denny po ovome sto si napisala bi se trebalo 3dpt i 4dpt lezat, odmarat, nista ne radit ( ako je t.bio 5dan ),dok se ne uvati a kasnije sve normala
denny po ovome sto si napisala bi se trebalo 3dpt i 4dpt lezat, odmarat, nista ne radit ( ako je t.bio 5dan ),dok se ne uvati a kasnije sve normala
Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 23.09.2010. at 12:02
Aurora imam potrebunekako mi mirišiš na slijedeću trudnicu...i daj Bože da je tako...javi odmah novosti!!!
tiki_a???
oprostite mi ako sam koju vijest preskočila
Aurora6 dpt, pa di ćeš tako rano?
meni je tek 14 dpt i to blastica beta bila 75 i tek tad se vidla lagana crtica, gle potpis
prije toga ništa
zato, strpljenja i beta i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka bude veeeelika
svima veeelika pusa i puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeelike bete
H20 pusa tebi i tvojim curicama
rozi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijep susret
a zašto carski? i ja sam tako prvi puta, ovaj put se nadam vbac-u
Aurorček ma nema veze za rane testove, pa moramo nekako skratiti vrijeme do 11-tog ili 12-tog dana. Uglavnom, poznato mi je takvo "ponašanje". Još je zgodnije raditi LH testove ovako rano
. Ipak bolje uopće ne raditi testove jer prije ili kasnije obije nam se o glavu. Sjećam se jedne cure s foruma, Mb priča, cura je radila bete jaaako rano, a bome se već nešto vidjelo u krvi čini mi se 6-ti dan (bila je T).
loks, kada će neka akcija?
Kadauna, kako je kod tebe bilo nakon et-a? Izležavanje ili samo laganini....?
Drage moje,
evo mene odmaram od punkcije ...dobila sam 6 js i jako sam zadovoljna...sutra zovem gore da čujem da li se noćaš tulumarilo....dosta me bolilo i sada me jako boli..neznam uopće šta smijem popiti od tableta kada sam već popila i utrić i andol......pusa svima
Hej Zauzeta, ovdje navijamo za tebe i šaljemo +++++++++++++++++++++!
narnija, BRAVO za 6 js, bit će tu blastica~~~~~~~~~
ZAUZETA~~~~~~~~~~~~~~~~~+
Kadauna, ovakve priče mi se uvijek najviše sviđaju! Bravo za tvoj uspjeh i ~~~~do kraja.
narnija, zauzeta, tikica, Mravak, Aurora ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za visoke bete!!!
Nisam bila neko vrjeme tu i vidim da sam propustila predivna vjest!
Denny, cestitam vam, nakon sve sto si prosla zasluzila si ovu srecu
Aurora*, drzim fige draga,
Tiki_a ~~~~~~~~~~~
Kod mene tuzno, tiroksin opet pokacen nakon 1,5 god. normale. To znaci da necu moci po nasu bebicu uskoroPred nepun mesec dana je rezultat sasvim bio normalan, a sad....puna kapa mi vise svega
![]()
Denny, cestitam vam od
Aurora* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rozi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skori susret
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vaše snove
potpisujem našu vrijednu bebelicu i dodajem brdo vibrica i za nju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
Dobro jutro opet na početku........stigla vještica...test negativan.....![]()
Draga moja vita22Baš sam ljuta, kvragu cfbdsjkvgjdjsghsdgk
Drži se![]()
evo da se i ja prijavim kao čekalica bete...
u srijedu FETu Pragu,preživila sva tri embrija....sad čekamo,beta 9.10 a ja već nestrpljiva...
Vitta šaljem ti ogroman zagrljaj... drži se draga![]()
Hvala cure za vibrice, bome trebat će mi pozitiva do ponedjeljka do bete... danas neki spoting na ulošku, ali neču puhati na hladno iako sad se nemogu otresti negativnih misli.
Vitta22žao mi je, odmori, odtuguj pa ideš dalje
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za curice čekalice![]()
puj puj puj
Zauzeta držim fige do neba! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kriistiina kako se ti držiš?~~~~~~~~~~~~~~~
Tiki_a pratim te, ovaj mora biti dobitni ~~~~~~~~~~
Iako se ne javljam, čitam odbrojavanje i titram za svaku vašu riječ, svaku pozitivnu betu i svako odbrojavanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zauzeta za ponedjeljak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, spoting ne mora ništa značiti, pa se probaj ne opterećivati time, mada znam da je teško
....i ja isto vadim betu u ponedjeljak...
Je li ima još koja curka za ponedjeljak?
Svim čekalicama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
sretna35, pridružujem se kavici, hvala, Vedranu Lupkiću
vita22 jako mi je žao![]()
~~~~~~da ne budeš previše tužna i da prva naredna akcija bude dobitna!
ZAUZETA, Aurora*, kriistiina, Tibi, rose~~~~~~~~+
Denny kako je? U oblacima si?
Svima![]()
tiki_a onda da ti utorak donese najveću radost ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba![]()
Drage moje, treba mi savjet...
Dr. MPO na nalazu mi je napisao beta 1.10. (16dnt)
Ako s tim nalazom odem kod svoje gin. po uputnicu za betu da li ću na njoj imati datum ... tj. da li bi mogla otići prije 1.10. ???
jer jednostavno ne mogu izdržati do 1.10.::::::::
Htjela bi prestat s ovim utrićima jer osjećam da je M tu a neće da krene zbog utrića.....![]()
Mravak meni je uputnica bez datuma i ne pišu ti kada se treba vaditi bar ovdje nama.........
Meni je dr. MPO na otpusnom nalazu od transfera napisao koliko je embrija vraćeno, kakav je transfer bio i kada moram vaditi betu i da stavljam utriće... i tako na svim nalazima od ET...
U pon. idem po uputnicu, a u utorak po betu ... ako vještica do tada ne dođe...
Posljednje uređivanje od mravak : 25.09.2010. at 10:29
Sretna, hvala na kahvici, i virtualna je dobra kad je opet takvo vrijeme vani...
A ja sam ponovno pikalica za oko tjedan dana, krećemo u postupak, ful stimulirani.
Sad još da promijenim potpis...
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~ od nas.
mravak, nadam se da je tvoj simptom "nadolazeće M" zapravo simptom T, obzirom da je to česti slučaj~~~~~~+ Beta koji dan ranije, stvarno ne bi trebao biti problem. Samo da bude neka nama simpatična brojkica.
andream, gotovo je s pripremama, još malo pa postaje ozbiljno, ~~~~~~za dobar start.
vita jako mi je žaodrži se i hrabro! Već slijedeći postupak će bit BINGO!
Tibi, Zauzeta, Aurora, Kriistina, rose, Mravak, Tiki_a od srca vam šaljem najjače i najpozitivnije vibre za vaše male mrve po srcem, neka se ugnijezde, ugodno smjeste i tako ostanu dugih 9 mjeseci!!!!
Mravak ne zazivaj draga, neće doći i to ne zbog utrića, već zato što si T!!!!
Denny jesi počela vjerovat? Jel stvarnost najljepši san???? Tako će i našim čekalicama, baš kao i tebi, najljepši san postat stvarnost!!!! Vibram jako jako ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tiki_a, Šumskovoće......................riječi vam se pozlatile
![]()
vita22 jako mi je zao...
ZAUZETA ni ja se ne bih previse zabrinjavala zbog roskastog krvaruckanja.I zelim ti da te u ponedjeljak obraduje pozitivna beta!
Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svom snagom i svim srcem za tebe!
tiki_a, za cas ce i utorak! Nestrpljivo ga cekam s tobom i vjerujem u pozitivan ishod!
mravak ne vjerujem da ce ti na uputnici pisati datum kada treba vaditi betu. Mislim da to nije uobicajno, zato ne brini i slobodno racunaj na to da je mozes izvaditi i koji dan ranije. Sretno!
ivica_k i ia30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivne bete!
rose da ti sto prije prodju dani do bete i da beta bude pozitivna!
cranky, sretna35, lucija83, tlatincica, andream, rozalija, Sumskovoce...
A ja cu samo reci: 8. dnt je jos uvijek prerano za nebasjakoosjetljiv test!![]()
hej drage moje,
zvala sam biologa i moje tri js se dobro dijele i odlučili su čekati do blastica i vratiti ih peti dan u utorak....jedva čekam ...svima puno dobrih želja za sve što očekuju.. ¸o čemu to ovisi kada ih vračaju i zašto neke 3 dan a neke peti ?
vita, jako mi je žao!
Ma kakvi!Sreća da jučer nije radio forum, jer bi vas bila izludila! Moja druga beta je bila 684, i kad sam vidjela da se nije školski "uduplala" muka me uhvatila. Došla kod dr. a on čestita, cijeli sretan, da je nalaz potpuno uredan, da šta je meni, i da sam trudna 100%... Tražila sam da mi to isprinta i potpiše, počeo se smijati i velikim slovima napisao "TRUDNA!"
![]()
Ipak je rekao ako želim da u utorak napravim još jednu betu... A simptoma - niotkud!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Doktori izbjegavaju vračati 3 embrija pa ako su 3. dan sve tri super čekaju 5. dan da vide kakve će tada biti, pa 5. dan vrate dva embrija, 3 izbjegavaju vračati jer se boje višeplodnih trudnoća.
Meni u 1. IVF-u nisu htjeli vratiti 2 blastociste jer su rekli da sam mlada, zdrava i da će se najvjerovatnije obe primit...ali ja sam rekla da želim vratiti 2 blastocise(3 embrij se je 4. dan preastao razvijat) i na nalazu mi je pisalo da na ZAHTJEV pacijenta vraćaju 2 embrija.... Uglavnom betu nisam dočekala...
Bravo narnija!
Ranije mi je bilo jasno zašto se čeka 5-ti dan kad su smjeli oploditi više js pa se čekalo da se izdvoje one najbolje (koje bi došle do stupnja blastice). A sada? Ima klinika koje smatraju da je uspješniji et sa blasticama, a druge opet ne misle tako. Kod tebe možda ne žele riskirati s tri dobra zametka, možda je to u pitanju, bolje će se vidjeti 5-ti dan.
bravo za oplođene 3 lijepe js i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
u Zg-u je tako ružno vrijeme i pada kiša kao luda, nadam se da će sutra biti ljepše jer sutra nam je 12-ta godišnjicu brakajoš da prekosutra bude jedna lijepa trocifrena beta, ajmeeee, to bi bilo predivno
Tibi, beta bi došla baš u pravo vrijeme~~~~~~~~~
marti_sk
Dennyza lijepu betu!
Cure svima kolektivno držim veeelike fige za još veće bete!!!!!!!!!!!!!!!!
Tibi, tiki_a, Aurora*, ivica_k~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svima čekalicama punkcija, transfera i postupaka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A da li su ti rekli šta bi napravili s tom drugom blasticom u slučaju da je nisu vratili?
Tibi draga želim ti najdivniju moguću ß kao poklon za godišnjicu braka
Aurora*ti stvarno imaš crva u guzici
pričekaj još malo.
Svim ostalim čekalicama (da ne nabrajam jer ću nekog zaboravit)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~