jučerašnji pregled.veliki smo 4 mm i srčeko kuca :D
skoro sam se okrenula i otišla..od straha..prije pregleda..
jučerašnji pregled.veliki smo 4 mm i srčeko kuca :D
skoro sam se okrenula i otišla..od straha..prije pregleda..
imala sam 2 komada, podjednake veličine
hvala svim curkama !
stvarno me bilo jako strah, a kad sam bila na uzv dr. se tak zagledao monitor i samo šutio, ja sam već pretrnula, jer sam vidjela samo malu bijelu mrlju...uf...već mi je došlo da plačem
al on je odmah skužio da srce kuca, samo je tražio položaj u kojem bi ja to bolje uočila..i vidjela sam malo srčeko kako pulsira ko ludo :D
svima vam želim da što prije doživite isto to!!!!
kako se nađem u nekoj situaciji ovog svega nikako nevalja,, kad se bodem inekcijama nevalja kad čekam punkciju adrenalin me opali ,, pa čekanje transfera ... pa dugih 12 dana do bete nikako proći... sad kad čitam sve ove vaše postove jedva čekam da dobijem m i da započnem s pikanjem jer sve u svemu najgore je kad se ništa nedogađadržim vam fige svima hrabre žene
![]()
Pinki, hvala za "vraćanje" na listu, a posebno za vibrice ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe kao i za sve ostale, poslužite se za što god vam treba !!!
Ja sam proteklih dana, od ET-a, "virila" iz prikrajka, želeći što manje misliti o svemu (koliko je to uopće moguće), al' danas me uhvatila takva neopisiva nervoza, čak su i simptomi pms-a nestali, ne osjećam apsolutno više ništa... Samo da i to sutra prođe pa kako god ...