku, pa makar vec bio 12. ili 14. tjedan, jer ponekad terapija traje i duze od toga. Pitaj svakako svog lijecnika kada prekinuti s utrogestanom.[/QUOT
    moram se nadovezati da sam utrogestan prekinula onda kada mi je to ginekolog odredio,znači SVAKAKO NE na svoju ruku,niti sam to navela,govorim o PREPORUCI GINEKOLOGA KADA SE PRESTAJE...toliko.
    Posljednje uređivanje od zvončica1976 : 24.03.2011. at 19:03

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj zvončica1976 prvotno napisa Vidi poruku
    moram se nadovezati da sam utrogestan prekinula onda kada mi je to ginekolog odredio,znači SVAKAKO NE na svoju ruku,niti sam to navela,govorim o PREPORUCI GINEKOLOGA KADA SE PRESTAJE...toliko.
    ma zvoncica sve ok, samo sam nadopunila, jer preporuke ginekologa mogu biti razlicite ovisno o svakom pojedinom slucaju.

Nety, dobrodosla. cure su ti vec sve rekle, pitaj sve sto te zanima; ja svakako navijam za informirani pristup.

Snekice, super za jajne stanice. Navijam za odlicnu oplodnju!!!

zvončica1976 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj visibaba prvotno napisa Vidi poruku
    ma zvoncica sve ok, samo sam nadopunila, jer preporuke ginekologa mogu biti razlicite ovisno o svakom pojedinom slucaju.

Nety, dobrodosla. cure su ti vec sve rekle, pitaj sve sto te zanima; ja svakako navijam za informirani pristup.

Snekice, super za jajne stanice. Navijam za odlicnu oplodnju!!!
    u svakom slučaju od viška glava ne boli,bolje koji dan više - nego kraće.
    Svim curama u bilo kojim fazama želim da vam proljeće donese puno ružičistih misli !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •