Doslovno prekrasan susret koliko god je bila mala gužvica uspio nas primiti,kad ih je vidio nije mogao skinutis lica da su ogromni i preslatki,pitao koliko imamo smrzlića i jel planiramo ići na njih na što je mm odgovorio bez okljevanja naravno dečkima trebaju sekice
da kad se odlučimo da mu se javimo
da bu nam on onda napravio opet transfer ali da još malo pričekamo.
svima za sve kaj im treba šaljemo pregršt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~ i puno pusa.
Tibiza tebe i mrvice velika i najveća![]()
Cure, nakon jučerašnje pozitivne bete pojavio mi se smeđi iscjedak u vrlo malim količinama...vidjela na toal. papiru...što mislite da bi to moglo bit?malo me strah...jel još kome tako bilo?![]()
ako je smeđkasti iscjedak može biti zaostalo implantacijsko krvarenje ili čak još od punkcije ili transfera, bitno je da nema svježe crvene krvi u svakom slučaju treba upitati liječnika za savjet jer mogu biti vrlo različite stvari, najčešće potpuno bezazlene
kao što je ivica_k rekao možda će trebati pojačati progesteron bilo povećanjem terapije utrogestana ili vođenjem inekcija
svakako bih na tvom mjestu potražila savjet svog MPO-ovca
tako sam nešto i mislila....izgleda kao nekakva dosta stara krv....odnosno sukrvica....i stvarno je skroz minimalno...ne dođe ni do dnevnog uloška...pojavi mi se samo ponekad nakon mokrenja na toal.papiru....mislim da ću sutra nazvat dr. Reša, sad je malo kasno....hvala svima na savjetima![]()
tartolina,drži se,bit će sve to dobro....
kod mene ništa dobro,danas 11dnt nešto roskasto na gačicama,izgleda da menga stiže....
a tako sam se nadala...
sutra ću izvadit krv samo da potvrdim
tartolina,drži se,bit će sve to dobro....
kod mene ništa dobro,danas 11dnt nešto roskasto na gačicama,izgleda da menga stiže....
a tako sam se nadala...
sutra ću izvadit krv samo da potvrdim![]()