Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3070

Tema: Odbrojavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Jel se računa ako je šišmiš uletio samo mm? Nisam mogla vjerovati kad sam pročitala post, njemu uletio šišmiš prije tri dana, mene naravno nije bilo doma, bad lack

uglavnom, update, imam blagu hiperstimulaciju pa smo prestali s gonalima, ipak folikuli već pristojne veličine, nekoliko njih 18 i 19mm (11dc), pa sad pratimo stanje vađenjem krvi i mjerenjem estradiola. Nažalost nalaz je pokazao da je razina estradiola iznimno visoka, nadam se da to neće značiti prijevremenu ovulaciju ili prestanak s postupkom.

kako stvari sad stoje, uspjehom smatram doći do aspiracije...o krajnjem ishodu uopće više ne razmišljam! Jel netko imao ovakvo iskustvo?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Suzzie pa zasto se ceka s aspiracijom?Jesam nesto propustila?Folikuli su veliki,razina estradiola visoka,jel problem u hiperstimulaciji?18 i 19 mm su folikulici za fajn stopericu..Jel doc vidio zadnji nalaz estradiola?

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Suzzie pa zasto se ceka s aspiracijom?Jesam nesto propustila?Folikuli su veliki,razina estradiola visoka,jel problem u hiperstimulaciji?18 i 19 mm su folikulici za fajn stopericu..Jel doc vidio zadnji nalaz estradiola?
    Vidio je, sutra sam ujutro na uvz, vidjet ćemo dalje, nadam se da će sutra i štoperica. Moji folikuli inace budu veći, kada sam bila na AIH-u, na dan inseminacije folikuli bili 29, 27, 25 mm. Odlučila sam vjerovati da zna šta radi, inače bi izludjela!

Cmok na podršci, baš vas sve volim zbog toga

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj suzzie2 prvotno napisa Vidi poruku
    Jel se računa ako je šišmiš uletio samo mm? Nisam mogla vjerovati kad sam pročitala post, njemu uletio šišmiš prije tri dana, mene naravno nije bilo doma, bad lack

Naravno da se računa! Pa i on je u postupku!
    Kako mi je danas pravnica za onu famoznu potvrdu lijepo rekla: "Sada ste oboje pravno odgovorni za to dijete!" A do sada nismo bili, ili???

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •