Sandra,![]()
Cure hvala Vam na podršci....ja ovaj poraz puno lakše podnosim jer imam malogkod kuće, koji trenutno čeka u vrtiću da mama dođe po njega........
sandra super za stav i pozdrav malom vrtićancu
Curke koje ste trudne i već ste obavile prve uzv-ove. Možete li mi na PM preporučiti privatnika u ZG da odem sljedeći tjedan na uzv. Dva tjedna čekanja kod moje soc.gin. mi je predugooo, a i nažalost jučer sam čula i pročitala po raznim forumima dosta loša mišljenja o njoj i njenoj stručnosti.
Tinkica beta je super al joj za krvarenje, što kažu doktori??? U kojoj si klinici?
cure javljam se s prvog uzv-a,danas smo 5+3 i imamo dva srčeka koja kucaju![]()
Bravo ninochka28!!![]()
Eto,to je to što me brine...tebi su našli čak 2 otkucaja srca na 5+3, a meni jučer na 6+3 još ništa...
Hvala svim curama koje su se javile s preporukama za privatnog gin., dogovorila sam pregled za sljedeći četvrtak - tada bi se sigurno već moralo čuti srce...držite mi fige da sve dobro prođe!
ajme, ja dok odradim šihtu ovdje svašta novog...ninochka 28 čestitam! Tinkica, također! AuroraBlu hvala, ali dr. T je danas bio neumoljiv. ispratio me riječima: strpljen, spašen. kaže da sam mlada i da baš nemamo nekakvu dijagnozu te da bi on pokušao s još kojom inseminacijom. ovaj put idemo u prirodnom ciklusu da se jajnici malo odmore. IVF do daljnjeg na čekanju...
Posljednje uređivanje od matahari : 19.11.2010. at 18:17
Ninochka28 i Tinkicaživjele tako lijepe bete.
Jesen~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se spermići i folikuli sretnu, sljubei onda nam javiš super betu
pridružujem se čestitkama ninochki i tinkiciželim vam školsku trudnoću
![]()
Tinkica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školsku trudnoću.
Ninochka28 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee čestitam na blizancima![]()
![]()
!!!!!!!!!!!!
hvala vam curke od, još uvijek ne vjerujem da sam danas vidla dva srčeka
gabi želim ti isti scenarij u mb
i svim drugim curama puno sreće i puno velikih beta![]()
ninochka28 čestitam od srca.....predivno....naravno da mi je V već javila odavno.....tak da smo se već veselile![]()
mimi81 danas je imala transfer 2 embrija~~~~~~~~~~~~~sretno joj~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
maca ja mislim da ti to ovisi o kvaliteti uzv-a, ja sam bila u viliju a oni imaju super uzv, ali ne brini vidjet ćeš i ti svoje srčeko![]()
ninochka hvala ti draga
maca2 nadam se srčeku sljedeći tjedan~~~~~~~~~
Valerija čestitamTi si bila u Mariboru jel tako?
Tinkica, valerija cestitam
Ninochka
mimi81, jesen 82 ~~~~~~~~~~~~~ za veliku tetu betu
svima za ~~~~~~~~~~~~~ za zimske pahuljice![]()
aneri sretno u utorak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svim čekalicama punkcija, transfera, beta, postupaka i svega ostalog~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pinky jel to nisi mogla cekat denny![]()
, morala si nas stavit na cekalice bete
neka, neka....lijepo nas je vidjet
mimi81 ti je isto cekalica bete
ma prošli smo već 4-5 stranica a nje nema, poslije bi bilo još teže editirati. nadam se da će doći što prije i nastaviti liste hehehe
mimi ću ubaciti poslije. koji datum?
Kerolajn5, pa na uzv ih je vidio 7, a veličina je od 19mm neki do 15mm. Ne znam i ovaj put sam isto uzimala Menopur, kao i prošli, a onda sam imala 10 folikula, a sad sam primila 13 injekcija više, ali to sve opet ne mora ništa značiti, dovoljan je samo jedan. Vidjet ću u utorak kad ih isisajukoliko ih je zapravo i kakve su kvalitete, a do tad
![]()
Baš sam htjela Oglu spomenuti..... Čestitam i ovdje!
Na zadnjoj listi sam bila, zaboravila si me kopiratČekalica ß 22.11. ...
Pozdrav curke, evo me napokon!
Pinky hvala ti za listu!![]()
Ovih dana nisam baš mogla na forum, ali nadoknadit ću ja to!
Čestitam od srca svim novim trudnicama!
Curama u postupku želim lijepe folikuliće, zrele stanice, i puno pozitive i strpljenja.
Onima koje nisu uspjele šaljem jedan ogromni zagrljaj, uz želju da što prije skupe snage za dalje.![]()
A posebne vibrice našim čekalicama bete!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Puse od mene i moje dvije mrvice!
P.S. Mi smo izgurali 12 tjedana bez ijedne mučnine, i hdB sve je ok!![]()
pinkyce hvala što si me stavila listukako mi je to čudno vidjeti
veliki pozdrav denny i mrvama!
crvenkapice kako si ti?
veliki veliki pozdrav svim curama s Cita![]()
Dugo me nije bilo i zao mi je sto jos uvijek vidim neke cure koje su startale kad i ja, neke cak i prije mene, da su na ovom pdf-u. Vratila sam se nakon podulje pauze (zadnji pokusaj 1/2008), svijet mi se bio srusio i zapravo sam bila odustala, ali kolo srece se okrece i evo mislim da cu (nadam se da necu) i ja opet na odbrojavanje....za sada cemo se opustit i dati si vremena da se nekaj prirodno dogodi jer je moja dijagnoza promjenjena na bolje.
Iz sveg srca saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim curama koje su jos na ovom pdf-u, naravno i onima koje (kao i ja protekle 2,5 g) citaju iz prikrajka.
Ops, sad vidim da si me dodala na listu...
SVIMA: puno sreće čekalicama postupaka, bete, ultrazvuka, ma svima u kojoj god fazi da se nalazile, da u nadolazećim danima samo poskakujemo od sreće i radosti![]()
Posljednje uređivanje od GIZMOS : 21.11.2010. at 07:28
6dc, do danas popikano 12 Decepeptyla (od 22dc), 13 Gonala F (od 2dc), još sutra pa u utorak da vidimo jel kaj raste.
Glava me boli skoro pa stalno, cmoljiva sam i ni sama ne znam što bi htjela sama sa sobom, ležat, spavat, čitat, hodat po Sljemenu, kupovati nove cipele. Menga gotova!!! Možda padne i koji sex ak me pusti glava do navečer. Osjećam lagano zatezanje i s lijeve i s desne strane oko jajnika, da li je to dobro, nadam se da je????
Joj da je bar bolje vrijeme, da mogu u prirodu, to mi se najmanje ne da, samo hodati i udisati svježi zrak
Kako je to lijepo Gizmos rekla, da poskakujemo od sreće u nadolazećim danima
Svima puno puno pusica, vibrica, lijepih želja i zagrljaja
jučerašnji pregled.veliki smo 4 mm i srčeko kuca :D
skoro sam se okrenula i otišla..od straha..prije pregleda..