Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3070

Tema: Odbrojavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Svima saljem ~~~~~~~~~~ za sve sto vam treba.
    Danas sam bila kod prijateljice koja mi je rekla da je trudna, 6 nedelja, a onda sam ja plakala i plakala od srece i malo od tuge . Ovo ce biti njena 2 beba od kad se mi borimo s neplodnoscu.
    Ne mogu prestati misliti na to da mozda nikada necu imati djecu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj marti_sk prvotno napisa Vidi poruku
    Svima saljem ~~~~~~~~~~ za sve sto vam treba.
    Danas sam bila kod prijateljice koja mi je rekla da je trudna, 6 nedelja, a onda sam ja plakala i plakala od srece i malo od tuge . Ovo ce biti njena 2 beba od kad se mi borimo s neplodnoscu.
    Ne mogu prestati misliti na to da mozda nikada necu imati djecu
    nemoj tako marti, glavu gore, moraš samo ići naprijed i vidjet ćeš da ćeš doći do cilja

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma mislim....lako meni sad pričat, ali razumijem te i znam kako se osjećaš

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Marti draga jedan , kako poznat osjećaj u skoro sam istoj situaciji bila prije par dana, naime jedna moja prijateljica nakon više godina braka je ostala trudna "od prve, samo je trebalo izračunti plodne dane i znati kako se to radi ," a takve mi izjave nisu trebale pred postupak, e da mm je ovaj put odlučio ići kontra pozitive te je stava da ovaj put neće uspjeti, do sada je bilo suprotno, on će se voditi onom "kad se nenadaš", a ja se vodim onom "treba imati koka mozak" te sam lab. zvala već četiri puta, a sutra ću se zagubiti tražeći Firule, pa možda ovaj put bude.
    Nina30, čitaš mi misli, gle za par dana ću sigurno i sama kroz to prolaziti, najteži dio postupka je definitivno čekanje bete, punkcija/bockanje ništa lakše, ali to isčekivanje...
    Crvenkapice, želi da ti vrijeme do postupka što brže proleti, znati ćeš više sutra zar ne?
    kako sati prolaze čini mi se da imam tremu....

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

e, draga, i ja sam ovo doživjela prije par dana...možda imamo istu prijateljicu, moja isto ima već jednu bebu...pusa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •