Denny... u potpunosti te razumijem .....![]()
Denny... u potpunosti te razumijem .....![]()
Denny, nemoj nikako radit test prije preksutra. A ako već ne možeš izdržati, onda izvadi sutra betu - ona bi ti trebala biti oko 50.
ma i meni sve to miriše na... ali neću ni pisat ni izgovoriti![]()
Onda test preksutra. Dođem li dr. na 9 dpt sa betom 50, poslat će me psihijatru!
Hvala ti!![]()
Blekonja, ništa ti ne brini, samo ga dobro napuni trudničkom prašinom, i neka bude onako kako je nebo odredilo.
Hvala ti na poklonu!![]()
Denny svrbe prstići????? Još malo budi strpljiva....dat će bog...dat će!!!!! Ai ja ti vibram od srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
Denny, ma bolje ti je napraviti betu jer ako bude neka brojkica, siiiigurno ti neće biti teško ponoviti betu. Oko toga se ja najmanje brinem, da mi je vidjeti betu recimo 30, i tome bi se jako veselila.
loryy zar 10-ti jubilarni? Onda ~~~~~~~~~jako puno, nekako izgleda da ćemo uskoro slaviti. Moj je 10-ti stimulirani, ali bilo je tu i podosta prirodnjaka
narnija ~~~~~~za uspješnu punkciju u četvrtak!
Hvala cure za podršku![]()
ajde deni to je još samo par dana, možeš ti to.
meni je bilo najteže do 8 dana, onda je bilo lakše.
mi danas povirili bebicu i baš sam sretna da je sve u redu.
sretno svima!
cure svima u postupcima do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
Kuham sunčanu
Denny~~~~~~~~~da lakše prođe dan danas i da sutra dočekaš +
sretna-Lupko
svima ~~~~~~~~~~za sve akcije
Hvala Mare41 za fiiinu jutarnju kavicu,baš paše....
svima kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
Sretno i veliki sunčani pozdrav iz Rijeke!
Ajme... koji prekrasan dan u Splitu! Šaljem vam puno vedrih sunčanih vibrica!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kad bi i sutra bilo ovako!!!
Ako ja opće skužim sutra kakvo je vani vrime, bit će super...![]()
škužajte znam da ni za ovdi al čisto obavijest istrijankama...sprema se kavica pa se javite na temu istarska / jesenska kavica
i nalavno svim dlagim culama za šta god im tleba velika![]()
Dodirko![]()
ja se iskreno nadam da će uskoro i tebi tjedni tako prolaziti
al tako brzo prolaze samo pred kraj, ono na početku je... uf... pogotovo meni sa mojim sapunicama...
Denny pričekj još malo, znam da je teško, al bolje je tako, vjeruj mi...
Aurora jesi bolje?
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Denny, ako te baš jako nešto stalno boli, ako imaš osjećaj da si napuhnuta, ako slabije mokriš ili boli pri hodu, mogla bi bit HS (ti si ono imala 12 js, jel' da?). U slučaju HS-a bi se trebala javit dr-ovima, tako da sam ja među onima koji tipuju da izvadiš betu ako sumnjaš na hiperstimulaciju, jer trudnoća, ako je do nje došlo,pogoršava simptome HS-a i to koji put može bit dramatično u smislu da treba infuzija ili bolnica. HS nisu samo ciste, to su i povećani jajnici, a najčešće se i događa nakon transfera, kad cure nisu u UZV monitoringu i kad treba sve to gledat polako, zbog pot. trudnoće.
Evo ti Rodin genijalni link kako iztrijažirat je li bi mogao bit HS ili ne, sjećam se da sam dvije cure, igrom slučaja s CITO-a, bila skrenula da se javljaju dr-ovima prije dana d - službenog datuma vađenja bete - obje su imale HS i hostpitalizirane (vidi 26 stranicu):
http://peternel.ipapercms.dk/demos/RODA/Neplodnost/
Sretno i vibrice za dobru betu!
Mislim, trudnoća as such može započeti s bolovima, ali ne bi trebalo to nešto biti baš sad jako, jako bolno....
Ne kažem da ti to imaš, ali daj pripazi na ove simptome.
Da vam se konacno malo javim i prije svega posaljem pregrst dobrih zelja za sve cekalice bete, punkcije, postupka i posebno za nase trudnice koje su uvijek tu sa nama...
Ja sam prethodna tri dana manje, vise prelezala. Bez nekog posebnog razloga, osim sto mi je tako najvise odgovaralo. Cijelo vrijeme me nesto kao zateze i pomalo bolucka, ali tek toliko da si mogu umisljati da to nesto znaci...
Danas se moram odluciti da li da si sutra dam jos jednu hcg injekciju ili ne. U Mariboru si rekli da ne treba, ali to su rekli i za onu prvu, a ja znam da se obicno te injekcije nakon ET daju dva puta.
Pomalo i sama mislim da to nije od nekog presudnog znacenja, a sa druge strane si mislim, ako bar malo moze pomoci... Najvise od svega mi se ne da jos dodatno cekati na test zbog injekcije. Sta mislite vi o toj dilemi?![]()
Ne bih dala jer si time produžavaš agoniju čekanja na betu, a mislim da nije od nekog specijalnog značenja jer se kod njih taj booster ne dobiva, to se dobivalo samo na VV-u i u CITO-u (ako se dobro sjećam), znači, većina klinika to ne daje 2x. I, crpeći iz vlastitog istkustva - ostala sam trudna i bez toga.
Tj. ja mislim da ti ta injekcija ne radi nešto puno, sad, ovisi o tebi, s čime ćeš bit mirnija - dal' čekat betu malo dulje jer je pala ta injekcija, ili ne dat injekciju i prije vidjet na čemu si - što će tebe više uznemiriti. To ti je kao i ležanje, čini mi se - nije nešto dokazano da sto posto pali ili ne pali, pa bih savjetovala da i s tim napraviš kako ti paše.
Sretno!
Posljednje uređivanje od ina33 : 21.09.2010. at 12:27
Postavila sam pitanjue na drugoj temi ali mi niko ne odgovara:
Imam još 8 dana kontracepcije a već 4 dana krvarim od toga 2 jače,jučer smo počeli sa decapeptylom.Po uputama sam počela piti 2 tbl ali ništa se značajno ne mjenja....već pomalo ludim od svega skupa....cure šta da radim koliko to utječe na sve skupa ili ne utječe?
ici nikad nisam koristila kontracepciju pa ti ne bi znala odgovorit na tvoje pitanje...
Ina hvala ti za link o HS!Čini se da ja možda imam ovaj blaži oblik, i mislim da se simptomi polako smanjuju. Danas mi je već puuuno bolje, dosta pijem, sve je ok sa mokrenjem, a od prvog dana Yasmina pa sve do danas nisam dobila ni deka!
(konačno sam se usudila stati na vagu, baš mi je uljepšala dan!)
Aurora* ja sam primila Choragon, ne znam koliko je pomogao, ali od njega su mi se pogoršali simptomi HS (užasnio napet i bolan trbuh i jajnici), ali me isto tako naveo i da posumnjam da se nešto događa.
Danas, 4 dana poslije, puno mi je lakše, bolovi su popustili i opet smo na početku...... Sad se pitam zašto ne boli!![]()
H20 čestitam na bebici!!!
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za sve što vam treba!!!
MARE41 hvala na komplimentima za Lupka, bez lažne skromnosti komplimenti stižu gdje god se pojavimo, inače za sve koji nas se sjećaju mi smo sada skoro 10 mjeseci, imamo 8 zubića i ukoro očekujemo 9. i 10., puzimo na sve strane u kući i znamo 4 riječi: mama, tata, baba i njama=klopa
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ da im stignu maleni smotuljci
ni ja nisam hcg injekciju niti u MB niti u CITO , a rekli su mi da to ovisi od reakcije jajnika ???
Jel normalno da se 4dpt osjećam tako normalno??? Malo me žigaju jajnici i bole grudi i bradavice, ali to može biti i od utrića...
Evo i nas malčice da se javimo
Izvješće sa današnje kontrole na 33+4 teški smo 2400 g znači od zadnjeg pregleda prije dva tjedna smo napredovali čak 700 g, ova moja mala cura sve mami pojede.
Dr je danas rekao ako sve bude išlo po planu, čekamo 38 tjedan i tada radimo craski rez, znači još nekih mjesec dana i stiže naša mala cura. Sada sam tek svijesna da se trenutak upoznavanja bliži, i drage moje tako sam uzbuđena.
Dobro jutro drage moje, evo jutros čirkam zbog naše Denny~~~~~~~~
~~~~~~~~ da ugledaš + draga Denny!!!
Rozalija mogu zamislit tvoje uzbuđenje ~~~~~~~~
Svim našim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim trudnicama ~~~~~![]()
kriistiina, da normalno je da ne osijećaš ništa. Neke žene osjećaju svašta, neke ništa, a neke nešto. Nema smisla previše tražiti simptome. Kad sam ja ostala trudna točno sam osijećala što i ti. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Denny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Denny~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~javi se
Denny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za OOOOOOGROOOOMAN + ili najmanje troznamenkastu tetu betu!!!
Svim ostalim curkama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba.
Meni danas 3.dan da ću se bocnut decapeptilom. Jučer je to odradio mm i bio je odličan, bolji od med.sestre.moja! Joj, bliži se bliži moj 1.uzv u Mb, 4.10. ....
Posljednje uređivanje od mare157 : 22.09.2010. at 08:45
Denny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~![]()
I ovdje Denny mislim na tebe i znam da imaš +
mare157 sretno, na prvom uzv za lijepe folikuliće vibram
Rozalija za Jelenu,rekla sam i da ona tebi sve pojede no tako je i bolje puno bolje nego da se ti debljaš (e da mjere uzv nisu baš precizne, znam kao iskusna tetka
, pa tako možeš dodati još 200/300 grama), svim curama u postupcima i koje se spremaju, puno sreće i na kraju plusići
bublica3 malo si me smirila, hvala ti
Denny držimo fige za plusić!!!! Sretno!
Denny +++++++++++++++++
Denny puno vibra da beta bude ogromna!
Cure, Denny je otvorila svoju temu, čestitam joj i ovdje![]()
Denny čestitke i ovdje!![]()
Denny...........![]()
Moram i ovdje čestitati našoj dragoj Denny... draga, želim ti najljepših 9 mjeseci...uživaj, zaslužila si definitivno!
Cure, hvala vam od srca!
Presretna sam što mogu povesti ovaj lijepi jesenski vlakić, i vibram iz sve snage da se napuni do zadnjeg mjesta!!!
Ne mogu vjerovati... NE MOGU VJEROVATI!![]()
Draga Denny VJERUJ VJERUJ VJERUJ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Znaš da prava misao može pokrenuti nebo i zemlju![]()
Denny juhu raduj se raduj i vjeruj u anđele jer donose čuda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jesenski vlakić TUTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!
Denny čestitam od srca!!! Prekrasna velika beta !!![]()
joj kako nas je Denny danas razveselila.... tko je sljedeći za test ili betu?????