MALECKA žao mi je
svim čekalicama, curkama u postupku, betalicama ~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
MALECKA žao mi je
svim čekalicama, curkama u postupku, betalicama ~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
Mali ispravak: ja sam na listi na prirodnom IVF.
Svima kolektivne vibrice za podebljanje liste u studenom ~~~~~~~~~~~~~~~
Draga moja stvari ti sada stoje ovako...ići ću kod dr. L na pregled - samo još ne znam kad točno...čuli smo se preko telefona...moram prvo još izvadit jednu betu...još nisam prokrvarila, a rekao je doktor da je bolje da prirodno odu (nadam se da hoće) jer ako neće onda mi nažalost slijedi kiretaža.....Ja sad prvo moram sredit ovu tugu i skupit snage pa krećem dalje....jedino što znam je to da NE ODUSTAJEM i kako Gibo kaže: NE ODUSTAJEM I NE SMIJEM STATI!
Tebi želim puooo sreće da sve bude dobro....javi kako su bebuške
Svim čekalicana, hrabricama i svima za što god treba ~~~~~~~~~~~~~~![]()
malecka(šta bi mi bez našeg Đibe, on ima riječi utjehe za sve)
andream za prirodnjak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
malecka žao mi je
andream~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svim curama sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Malecka, jako mi je žao, ali tvoj stav je pravi, iako ga je teško imati uz toliku tugu. Drži se i samo naprijed.
Crvenkapice sretno za nedjelju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Crvenkapice, sretno sutra!
Malecka, još jednom, drži se!
Je li prerano da sutra napravim test, AIH odrađen 4.11???
Posljednje uređivanje od matahari : 13.11.2010. at 12:52
matahari, mislim da je, pogotovo što se radi o aih pa se ne zna sa sigurnošću kad je došlo do začeća. strpi se bar 14 dana nakon aih.
sretno svima!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
gdje je azrijelka sa novostima?
malecka jako mi je žaopratila sam što ste pisale na temi privatnih poliklinika...
crvenkapica - držim fige!!!!!
evo ja sam u ponedjeljak kod doktora L. na pregledu pa ćemo vidjeti da li treba još kojeg popiti....
mislila sam napisati klomifen![]()
Ups devojke,molim za pomoć.
02.11. rađen ET zamrznutih embriona,danas sam radila betu koja je 13.
Da li to može da bude dobro?
jel netko ima iskustva sa anestezijom (punkcija) kakva je procedura prije ,,šta se sve mora obaviti..i koliko ranije se mora najaviti ??
ajoj malecka, drzi se draga
crvenkapice ~~~~~~~~~~~![]()
maleckajako mi je zao
![]()
Pinky draga evo malo samo za tebe, od mene i Gabriele ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo jutarnje fine kavicei svima vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
sretna, hvala na kavici, baš prija u ovo rano jutro.
danijela, to je 11 dan nakon transfera, ovdje vadimo najranije 12. dan. svakako izvadi betu za 2 dana.
Hvala sretna35, fiiiiiiinaaa, mmmmm...
Šaljem kolektivne~~~~~~~~
...jutro cure..... evo nama je 10dnt3d i već 2 testića su bila negativna..... u utorak po dr. bih morala vaditi betu ( 12dnt ) ja odlučila vaditi sutra... eto...sve sam..
joj cure ja vam se divim što možete tako rano testirati T, pogotovo testićima... meni je i kad je termin - prerano.
Sivka, ne vjeruj testićima jer je bilo slučajeva, i to podosta, da je tako rano negativan, a kad ono beta pa iznenađenje. Strpi se još 2 dana pa odi na vađenje krvi, tada bi se svakako trebao vidjeti rezultat. Sretno!
Pozz svima,meni je danas 10 dnt,ne moram ni govoriti koliko sam luda. Uglavnom moja dr mi dala uputnicu da sutra vadim betu.kao usput jer vadim koagulacije(d dimeri su oko 10 000 i na fragminu sam),e sad,kao spremna sam na negativnu betu a komirana i u strahu od sutrašnjeg dana,šmrc![]()
Tinkica i sivka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ za velike bete i da su sivkini testići kvarni
evo da prijavim moj prvi et blastica, vraćene jutros dvije, po doktorovim riječima "tako divne da bi mogle poslužiti ko ilustracija u knjigama" ili - "tako dobre da već mogu u školu" hehehe
nadam se da će me obradovati za 14 dana. više sam i zaslužila lol
dakle ovo će biti 5./8. sreća (5 ivf-a i 3 aih)
Posljednje uređivanje od Pinky : 14.11.2010. at 14:17
Moji embrioni su bili stari tri dana,pa se nadam da sam stvarno požurila sa betom,možda i kasnija implantacija.
Stomak i glava me bole kao pre nego što ću da dobijem.
Sačekaću sa betom do utorka,pošto sam u prošlom ICSI sa betom od 10, deseti dan i krvarenjem (koja se pravilno duplala)završila sa vanmateričnom.
Pinky savrseno!
Kako to CITU samo uspjeva?!?
Ja se nekako pronalazim u tvojoj prici i zato je svaki put s posebnom paznjom pratim i naravno navijam za uspjeh.![]()
Kakva ti je bila stimulacija i koliko JS si imala? Da li su ti koju i zamrznuli? Jesi li i ovaj put na Fragminu?
Ma ovaj put mora biti dobitan!![]()
Pinky, jupi, jupi, jeeeeeeee
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe, znaš i sama koliko
Još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kojima treba, a našim tužnicama jedan![]()
Pinky~~~~~~~~~ od
SRETNO ~~~~~~~ neka ovaj put bude napokon + na testu i velika BETURINA ~~~~~~~~
![]()
Evo od mene jedne fine popodnevne.
Moram samo reći HVALA na podršci....Neznam gdje nam je azrijelka36 sa vijestima...draga javi se i donesi nam sretne vijesti ~~~~~~~~~~~~~
Pinky,tinkica, sivka, andream, danijelar, matahari, ana 03 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za sve cure, čekalice, hrabrice, pikalice, čekalice koje čega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
stimulaciju mi je pomakao malo unaprijed - od 2.-6. dc femara, 1. uzv 5.dan i od 5. po 3 menopura, i 9.10. dan pored menopura i cetrotide.
dobili 7 js, 1 je bila jako loša, 3 zamrzli, 3 oplodili picsijem (icsi + hranjenje, daje odlične rezultate) i voila! 2 blastice, odlične!
ma na citu su ti sad nabavili par novitadi - http://www.cito.hr/hrv/edukacija=aktualno.html
i imaju neki aparat kroz kojeg vide kvalitetu js bez manipulacije njima, tako da mogu odabrati 3 najbolje.
i stvarno imaju izniman uspjeh. ja sam još na neuspješnoj strani, ali nadam se da će se to promijeniti.
p.s. nikada prije nisam imala više od 2, jednom 3 js, sad 7! lipo sam reagirala na protokol. konačno!
da, fragmin starta večeras.... nadam se da će pomoći
i da, hvala vam cure moje!!! toliko dugo sam tu da me je malo u zadnje vrime štufalo, rastužilo. čitam vas redovno i vibram, ali nemam baš ni snage ni volje pisati. nadam se da dolaze bolji dani svima nama
Pinky, fantastičan rezultat!!! CITO je stvarno odličan, čovječe, u Mariboru sad u 9. i 12. cure ono produciraju galone stanica, tipa 21, 18 itd., a završavaju s istim rezultatom - 2 blastice, maksimalno 4, tj. jedna s HS-om ima 8, ali najčeće od sve te horde stanica dobiju 3 embrija. Vibram za dalje ~~~~!!!
Pinky~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ za trocifrenu beturinu
I naravno svim drugim pikalicama i čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo Pinky~~~~~~~za veliki plus
crvenkapica77, kako je prošao transfer danas? ~~~~~~~~+
... vracena jutros 2 embrija 8st. jedan cak bolji od drugog , taj bolji kao da se poceo razvijat u blasticu ( tako nekako rece biolog)
da je bio jos jedan embrij isli bi na blastice veli on.....ali ja sretna
ako tko kuzi ovo nak napise , hvala,
kod mene od 5js dvi nezrele, 2 oplođenje i vracene a za 3 ne znam, valjda se nije oplodila...
pinky~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~do neba~~~~~~~~~~~~~~~~
evo me ..evo me
jeste se već uplašile
ma ja jučer bila još navečer na topstarsu u zg..hehehe
bebolinca još nema, ali dr kaže da je sve uredu..ima kao neki bijeli obrub, što je kao nešto super i 99% takvih trudnoća završi super, kaže dr. L
nadam se da ja neću biti u tih 1%
doktor je bio lud ko šiba. drag i predrag...došao je par puta u čekaonicu i popričao sa mnom i curkama..par puta me izgrlio, izljubio..čestitao..ma strašno nešto..meni već bilo smiješno...:D
slij. subotu idem na pregled i nadam se da bi srčeko onda moglo kucati..
malecka- nadam se da nećeš morati na kiretažu..uf..mene je to psihički ubilo i trebalo mi je dugo da dođem k sebi..
ostalima..hvala na brizi i potpori![]()
trta me za srčeko..sva sam nervozna i drhtava..muž mi stalno govori da se smirim , al ne mogu si pomoć dok ne vidim da je sve uredu.
Posljednje uređivanje od azrijelka36 : 14.11.2010. at 18:43
Pinky da 26.11 bude 158 beta![]()
Pinky, bravo! Ovo zbilja zvuči obećavajuće. Želim ti da ove savršene mrvice obraduju tebe, TM i dr-a...![]()