ajme, 950!! pa neko će imati 2 bebe!!![]()
maca2 čestitam
malecka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
Prekrasno maca2!!!!!!!!!!!! Ovih dana se tako dobro osjećam radi objava svih ovih trudnica, da sam konačno dobila želju za nastavak postupaka!!!
Maca2 čestitke!![]()
Maco, čestitam!!! Ti si mi nekako baš mirisala na uspijeh
.
maca2, čestitke na odličnoj beti! mijenjaj potpis pod hitno![]()
Maca2 iskrene čestitke, pratim te od kad si pisala o transferu i sve mi je nekako vuklo da će biti bingo. Želim ti školsku trudnoću i prekrasnih mjeseci za ljenčarenje!!!!!
bravo maca2 čestitke!!!!
puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ za sve!!!!!!!!
BRAVO za sve trudnice!!!![]()
Maca čestitke
Uživaj u trudnoći, neka prođe u zdravlju i sreći!
Evo drage moje, dokaz je u mojim rukama beta 12dnt5d 940,41
Kaže teta iz laba da joj sve miriši na 2( nama svejedno, bitno da izguramo do kraja bez problema ).
U pon. ponovno vadim betu i molim da vibrate za pravilno duplanje.
Uvjerena sam da ste mi baš vi svojim vibricama pomogle u uspjehu!
Pitanje za friške trudnice - kad ste išle na prvi uzv, koji dan nakon transfera se može potvrditi trudnoća na uzv?
Ajme koliko trudnica!!!!!! Baš lijepo.....čestitam
maca2, jesi predosjećala nešto?? jel bilo što drukcije nego u prijašnjim postupcima?
Maca evo bas sam iz nekog
razloga upravo i sama dobila odgovor na tvoje pitanje:na UZV ides od 10-14 dana od ocekivane menstruacije.
Tad se moze vidjeti gestacijska vrecica ili-vise njih.pusa
I Maca-TO je beta!!!!!Svaka cast!
Posljednje uređivanje od Sela : 05.11.2010. at 15:37
Nikakvih simpoma i predosjećaja. Bila sam samo od samog početka postupka uvjerena da ćemo ovaj put uspjeti i puno pozitivnije sam ušla u sve to, bez velikih opterećenja-što bude bit će!
Također ovaj put nisam mirovala već radila apsolutno sve - usisavala,peglala,prala,šetala 3xdnevno psa,vozila bicikl...
Eto, meni je taj način uspio ali možda nekome drugom odgovara mirovanje. Prva 2 postupka sam baš mirovala pa ništa i odlučila ovaj put drugačije pa se isplatilo!
Cure nije me bilo 2 dana, a ovdje se toliko toga događa, stoga čestitam svim novim trudnicama,a svim tužnicama šaljem veeeliki
!
Sada ću se baciti na čitanje da vidim što sam sve propustila!
Maca2 čestitam na prkrasnoj beti,a dalje ti želim lijepe trudničke dane.
cure evo i ja prijavljujem betu na 10dnt3d koja iznosi 76, jučer sam se pomirila sa neuspjehom jer imam nekakvo brljavljenje od jučer navečer i sve me boli koda ću svaki tren dobiti no test koji sam napravila čisto iz fore pokazao plus i odmah izvadila betu
nadam se da je to ok za 13 dana nakon ovulacije???
čestitke i svim ostalim trudnicama!!!!!!![]()
ninochka28 bravo!!
Ja mislim da je to sasvim o.k. i da se jedna mrvica sigurno primila - u pon. sigurno moraš opet vaditi betu pa držim fige da se dobro dupla![]()
Evo da ja danas nastavim veseli niz....moja beta je bila 12 dnt bila 264,7 nisam je ponavljala i danas na ultrazvuku 2 GV!!!!
ninochka28 koja predivna vijest!!!!!!!!!!!! Čestitam ti od srca i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školsku trudnoću!!!!
sbonetic duplići se smiješe!!!!
Ufff koja plodna jesen!!
Posljednje uređivanje od Marnie : 05.11.2010. at 18:57
maca2, ninochka, ČESTITAM![]()
![]()
sbonetic, baš te krenulo, ma prekrasno![]()
![]()
Potpis, ovako sam i ja. Još da nije bilo vrlog ministra i živciranja oko oplodnje 3 js, postupak bi mi prošao kao pjesma.
A trudnoća - deset tjedana, tri bebe, ni jedan jedini simptom - šetam, kuham, pospremam, jedino ne nosim teško. Da uzv ne kaže drugačije, bila bi 100% sigurna da nisam trudna.
maca2 i ninochka28 - čestitam cure od srca!
I još jedan zagrljaj tužnicama![]()
Čovječe kak je ovdje veselo!!!
same lijepe vijesti...
čestitam novim trudnicama od srca!
čekalicama tete-bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba,pogotovo tebi sivka!!!(ovo je tvoj dobitni postupak!!!)
sbonetic ~~~~~~~~~~~~~~~za tvoja 2
ninochka28~~~~~~~~~~~~~za ogromnu betu u ponedjeljak, čestitam na ovoj prvoj!
Prekrasnih li avatara - andreja, šniki, rozalija, sretna35...![]()
evo curke i mene,dok sam iščitala sve kaj ste natrkeljale u ovih 5 dana,bome mi je trebalo..
ukratko da se javim od one nesretne punkcije izdešavalo se svašta...dan punkcije sve super ko što sam i napisala i svašta nešto radila da zaboravim da nismo dobili niti jednu oocitu...kasno u noći budi me stravična bol u trbuhu,m8učnina trbuh ogroman,bolan tvrd...jedva sam preživjela noć i ujutro zovem bolnicu i kažu odmah doći..
dr.B me pregledava i primljena sam hitno kod njih zbog..1.mogućeg krvarenja u trbušnu šupljinu i 2.zbog nemogućnosti punkcije desnog jajnika koji je bio prepun folikula koji su bujali,bujao je i taj jajnik i postao preogroman..
liječena sa sa 3 vrste antibiotika3 puta dnevno u venu i infuzijama...bila sam luda,jadna bilo mi je prestrašno...nisam mogla hodati...krvna slika jako loša,leukociti previsoki...
uglavnom uspijeli smo nekako normalizirati stanje,pa ćemo vidjeti...još ću antibiotike uzimati doma na usta,pa kaj bude...
svim trudnicama iskrene čestitke..čekalicama puno sreće..a tužnicama poput mene glavu gore i više sreće drugi put..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~1
Ajme Kiara sto te to sve snaslo!Ni jedna nevolja ne dolazi sama.kaze se.Nadam se da ces se brzo i fizicki i psihicki
oporaviti i krenuti dalje....
Ninochka jako lijepe vijesti od tebe!!!Sretno i nek se dupla!![]()
Sbonetic stiglaa te dupla sreca!!!!Prekrasno!
zaboravila sam napisati da je na kraju krvarenje u trbušnu šupljinu isključeno,pa hvala Bogu nije trebala operacija,već je bila stvar u folikulima kojih je bilo too much pa je sve skupa podivljalo..
Kiara kako je to tužno, velikiiiiiiii zagrljaj
A zašto ti nisu punktirali drugi jajnik???
ninochka28 od srca čestitam, mislim da je to super beta za 10dt3e
sbonetic 2 GV
što nam je s današnjom betalicom maleckom, ne javlja se, kod nje je sve mirisalo na uspjeh čekam vijesti![]()
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
andiko - 2. klomifenski IVF, VV
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
mazica79 – prirodno (nakon 1XIVF)
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Vali- FET Maribor
Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)
6. mj.2010
Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakon 2X IVF)
Zeljana – stimulirani ICSI Slovenija
osijek – 2X stimulirani ICSI Petrova
bebica2009 – 8. IVF Vinogradska (nakon 1 stim., 4. prir. I 2. klomif.)
draga – 4. FET VV(nakon 3 X AIH, 1X IVF, 3X FET)
enya22 - prirodno (nakon svega i svačega)
čupko 1 - 2. stimulirani IVF VV
kika84 - 1. stimulirani ICSI Prag
Natalina - 3. stimulirani IVF MB
venera21 - 5. AIH Vinogradska
7. mj.2010
sandric - 1. stimulirani IVF MB
evelin - 1. stimulirani IVF SD
issa11 - 2. IVF Cito (nakon 1 stim. IVF)
Sanjička - prirodno (nakon 1 stimulirani IVF i 2 prir. IVF)
petra30 - 4. prir. ICSI, Vinogradska (nakon 3 x ICSI)
marti78 - 2. FET Prag
vesnare - 3 polustimulirani ICSI Cito (nakon 2X FET, 2X ICSI)
gričanka - ? IVF, Prag
beba.2 – 2 IVF (nakon 1X AIH, 1X IVF)
8. mj.2010
AnneMarry – 1. stimulirani IVF, SD (nakon 5XIVF)
Cranky – 1. stimulirani IVF Rijeka (nakon 3X AIH)
tini – 4. stimulirani IVF Rijeka (nakon 15 prir/klomif. IVF, 3 stimulirana IVF )
Jim - 2. IVF (iz odmrznutih js) SD (nakon 2 AIH, 1 stimulirani IVF )
lastavica1979 – prirodno
9. mj.2010
Denny – 1. stimulirani IVF, Cito (nakon 3 AIH)
Tibi – 2. stimulirani IVF, Vinogradska
“tina” – 2 stimulirani ICSI SD (nakn 2 AIH, 1 ICSI)
Ordep – prirodno
micek – 4. stimulirani IVF Maribor (nakon 3 IVF)
mromi30 – prirodno
10. mj.2010
Žanet – 4.stimulirani IVF, Cito (nakon 3 IVF )
gargamelica – 5.stimulirani ICSI-TESSE, Cito (nakon 4 ICSI-TESSE)
sbonetic – 4 ICSI, IVF poliklinika (nakon 3 ICSI)
Gosparka – 5 ICSI, SD (nakon 4 ICSI)
Tia – 4. stimulirani ICSI (nakon 6 AIH, 3 stim. IVF)
11. mj.2010
mravak – 4. stimulirani ICSI, Rijeka (nakon 1 ICSI, i 2 ICSI sa odmrznutim js)
modesty4 – 1. stimulirani ICSI, SD (nakon 2 AIH)
Sela – 5 IVF, Prag (nakon 3 AIH, 3 prir. IVF, 1 stim. IVF)
azrijelka36 – 1 AIH, IVF centar
maca2 – 8 ICSI Maribor (nakon 3 stim. ICSI, 4 prir. ICSI)
ninocka28 – 2. stimulirani IVF, Vinogradska (nakon 3 AIH, 1 prir. IVF, 1 stim. IVF)
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
MALECKA - 05.11.
sivka – 16.11.
nana_banana – 17.11.
matahari – 18.11.
Čekalice (F)ET
Čekalice punkcije
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
marta7
crvenkapica77
mimi81
tigrical
Klomifenke/Femarke
medena8
diki
Šmrkalice i ostale supresije
On-GO
dudadudaduda
aleksandraj
Gabi25
lucija83
Pirica
Linalena
ž od milivoj73
andream
sumskovoce
loks
zedra
AuroraBlu
Snekica
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jesenski vlakić
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, sissy, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Miss July, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Teodora, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, jo1974, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Natica, Elena-mk, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, mare41, Vikki, Juliette, pinny, Marina27, Lilly, sivka, Ti, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, nataša, Kikla123, Miki76, zlatica, Romanica, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Missixty, AnaK, n&a, Snow.ml, ivkica28, Tigrical, Iberc, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, dani82, Vojvođanka, Pimbli, Mia74, Sanja1, trunčicabalunčica, ogla, mini3, tlatinčica, klara, Pinky, skandy, mrkvica84, nokia, zrinkič, kik@, Bab, taca70, sany 7, đurđa76, sali, centaurea.in.spe, kandela, venera3, mirna26, Opa, suzzie2, NINA30, loryy, Bugaboo, vita22, ivica_k, ZAUZETA, Aurora*, tiki_a, corinaII, ia30, kriistiina, rose, narnija, tantolina, amaria 23, mare41, Mia Lilly, TOMISLAVA, m arta, Adikica, mare157, kiara79, luna1, Lua, matto, kerolajn5
Jupi koliko lijepih vijesti!
maca2, ninochka28 ČESTITAM odi ~~~~~ za školsko duplanje!
sbonetic![]()
~~~~~ za dva snažna srčeka
Kiara ajme...dobro da si odmah otišla u bolnicu. Drži se!
Čestitke novim trudnicama!
Denny, ja nisam uopće skužila da vas je toliko! Samo na brzaka bacim pogled na forum. A gdje ti je ticker? Drago mi je da se super osjećaš![]()
Konačno je krenulo, čestitam redom svim trudnicama iz studenoga.
I naravno puno ~~~~~~~~~~~~ svim drugima, da se priključimo što prije u sretni vlakić.
Jelenavjeruj mi, nisam ni ja znala da nas toliko ima, dok me nisu pozdravila tri mala škampića sa ekrana!
![]()
Evo malo vibrica za sve i posebne za moje rijecke cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ puse svima !!!!