Citiraj nety prvotno napisa Vidi poruku
Ja se nadam da ce biti i manje jer vec sam jednom isla na folikulometriju kad smo probavali s klomifenima i bilo je puno jajnih stanica
Ufff posao je pred nama Samo nikako neznam jeli bi isla na oplodnju sva 3 jajasca
Strah me s jedne strane jer su mi s 3 ipak vece sanse a s druge sta ako se sve 3 prime ?
M se ljuti jer se okolo propitkujem kako i sta kod ljudi koji su isli na MPO ali sta cu pa moram se inforimirati Pa nije to sramota
Ali svima koji mi drze fige hvala i ja drzim fige isto Juce sam malo citala forum pa mi se knedla napravila u grlu kad sam vidjela da neki pisu da im se nije primilo
Nety,tko pita ne skita! Ja, kad sam prvi puta išla na IVF,sve što sam znala naučila sam na internetu, i hvala Bogu na tome.I opet sam bila zbunjena i imala sto pitanja u glavi, šta i kako, zašto ovako, a ne onako...Muž i ja smo od početka sa svim svojim, obiteljima i prijateljima normalno i otvoreno razgovarali, i gle čuda, kad smo mi progovorili o tome odjednom su i dva bračna para, prijatelji,otvorili svoje srce i priznali da imaju isti problem.Nije sramota pitati, a niti razgovarati o tome sa onim tko ti je blizak i tko ti želi najbolje.
A što se tiče uspjeha, pogledaj moj potpis,prvi IVF uspješan, 3 embrija vraćena,jedan se primio za mamu
Sad bi mi i drugu bebu, ali nekako nam ne ide baš kako si mi to planiramo...ali samo optimizam i pozitivnost i bit će
Zato, glavu gore, i samo pitaj,ako nemaš gdje-imaš ovdje!