imala sam 2 komada, podjednake veličine
hvala svim curkama !
stvarno me bilo jako strah, a kad sam bila na uzv dr. se tak zagledao monitor i samo šutio, ja sam već pretrnula, jer sam vidjela samo malu bijelu mrlju...uf...već mi je došlo da plačem
al on je odmah skužio da srce kuca, samo je tražio položaj u kojem bi ja to bolje uočila..i vidjela sam malo srčeko kako pulsira ko ludo :D
svima vam želim da što prije doživite isto to!!!!
kako se nađem u nekoj situaciji ovog svega nikako nevalja,, kad se bodem inekcijama nevalja kad čekam punkciju adrenalin me opali ,, pa čekanje transfera ... pa dugih 12 dana do bete nikako proći... sad kad čitam sve ove vaše postove jedva čekam da dobijem m i da započnem s pikanjem jer sve u svemu najgore je kad se ništa nedogađadržim vam fige svima hrabre žene
![]()
Pinki, hvala za "vraćanje" na listu, a posebno za vibrice ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe kao i za sve ostale, poslužite se za što god vam treba !!!
Ja sam proteklih dana, od ET-a, "virila" iz prikrajka, želeći što manje misliti o svemu (koliko je to uopće moguće), al' danas me uhvatila takva neopisiva nervoza, čak su i simptomi pms-a nestali, ne osjećam apsolutno više ništa... Samo da i to sutra prođe pa kako god ...
... to je nama bio sad 4 IVF ( i dobitni )...sve na SD!!!!
Kod sljedeće liste ja sam čekalica bete 2.12.
A ja bih i Azrielkinim stopama, ali to već nije za listu ...
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vrijedna si nam,Andream!!!Jedva cekamo prosinac!![]()
hvala sivka na podacima!! azrijelka, bravo na malom junačkom srcu!!!!
svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
p.s. listu ću ispravljati sutra, da ne bude pet ispravaka za redom :zbunjena:
evo malo ~~~~~~~~~~~~ i za anđeo sa neba, ne znam kako sam propustila to gore upisati. oprosti!
...btw imam simptome kao da cu vjesticu ovaj cas dobit..a san mi na oci ne ide stalno se budim i to sva mokra...kazem vam neizvjesnost najgora![]()
Malo kasnim, evo da se i ja prijavim čekalica bete 1.12. , meni je ovo 3. ICSI na SD , vraćene 2 mrvice iz odmrznutih jaj. stanica
...sutra beta...napokon,ova je neizvjesnost najgori dio svega(bar meni) ubijte me test sam radila...nesto se vidi al ja vjerujem samo onome sutra...do tad pussa
ana, simptomi pms-a i trudnoće su izgleda isti. samo snage i strpljenja a mi svi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku beturinu sutra!
pinky sad sam vidjela da ti i crvenkapica vadite betu na rođendan mog mužanek vam donese sreću
![]()
I ja sam imala AIH 17.11. Stimulacija s Femarom. Čekamo rezultate 1.12![]()
hvala jesen
ja sam ti odmah nakon transfera dobila upalu mjehura,od cega - kako -ne znam
cesto mokrenje,bolno, pritisak...zbog bolnih jajnika ja pomislila na HS, ali odlazak kod dr pokazao upalu...
danas 7dpt i dalje imam problema, kako sam cekalica bete smijem se lijeciti samo brusnicom, trpim i brojim dane do bete ,
tada ce i nalazi UK stici i vidjet cu jeli e.coli ....
Ana03 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nelly, vidiš da smo se obje priključile u 1. mjesecu 2007! ima nas još što bebu nismo dočekali, na žalost, ali HOĆEMO.
ali, ti si piplica mlada (mlađa si od mene 8 godina) i ja ne sumnjam da ćeš imati bebaće dok dođeš do mojih poznih godina![]()
Vidim se na popisu....hehehe...HVALA!!!!!
svim novim trudničicama čestitke od!!!
svim čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ooogromne beturine!
azrijelka36predivno!!!
svim pikalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~ iposebno za Šumskicu i loks
svim hrabricama i čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag!!!
svim čekalicama bete sretno....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
azrijelka bravo za
svim trudnicama čestitke i mirne trudnoće....
sivka za tebe.....~~~~~~~~~~~~~
od sutra kreće moj prirodnjak...držte fige...(ovog me frka više nego stimuliranog)
Bože molim te bar jedno jaje....
veliki kiss i tebi draga! i ogromnu beturinu
ma ne smije biti e.coli i ima da prođe od tekućine i brusnica!
znam da nema pravila, i da smo sve drugačije.. ali eto meni si dala malo još vjetra u leđa.. ja sam ih na kraju imala 4.. 3 super iste veličine, a četvrti je manji pa je doc rekao da od njega ne očekuje puno...
bravo i čestitam za srce junačko koje kuca
sretna veliki kiss šaljem!
Posljednje uređivanje od Jesen82 : 21.11.2010. at 18:59
samo da i ja prijavim ovo mi je bio 4.IVF imala sam 2xklom (VV) 1x menopur i ovaj dobitni gonal (SD)![]()
ana03, jesen82, medena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nellyxy![]()
Posljednje uređivanje od sretna35 : 21.11.2010. at 18:46
Kod kuće sam. Odmaram ali bolje mi je.
Kašljem, što doktore brine jer ne bi smjela kašljat,i pa se moram čuvati od svih prehlada i viroza.
Još osjećam pritisak u plućima i ubrzani puls pri hodu ali se nadam da će to proći kroz neko vrijeme. Najviše me zanimaju genski nalazi ali oni još nisu gotovi (nema reagensa) i naravno jedva čekam kontrolni pregled pluća.
Hvala svima još jednom na vibricama.![]()
Posljednje uređivanje od Dodirko : 21.11.2010. at 19:44
Ajoj samo da se ti brzo vratiš na staro~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pinky hvala što si me uvrstila na listu,no na žalost ja još uvijek krvarim i bol kao kad trebam procuriti je tu već danima,sutra opet vadim betu i idem kod ginića....vidjet ćemo...
svima kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MOže malo vibrica za moje male folikuliće da narastu??? imam po jedan i dalje na svakom jajniku u utorak treca folikulimetrija....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za cekalice beta!!!!!!!
lucija83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ brdo vibri za dobre folikuliće
sretna tvoj Vedran je pre presladak! bombončekuf da mi je takav jedan ljepotan
![]()