pozdrav cure. nije me dugo bilo jer nastojim ignorirati neplodnost do pred postupak kad pocinjem manijakalno pretrazivat net, sve forume, clanke.... i znate kako to vec ide.

uglavnom definitivno prelazim u petrovu ali na zalost postupak ce morati pricekati jer prije toga trebam izvaditi preostali jajovod i zahvat u maternici da se ukloni nekakva pregrada?! tek nakon toga idem u postupak. sve me to dosta sokiralo jer sam ocekivala dogovor za ivf a ne daljnje odgadjanje i uklanjanje mog zadnjeg jajovoda. sad znaci da bez oba jajovoda nemam sanse za prirodnu trudnocu tako da cu barem ustedjeti na kupovini testova za trudnocu jer ja najozbiljnije krenem u ljekarnu po test cim je 28 dan ciklusa u nekoj ludoj nadi da ce se dogoditi cudo. i naravno uvijek M stigne par sati nakon.

molim cure sa iskustvom laparoskopije u petrovoj (ne obicna dijagnostika) da malo opisu postupak, ma zapravo oporavak me vise zanima jer znam da sam u dobrim rukama sto se tice samog zahvata. i moze li se odmah sljedeci ciklus nakon ici u postupak? e da skoro sam skupila sve nalaze (a ima toga dosta) i onda stigne urinokultura i nalaz: e. coli. pa to je za pop.... sad antibiotici i 5 litara tekucine dnevno. kao protocni bojljer sam. ne znam ima li sanse da me prime na operaciju i prije nego stigne sterilni nalaz (to je jos 20ak dana min za cekati)?

ako sam off topic, sorry i u tom slucaju pliz odgovorite na pp.

i svim curama u postupku i onima na cekanju puuuuno puuuuno srece.