evo i nas dvije- cure moje drage! kod nas je sve u najodličnijem stanju brojimo 23t. i vesela sam beba svako jutro pred zoru,a i bogme sam velika dr.kaže.nisam vas zaboravila i često škicam da vidim gdje su moje suborke! za dr.Šprem samo najljepše a i za dr.Vrčića!primjetila sam da je od nove godine sve veća gužva u čekaonama...prije bi bila gotova s svime za ca.45min a od Nove ostajemo po 3-4h.al to je najmanje važno u našoj trudnoći!a da i svaki put mi treba nova uputnica(dok prije nije trebala,vračali su mi je)a idem na kontrolu svaka 2do max.3 tj. kao sto rekoh sve se to najmanje važno kad znaš kroz sta si sve prošao da bi do doga došao! htjela bi se nadovezat na sve drage i buduće mame koje su u dilemi koliko vratit??? meni je 26god.mužu 28.prvi nam je ICSI bio. imali smo vraćene 3 blastice,a 4 smo ih dobili i niti jednog trena nisam pomisljala na to koliko da ih vratimo, jer to je naša nada i naša djeca...eto s svim prekrasnim prognozama od dr.i biologice nama se primilo-SAMO JEDNO,a sta da upravo svoju curicu nisam izabrala?uvijek bi se mislila...zato nas dvije drzimo fige za vase curice i dečkiće!