Uh matto žao mi je, ali odmah šaljem ~~~~~za dalje. ...Moram se i.Koliko vidim izgleda da je problem u prevelikoj količini sretnih znakova, tako i kod mene previše šišmiševa pa zato valjda ne uspijeva.
Jednom sam probala femaru i tada sam imala cističan folikul onaj veći, a drugi je otišao prerano. Poslije loš ciklus, zamjerila mi se totalno. Ali to je individualno...

.Koliko vidim izgleda da je problem u prevelikoj količini sretnih znakova, tako i kod mene previše šišmiševa pa zato valjda ne uspijeva.

Neka ti zato iduci bude onaj dobitni!
Cestitam na tom izvanrednom dogadjaju! Molim te pisi nam jos o tome na onoj temi o zamrznutim jajnim stanicama. Sve sto nam budes o tome rekla bit ce povjesni dogadjaj na ovom forumu, jer si ti prva za koju sada konkretno znamo da joj je to uspjelo.
. Usput ću te potpisati i poslati ti bezbroj~~~~~~~~da ovaj postupak bude dobitan
Nisam uspjela naći post od Jim, a vidim da je trudna, jel išla u postupak ili? Ne mogu zaboraviti onaj njen strašni opis punkcije brrr, eto, svanulo joj je sunce, konačno, čestitam 

!

.