Ideja da Darka stavite na odbrojavanje uopce nije losa,Ksena odlicno!Mogli bi i uvesti od kojeg vremena odbrojavamo npr 1dnl (citaj Latinice),2 dnl i sl...
Sivka bit ce to super beta!
Tinkica budes vidjela da ce sve biti ok!
Pusa
Ideja da Darka stavite na odbrojavanje uopce nije losa,Ksena odlicno!Mogli bi i uvesti od kojeg vremena odbrojavamo npr 1dnl (citaj Latinice),2 dnl i sl...
Sivka bit ce to super beta!
Tinkica budes vidjela da ce sve biti ok!
Pusa
maca2 sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lucija83 za dvije lijepe js~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ksena svaka čast, moram i tebe potpisati
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sivka....ajmo više a tom betom na sunce.....
ksena28 e draga moja da te nema trebalo bi te izmisliti...naravno potpis na sve
Sivka, matahari, gdje ste??? Dajte da vidimo bete!!!
A kad vi nećete, evo da se ja pohvalim, moja se beta poduplala i sad iznosi 1399,50. To je 16dnt. Prije dva dana beta je iznosila 597,80.
hej drage moje! ja nažalost zakasnila na ovaj studenski vlakić, moja beta je negativna. nana_banana čestitke još jednom! sivka nadam se da si se ti uspjela ukrcati!!!
hvala draga. tugovat ću do sutra, sutra sam na dogovoru za dalje. koliko ste vi imale mogućnost "birati", tj. predložiti željeni postupak? da li bih mogla pitati da ovaj ciklus "probamo" s IVF-om? ne znam kako stvari stoje, pa je svaki savjet dobrodošao! ne mislim da sam nestrpljiva nakon samo dvije neuspjele inseminacije, jer su iza nas mjeseci (čitaj 19) kućne radinosti.
eto, odulji ja!
118.2 jeli to ok????? 14dpt3d nadam se da je dobra...
čestitam jupi![]()
Bravo sivka!!!! Čestitam!!!
Matahari, nama je doktorica odmah predložila IVF, s obzirom na dijagnozu i godine. Al ne vidim razloga zašto ti ne bi rekla da bi ovaj put pokušala sa IVF-om jer da ti je dosta nesupijelih inseminacija.
nana_banana: nisu baš ni neke godine (28), ni nekakva dijagnoza (vidi potpis). ali, s obzirom na silne pokušaje do sad nešto očito šteka.
AuroraBlu: u Vinogradskoj sam, tebi je situacija tamo s obzirom na potpis poprilično poznata, pa slušam svaki savjet!!!
hvala još jednom svima na svemu!
Posljednje uređivanje od matahari : 18.11.2010. at 18:36
mataharisvakako reci da želiš što prije u ivf. ne znam gdje si i kakvu praksu imaju, i kakva je tvoja dijagnoza... znam da neki inzistiraju na 5 AIH prije ivf (ovisi o dobi žene i dijagnozi, naravno).
Sivka,beta ti je ok.
sivka bravo!!!! pozitiva čuda čini, samo tako naprijed!!!
Bravo sivka!
Matahari, samo hrabro naprijed...
Ja obavila svoje kod dr., kaže da je sve u redu i razvija se kako treba, ovaj put uz gestacijsku tu je i žumanjčana, još nema otkucaja srca ali kaže da je prerano za to (6+3). Mirovanje do daljnjeg, za 2 tjedna opet na uzv.
dupli post...
Posljednje uređivanje od maca2 : 18.11.2010. at 17:45
Juupi,bravo za Nanu i Sivku!!!!!Kako je divno kad se trudnice pocnu redati!
Maca bude i srceko,mozda danas,sutra!!![]()
Zaboravila sam nove i sad već "stare" trudnice![]()
![]()
![]()
Evo da postavim i ovdje pitanje koje me od jučer jako muči....
Nakon pozitivne bete moja doktorica u Petrovoj mi je rekla da betu moram vaditi u četvrtak (to je bilo danas), i u ponedjeljak kada moram doći i na prvi UZV. I da će mi onda reći što i kada dalje i kad se opet vidimo. I odem ja svom socijalnom giniću da mi da uputnice i on NE DA. Kaže da mu nije jasno zašto toliko puta moram vaditi betu i da na UZV dođem kod njega.
Uglavnom, na jedvite jade on meni ipak da sve uputnice i kaže da dođem k njemu nakon svega sa rezultatima. Ali mi je naglasio da će on voditi trudnoću i da ja nemam više što tražiti u Petrovoj.
Zanima me, ako daj Bože, sve bude u redu i prema planu, tko mi i gdje vodi trudnoću?? Gdje idem na preglede, UZV i ostalo što će trebati??
Imam super MPO doktoricu u Petrovoj i htjela bi ići k njoj na preglede, ipak je ona zaslužna za moj uspijeh, samo ne znam kako jer moj ginić zahtjeva da budem samo kod njega.
Cure pomagajte, kaj da radim. Kakva je procedura inače??
Posljednje uređivanje od nana_banana : 18.11.2010. at 18:05
sivka bravo za betu!
matahari
svima kojima treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ti biraš tko će ti voditi trudnoću. Samo kako objasniti to tvom soc. ginicu, to je već drugi problem. Možda ti MPO dokotirca može napisati nešto za njega, kao dokaz da ti trebaju te uputnice? Kao nalaz spacijaliste ili sl?
Meni je trudnoću vodio MPO doktor, koji me čak nije vodio kroz taj IVF u kome sam zatrudnila (bili smo u Mariboru), i nije bilo problema. Ali moja tadašnja soc. doktorica bila je puno mlađa kolegica (i mislim čak i učenica) tog MPO doktora, tako da nije bilo potrebe za pitanjem "zar je on bolji od mene", a u tvom slučaju možda ima![]()
bok cure... evo da se javim.. večeras štoperica, u subotu inseminacija.. imam 3 folikula.. kod doktora L. sam...
da vas pitam.. koja je glavna razlika između utrogestana i duphastona... mislim znam da su oba progesteron...ovaj put ću biti na duphastonima jer od utrića dobijem endometrijalni polip.. pa me zanima..
Svašta !!! Prvi put čujem za nešto ovako ! Pa ti sutra možeš promijeniti soc. ginekologa kao i dr opće prakse i otići kod koga ti želiš ( samo većina već ima i previše pacijenata ) .Ali tko će ti voditi trudnoću, da li mpo doktorica u Petrovoj ili neki privat ginekolog ili soc.ginekolog odlučuješ ti ,a ne on !!! A ovo da ti ne da uputnice..ja bi ga prijavila i rekla mu da to namjeravam .. Ako ti se ne da svađati s njim ili nisi taj tip povedi muža ili nekog drugog.. Ja od svoje soc.gin dobivam uputnice najnormalnije..i prije za postupke,lijekove i sl. Kad sam ostala trudna isto sam se do 3mj.trudnoće kontrolirala kod mpo-dr-a ,a kasnije sam prešla kod jedne privatne ginekologice ,ali svojoj soc.gin najnormalnije odem po uputnice za sve pretrage koje sam morala obaviti u trudnoći,samo joj kopiram povj.bolesti koju ona stavi u moj karton i to je to ! Nema nikakve ljutnje...cijenim i nju,pitam je za savjet...Za sve lijekove dobijem recepte... Tako da mi je ovo nebuloza... Pokušaj mu možda lijepo objasniti da se za početak želiš tamo kontrolirati ,da je takva procedura, daj mu kopirane nalaze,a ako bude šta drobio onda se svađaj !! Ti možeš odabrati najbolju skrb za sebe i svoje dijete ,a ne da ti netko drugi to određuje !
Možda najbolje da vidiš sa dr. u Petrovoj! Nažalost, do toga još nisam došla, pa ni neznam, ali bude ti se već netko iskusniji javio! Sad ti samo želim stvarno mirnu i prekrasnu trudnoću!
meni je na 5+3 bila žumanjčana, a sad u subotu na 6+3 nadam se srčeku i trta meee
matahari..baš mi je žao
sivka-čestitaaam!
maca2..da na slij pregledu kuca srčeko!
Sivka draga,moram i tu malo poskočiti....
mataharižao mi je...ne znam gdje si u postupku,ali i ja imam 2 AIH-a iza sebe i dogovorila se sa dr.da idemo na IVF....slobodno traži..
svima za sve što vam treba...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~![]()
Mataharidrži se i imaš pravo izbora, a i klinika
Sivka bravo za betunaravno da je odlična
Maca2 bit će na idućem UZV. Znam da je teško čekati to malostoga neka ti čim prije protekne tih duuuugih 14 dana...
moram i tu zahvaliti, bez vas to nebi išlo tako glatko jako sam sretna i želim da budete sve tako sretne i više nego ja
mataharidraga jako mi je žao, imaj jako veliku vjeru i nadu kao što sam ja nakon 12 pokušaja i isplatilo se....
![]()
Sivka, dobra, dobra, odlična!!! Čestitam!!!
Sivka čestitam na beti, a svim ostalim pikalicama i čekalicama šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sivkačestitke na beti ! Svim novim trudnicama neka je sretno i dalje... a čekalicama puno hrabrosti,strpljenja i sreće !
sivka, nana, maca do neba skakućem zbog vaše sreće
matahari
jesen82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno
Sivka, nana_banana čestitke na lijepim betama!
Matahari mislim da možeš tražiti IVF, ovisi o doktoru mogao bi sugerirati još jedan AIH ali više od 3 nije uobičajeno. Sretno!
Svima ~~~~~~~~~
evo cure još nismo popile virtualnu
i još malo svima nama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sandra100, matahari
nana_banan, sivka, simona čestitam na beti, ~~~~~~~~~ za dalje
maca2 ~~~~~~~~ da brzo ne treba više mirovati i da srčeko glasno zakuca
Jesen82 za hrabra vojska obljubi ta 3 folikula
Ja jutros primila 3 put po 3 gonala, sada 3 dana po 2, Danas nisam cmokljila al me jučer lupilo , no doduše danas sam radila malo dulje a i pojela kilu čokolade
moja beta danas 14 dnt 452,krvarenje i dalje prisutno! jupi i šmrc!
sandra100 žao mi je....
Jutros sam bila na VV i dok sam čekala na red kod dr. dvije cure su išle u lab vaditi betu. Jooooj sad me tako zanima kako će ispasti - curke puno sreće i nadam se da će beta biti ogromna.
I svima ostalima naravno želim to isto...pusa
Sandra,drugi put će biti bolje, to da je beta bila pozitivna je definitivno dobar znak!
Mata hari, svakako reci da želiš što prije ivf. Čak i ako doktor kaže da je još rano, da moraš odraditi još 1-2 aih - odradit ćeš ih odmah jedan za drugim. U vinogradskoj to nije problem. Mogu te možda već sad staviti na listu čekanja za ivf negdje 2.mj. - a do tada si ionako zaposlena s aih. brzo će ti to proći![]()