dobro jutro kuham kavicu i Snekici želim veliku beticu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dobro jutro kuham kavicu i Snekici želim veliku beticu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snekice, za najsretniji 06.11~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~VELIKA BETA!!!
Sretna, hvala na kavci)
a Snekici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
I ja Snekici želim veeeliku betu, i naravno, svima ostalima za sve što im treba!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ove vibrice za sve sve čekalice bete, hmm zapravo za čekalice beturina, nek lijepo budu odma trocifrene. Posebno za moju dragu k.V. da dočeka beturinu i da onda meni vibra u mom skorašnjem postupku pa da budemu zajedno trudne, ogromne i posebno sretne*
Matahari ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ovaj bude dobitni!
Modesty4, Snekica, Sbonetic ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za trocifrene bete!
I još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kojima treba za što god vam treba!
svima!!!
Predbilježavm se za vađenje bete 5.11. - danas u MB vraćene 2 blastice.
Svim čekalicama i curama u postupku puno dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od maca2 : 24.10.2010. at 17:59
Snekicaovo mi kod tebe "smrdi" na beturinu
![]()
Evo vibrica za sve čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~
Drago mi je vidjet da opet Sretna kuha kavu
cure čekalice~~~~~~~~~~~svima sretno do neba!
Cure možete li mi reći kolika beta treba biti najniža 12 dnt da bi bila trudnoća?
ovo je čudno pitanje!? posebno zato što ne znam da li je kod tebe bio transfer 2., 3. ili 5. dan nakon punkcije...... ali evo ti jedna od meni najbolji stranica za betu: http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single
sve preko 100 bi trebalo biti okSRETNO!
Sorry Kadauna baš sam blesava, tolko sam već pod stresom i samo razmišljam kad trebam primiti koju injekciju i popiti tabletu da što ne pogriješim!! Transfer je bio 3 dan.
Hvala na linku!!
Evo da ja potvrdim da ima i iznimki.... dakle transfer drugi dan nakon punkcije... beta 16 dnt 67,5 !! 20 dnt-398 i 22 dnt 945, dr je rekao da je bila kasnija implantacija... Tako da sve je individualno i sve je moguće..
Modesty4 sretno ! I naravno sretno i svim drugim čekalicama !!!
Jutro svima,
samo da zavibram čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i našoj Rozaliji koja čeka danas porod svoje malene Jelene.......... ROZA ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
) Da Angel, u pravu si.................. vrlo je to različito i individualno što se i vidi iz priloženog linka,naša Ginger je isto imala 2x male bete... a jedan od tih je već prava curica a tu drugu nisku betu uskoro treba roditi
By the way, znam masu cura koje su imale na 14. dan nakon transfera (3 dan nakon punkcije) betu preko 700 a nije blizanačka trudnoća
Jutro, uz frišku. Jutro nije počelo dobrim vijestima-amaria
i
. Nek dan bude bolji uz bolje vijesti i dok čekamo susret Rozi i bebe i ~~~~~~.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za čekalice koječega
Rozalija~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da čim prije zagrliš svoju mrvicu... Sretno draga moja![]()
Snekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za oooogromnu beturinu!
Amaria
Rozi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno!!!
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve šta vam treba!![]()
mare, hvala za kavicu
rozi sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
Kopiram ovdje ovu temu http://forum.roda.hr/threads/60319-h...jen-maleni-mis za one koji nisu vidjeli da je hanumica rodila![]()
Stigla nam je Jelena .Rozalija je isto upravo rodica svoju princezu.Čestitke do neba
Rozalija iskrene čestitke na maloj PRINCEZI
želimo vam brzi oporavak i odlazak kući![]()
Rozalija i Hanumica...čestitam drage cure na Vašim bebicama
Uživajte punim plućima![]()
Cestitke svim trudnicama ( a bome ih ima!!!!!) i neka malci samo rastu,rastu,rastu,rastu...
Prijavljujem se u cekalice bete,danas mi je 3 dnt!!!!!
Ne osjecam se da sam imala transfer uopce,da jos nemam to zrno pameti i mozga u glavi,reko bi covjek da nista nije bilo....
Sneki drugarice,kako je?
Rozi, čestitkeeeeeee!
Sela, draga, sretno!
Sela, nadam se da će ti tvoja praška roda donjeti dvije najveće srečice!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čestitke Rozi i njm na maloj princezi!!!!!!!!
Pozdrav suborke moje drage!!! Ajme koliko novosti i malih beba!!! I koliko vidim poćetak 11. mjeseca će biti prekrcan prekrasnim betama! Biti će pravo bombardiranje!!
Ja sam danas 3.dpt. Vratili smo dvije super blastice i nemamo smrzlića, ali nadam se da nam neće ni trebati. Beta je u planu 4.11. i nadam se da ću izdržati do tada!!
Jelena, hanumica čestitam na bebicama!!
modesty4, maca2,sela i snekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturine i da se sve fino ukrcamo u studeni vlakić!!!
Svima koje sam zaboravila sretno i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba!!
Posljednje uređivanje od mare157 : 25.10.2010. at 12:06
Oooohoooohooo, vratija se šime iz Praga!!! Pa, Selice draga, ima da se družimo kasnije i na trudničkom!!! Nemam ništa od simptoma, mada se i trudim da ih ni ne tražim, čak mi je i čudno ležati dok me niš ne smeta! E, da, osim sisa...
Mare157, vidim ja da ćemo sve isti dan vaditi betu!
svim čekalicama!!!
Rozalija i Hanumica, konačno su i vaše bebice sa vama!!! Čestitamo i taticama, naravno!![]()
Čestitam novopečenim mamama i tatama, svim novim trudnicama
, a čekalicama želim trocifrene beturine
!!
Pozdrav svim suborkama (i suborcima)!!
Rozalija čestitke!
Jelena, dobro nam došla!
Draga Rozi, cestitamo od srca na princezi Jeleni!![]()
Draga Rozi, čestitke cijeloj obitelji!![]()
Ajmeeeeeeeeeee Rozalija postala si majčica!!!! Čestitke mamici i tatici.....Jelena draga dobro nam došla!!!!![]()
Rozalija čestitam tebi i tvom suprugu na malenom anđelu Jeleni!!!
![]()
![]()
![]()
Ajme Roziiskrene čestitke cijeloj obitelji..napokon je stigla princeza
Nadam se da si i ti sve dobro podnijela i da sad uživate...
Čestitke i hanumici a svim čekalicama puno trudničkih ******************************************** zvjezdica ( pa svaka nek uhvati barem jednu)
rozi naša draga čestitam od srca a Jelena draga dobro nam došla!!!!!!![]()
Cestitam sretnim roditeljima,,,,,,Jelena dobrodosla![]()