Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Curke moje booook !!!

Snekice,~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malca...nek i ostane tu na sigurnom.

Sve Vas puunoo pozdravljam, a Visibabi s kojom sam se jučer družila u Petrovoj šaljem poseban kiss i ispričavam joj se što sam bila malo mutava jučer, ali anestezija me totalno ubila, cijeli dan sam k sebi dolazila...sorry draga.

I da, moja stanica se oplodila i nadam se da će biti mala žilavica koja će izrasti u našu Niku ili Lukasa

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    I da, moja stanica se oplodila i nadam se da će biti mala žilavica koja će izrasti u našu Niku ili Lukasa
    Čestitam Bab i sretno s transferom!

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    jeeee, ova vijest me bas razveselila!!!
    bit ce sigurno et ~~~~~~ i nek samo mrvica dugo ostane s tobom!!!
    a bas si bila slatka onak munjena od anestezije. neke stvari si mi dvaput ispricala (prije i poslije spavanja), al te nisam htjela prekidat i dodatno zbunjivat.

ja sam vas malo zapostavila, sto zbog boravka u petrovoj, a sad i jer sam totalno uronila u internet prikupljajuci informacije o dijabetickoj prehrani na koju moram prijeci zbog mog pomahnitalog secera.

zelim dobrodoslicu novim curama.
    Snekici gomilu vibri da otvori proljetni pozitivan niz u petrovoj ~~~~~~~~ i Bab da nastavi niz s pozitivnom betom ~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

cure ,opet ja dosadna ali čim više čitam sve me više frka da neću stići....čitam sad za to pravno i psihijatrijsko savjetovalište da se čeka na termin u jednu srijedu a ja već 12 završavam sa innekcijama i Idem na uzv, moram biti u zg pa neznam dal će me primiti do tad ...pa pitam ako je koja upoznata kad se moraju predati papiri ,potvrde ? do transfera?hvala sutra zovem psihićku da vidim kaKO STOJE

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •