11.dnt
ma ne smijem ti se..pa šta ima veze...
samo se ti pomoli za sve nas..trebat ce nam![]()
11.dnt
ma ne smijem ti se..pa šta ima veze...
samo se ti pomoli za sve nas..trebat ce nam![]()
Vesnare, eto vidiš ma tko je vidio tako rano ići na UZV, sada kad je sve uredu ti se opusti, to je najbolje što možeš učiniti,
mirna za trocifrenu betu,
beba još jednom čestitike,
Denny, bockalice još malo još malo, pa smo na,
svim curama, čekalicama![]()
super beba.2, čestitam!
i ja sam odmah rekla da će bit dvojčeki!
Posljednje uređivanje od AnneMary : 13.08.2010. at 17:32
hvala na lijepim-prelijepim željama...(bit cu zadovoljna i dvocifrom samo nek se pravilno dupla )hehe
matto puno sreće ti želim i drugim skorim bockalicama kao i čekalicama da nam urodi plodom!
beba2 bravo za dvojčeke i jedva čekamo dva srčeka za 2 tjedna![]()
Vesnare jupi za malo srčeko! Beba2 čestitam na dvije mrvice!
Čekalicama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete!
Posljednje uređivanje od Myra2 : 13.08.2010. at 20:51
beba.2 jupiiii za dvojčeke!
matto, bockanje mi super ide, jedva čekam
Još malooooo!
Cranky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ SRETNOOOO!!!
Curke, evo ide lista, jer od sutra smo na zasluženom odmoru dugih sedam dana - samo ja, MM, more i tišina........ baš to mi je trebalo prije folikulometrija i ostalih radosti koje me čekaju čim se vratim.
Ljubim vas sve, čekam i dalje nove plusiće i velike bete i šaljem vam bezbroj morskih, opuštajućih vibrica!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Vali- FET Maribor
Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)
6. mj.2010
Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakon 2X IVF)
Zeljana – stimulirani ICSI Slovenija
osijek – 2X stimulirani ICSI Petrova
bebica2009 – 8. IVF Vinogradska (nakon 1 stim., 4. prir. I 2. klomif.)
draga – 4. FET VV(nakon 3 X AIH, 1X IVF, 3X FET)
enya22 - prirodno (nakon svega i svačega)
čupko 1 - 2. stimulirani IVF VV
kika84 - 1. stimulirani ICSI Prag
Natalina - 3. stimulirani IVF MB
venera21 - 5. AIH Vinogradska
7. mj.2010
sandric - 1. stimulirani IVF MB
evelin - 1. stimulirani IVF SD
issa11 - 2. IVF Cito (nakon 1 stim. IVF)
Sanjička - prirodno (nakon 1 stimulirani IVF i 2 prir. IVF)
petra30 - 4. prir. ICSI, Vinogradska (nakon 3 x ICSI)
marti78 - 2. FET Prag
vesnare - 3 polustimulirani ICSI Cito (nakon 2X FET, 2X ICSI)
gričanka - ? IVF, Prag
beba.2 – 2 IVF (nakon 1X AIH, 1X IVF)
8. mj.2010
AnneMarry – 1. stimulirani IVF, SD (nakon 5XIVF)
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
Cranky 12.08.
mirna26 16.08.
Čekalice (F)ET
Čekalice punkcije
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
Klomifenke/Femarke
NINA30
Šmrkalice i ostale supresije
Denny
On-GO
medena8
andream
matto
CorinaII
ivica_k
maca2
dudadudaduda
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, sissy, Gosparka, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Aurora*, Teodora, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, sivka, mare41, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, Marina27, Lilly, ž od milivoj73, mazica79, sivka, Ti, luna1, vita22, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, nataša, Kikla123, Miki76, marta7, zlatica, Romanica, modesty4, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Missixty, Snekica, AnaK, n&a, Snow.ml, m arta, ivkica28, Gargamelica, Tigrical, Iberc, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, sumskovoce, tiki_a, mare157, dani82, Jim, Sbonetic, Mia Lilly, Vojvođanka, Pimbli, Suzzie2, rose, Mia74, Tia, Sanja1, lastavica1979, trunčicabalunčica, crvenkapica77, ogla, mravak, mini3, tlatinčica, klara, Pinky, skandy, loks, mrkvica84, aleksandraj, nokia, zrinkič, bugaboo, kik@, mimi81, Bab, taca70, pirica, sany 7, đurđa76, kiara79, Sali, centaurea.in.spe, kandela, venera3
12.dnt
Imam problem.Cijelu noć me muče utrogestani.lagano me peku u rodnici i maternici....baš kao da sam stavila nešto na čistu ranu....tako mi je bilo i na samom početku transfera...i naravno jutros imam opet smeđi iscjedak i nešto poslije toga izađe mi sukrvica (crveno-roskasto).
Doslovce me boli kad ih stavljam...pa zar oni fizički rade neki problem "dole"?!
jao meni...uzimam test danas i sutra ujutro ću ga napravit ili navečer danas....
sada mi ne ide ništa..ali me užasno boli-peče desna strana maternice i onako pulsira...pulsira mi već od kad sam stavila jutros utriće.zato nisam mogla spavat na toj strani nego iskjučivo na suprotnoj.evo još uvijek mi pulsira.zapravo dok ležim me jače boli a kad sjedim manje ..jer se valjda utrići cijede pa manje boli.bože zar ne može bit gore?![]()
ma jel to pulsira moja beba koja traži pomoć ili neka hematomčina?![]()
ma iskreno da vam kažem prolazim agoniju od kada sam dobila smeđe i sada me ovo uopće ne čudi i očekujem najgore (beta=0) a onak malo se nadam najboljem (beta preko 100).nekako sam smirena iako vam se ne čini možda...ali zaista sam se već pomirila...šta ćete..idemo dalje...sada ide malo po malo crvenog.nije to prava menga...ali loš je predosjećaj...sutra ću napravit test iako i on može biti lažno negativan jer smo imali već ovdee slučajeve da cure imaju lažno negativne testove a beta raste.a betu u pon pa kud puklo.puno pusa i sreće u trudnoćama i čekalicama koječega![]()
mirna,problemi koje imaš vjerojatno nisu od uterića oni ne trebali izazivati bilo kakvu vrstu nadražaja, iritacije ili tome slično, gle možda se radi o nekoj laganoj upali, a zbog nervoze i stresa mogu pojaviti gljivice. Znam da je najlakše pametovati drugima, ali gledaj se opustiti koliko možeš jer i sama znaš, odnosno čitaš na Rodi da iscjedak može biti znak trudnoće, (bilo je toga podosta na forumu), uradi sutra testić a naravno i betu, ponekad neizvjesnost zna biti najgora,
Denny uživaj u odmoru, samojako dobro si ti to isplanirala, a mene je već sustigla nervoza, doduše u blažem obliku, svađalački raspoložena guram sa simptomima pms-a prema slijedećem tjednu
kada će mi izvaditi koju litru krvi za biljege trombofilije,,
čekalice bete trebam zarasploženje
Mirna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da bude sve u redu
Denny samo ti odmori i napuni baterije za mrve
Svima ostalima kome treba
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
krvarim kao menga i radila sam testić koji je ispao negativan.nisam trudna. a kvragu i sav trud,idemo dalje u nove pobjede.u pon ću svakako izvadit betu za konačnu potvrdu.pusice svima
hvala curke moje....hvala na brizi...a sad kaj je tu je..![]()
Mirnažao mi je, ali ja bi na tvom mjestu svejedno tu betu išla izvadit
![]()
Cureeeeeeeeeeee, dobro vam jutro i evo toplih napitaka
svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ CRANKY![]()
Kadauna
cranky, niski start za sutra~~~~~~~~~
mirna![]()
cranky, ~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za sutra!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima vama za sve što vam treba!!!!
pozdrav!
idem idem sutra izvadit betu pa javim konačni rezultat....pusice
Cranky, **** blizancima daruje paket po rođenju i zato: **** **** hura za sutra!!![]()
Posljednje uređivanje od †mummy_s : 15.08.2010. at 22:34
Dobro jutro svima!!!! Samo da ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnje bete, mirna26, cranky, beba Melina i ja držimo fige
Svima pusicu šaljemo........jednoj trudnici najveću![]()
Mirna, žao mi je! Vadi ipak betu, možda te iznenadi...
Cranky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od Snekica : 16.08.2010. at 08:20
Mirna, a tako sam se nadala
no istodobno raduje me tvoja snaga, kao što kažeš: idemo dalje,
mi ne možemo odustati....
Drage moje, najdraže
Evo da vam napokon riješim neizvjesnost.
Moja beta u četvrtak je bila 662, a u subotu 1632
Jutros sam tek išla kod dr, ali još je prerano i pregled je tek drugi tjedan.
Nemojte se ljutit na mene, ali od prvotnog pozitivnog šoka me uhvatio strah, pa sam išla ponovit betu, a onda nisam htjela ništa dok ne kažem dr-u i .....
Ma ne znam šta bi vam više rekla, osim da vas sve volim najviše na svijetu i da bez vas sve ovo ne bi preživjela i da su me vaše vibrice i lijepe želje držale dovodile do suza svakodnevno. Najbolje ste!!!!!![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i ovdje vrištim od sreće draga moja!!!!!!!! Čestitam ti od sveg srca i najvecu pusu saljemo ti Gabica i ja!!!!!!!!
Ajme cranky SAVRŠENO!!! Čestitam od srca isa curama za tebe i bebicu (bebice?!)
![]()
cranky,
mirna26, žao mi je, drži se!
svima pozdrav i malo ~~~~~~~~~~~~~!
CRANKY!!! BRAVO i čestitam od srca.. a za tajenje LOL, ja to u potpunosti razumijem..........
e sad ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skorašnji uzv..............
aaaaaaaaaa cranky baš si mala zloćka. čestitam od srca!
evo i mi bili jutros na SD, vidi se jedan plod, žumančana vrećica i doktor već za 10-ak dana očekuje srčanu akciju pa ćemo ponovno gore da je i vidimo.
sad sam malo mirnija kad znam da je sve na svom mjestu.
čujemo se za 10-ak dana!
Cranky,![]()
ma bila si mi sumnjiva s tim odgađanjem![]()
ali nisam htjela ništa reći samo sam se nadala da će sve to izaći na dobro,
želim ti mirnu trudnoću,
uživaj draga pa da poskočim još jednom![]()
cranky jupi!!!!!!![]()
![]()
![]()
malo jesi zločkica, ali sve je opravdano! Velika ljubav, velika briga!!!!! Jupi za riječki uspjeh!!!!
Cranky pratim odbrojavanje samo da vidim što će biti s tobom, inače odmaram i ne javljam se često ovdje, čestitamna ovakvom uspjehu