Jim čestitam!Ajme, sjećam se tvoje muke na punkciji! Vidiš nije sve bilo uzalud!
Osim toga, super je čuti da postoji uspjeh i s zamrznutim jajnim stanicama. Juuupiiii!
Jim čestitam!Ajme, sjećam se tvoje muke na punkciji! Vidiš nije sve bilo uzalud!
Osim toga, super je čuti da postoji uspjeh i s zamrznutim jajnim stanicama. Juuupiiii!
Osim toga, super je čuti da postoji uspjeh i sa zamrznutim jajnim stanicama. Juuupiiii!
nema odustajanja, moramo svi doci do cilja! Kad jednom i mi objavimo trudnocu, e to ce biti tulum koje ce se pamtiti!
Jim, cestitam, cestitam, cestitam![]()
suzzie2 imas najbolji potpis![]()
Hej jel zna netko šta je s našom Fatamorganom, dugo nam se nije javila????
e, draga, i ja sam ovo doživjela prije par dana...možda imamo istu prijateljicu, moja isto ima već jednu bebu...pusa
Draga Ines, upravo sada sam vidjela tvoju pp. Bila sam hospitalizirana i lezala sam sedam dana prikljucena na tokolizu. Imala sam neke bolove u donjem desnom dijelu stomaka, i sumnjaju na urinoinfekt. Urinokulture mi nisu jos gotove pa ne znam jos. Bebice su dobro hvala Bogu, sada smo u 27. tt i za 15tak dana cemo ici primiti Dexametazon injekcije za sazrijevanje pluca kod beba, jer nam prijeti prijevremeni pobacaj,
hvala sto mislite na mene,
pusa
fatamorgana drzi se
Jim woooow cestitam!!!!
Mislila sam na prijevremeni porod, a ne pobacaj (puj puj puj gluho bilo)
Udarila mi ova vrucina u glavu pa nisam sva svoja
saljem jako puno vibrica svimaaaaaa za st god treba, a sad se bacam na citanje sta se sve desavalo u mom odsustvu![]()
fatamorgana, skužil smo lapsus, ~~~~~za dalje
jim, bravo za trudnoću!
fatamorgana , ~~~~ da bude dalje sve super
Aurora*, Denny, vita22, suzzie2, matto
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za predivne folikuliće
NINA30 za visoku ß ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jimčestitam!!!!
fatamorgana da sve prođe super do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~
Nadam se da nisam nekog zaboravila![]()
Cranky debeli potpis na ovo sto si napisala!!!
drage moje..............
evo jedna jutarnja kavica u ovo sunčano jutro
jako mi je drago vidjeti da su neke od vas već krenule, druge se spremaju na prve konzultacije nakon ljetne stanke.........
uglavnom svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve cure koje kreću u postupke bilo u inozemstvu ili u HR.
A našem ministru želim da mu zakon o MPO što prije padne jer uz ovakav je jedini rezultat osjetno smanjen uspjeh![]()
Hej draga fatamorgana, joj glavno da ste nam sad Vas troje dobro, drži mi se draga, izdrži, pusa i pozdrav tebi i bebicama!
Dobro jutro hvala na kavici meni je potrebna jer sam još pomalo umorna od puta,
jučer mi je dan bio pomalo naporan jer sam radila završne nalaze za trombofiliju na patologiji, pa onda na Cito, gdje sam dobila jedan poprilično dobar poklon pa mi je uz druženje za curama to uljepšalo dan, bez obzira na umor.
Pet dana ciklusa UZV kaže da imam folikule obostrano, u skladu s krilaticom „koka mozak“ nisam doc. P. pitala ni koliko ih je a ni koliki su no mislim da je i rano za neke procjene. Od jučer sa na dva menopura ( pa sam sad valjda i pikalica) pored femare koju još imam danas a u petak sam ponovo na Citu.
Cranky, hvala na lijepim željama, uživaj u trudnoći
Fato, samo hrabro vjerujem da će sve dobro proći
Kaduna, potpisujem sve od prve od zadnje riječi osobito ovu zadnju rečenicu
Aurora*, Denny, vita22, suzzie2, za folikuliće, malo prepisujem
Pusice trudnicama i bebačima (Rozalija, Blkeonja, Iness, i naravno Cranky, nadam se da nisam nekog zaboravila pomalo sam još umorna)
Dobro jutro drage moje!
meni je danas 10dc, bila do sada na dva uvz i zapravo dr kaže sve 5, ali ja imam osjećaj da mi jajnici divljaju!
budući sam prošli puta ovulirala prije aspiracije, sada sam u totalnoj paranoji, jer jajnici me do sada nikada nisu boljeli ovako rano (doduše sada sam i na malo jačoj stimulaciji nego prije).
Jel i vama normalno da vas janici probadaju i grudi nateknu od stimulacije?
normalno je suzzie2.
ne brini bit će sve u redu.
valjda će doktor vodit računa o tome šta je bilo zadnji put.
a i ti ga slobodno podsjeti i reci šta et muči.
mattoi tebi malo vibrica (kad ne smijem drugdje)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo i mene, sve je super, počimamo sa stimulacijom 3 Menopura + 1 Decapeptyl dnevno.
1% me strah, a 99% sam uzbuđena!
Jim - čestitam na trudnoći!!!![]()
Pusice svima iz vruće Dalmacije, što se tiće sunca i što se tiće akcije koja je upravo krenila!![]()
Posljednje uređivanje od Denny : 26.08.2010. at 15:10
od nas ništa ovaj mj., endometrij 5 mm, oba jajnika bez vodećeg folikula...u slijedećem ciklusu stimulacija klomifenom (kojeg nema nigdje za kupiti!!!!!!!!!). i još mi uz sve ovo pauk dignuo auto! bravo ja!
Denny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz sve snage
matto, ne brini za broj folikula, važno da ih ima. Više od tri ih sigurno ima, ako je dr zadovoljan, a više ionako neće oplođivati, da sve ispadne optimalno ~~~~~~~~~~~
Svima jedna ~~~~~~~~~~~~~~~~
Fatamorgana, ~~~~~~~~~~ da sto duze ostanete u troje
Denny,super za start!Tvoj optimizam mora biti nagradjen!
mataharii ~~~~~~~~~~ sledeci ciklus!
suzzie2 ~~~~~~~~~~ da folikulice cekaju i za super JS!
svima ~~~~~~~~~~ iz![]()
matahari, žao mi je da moraš čekati naredni ciklus, šaljem ti ~~~~~~~za dalje
matto, suzzie2i ~~~~~da se i dalje sve dobro razvija
Denny ~~~~~za pravi start
Jedinoj čekalici NINA30~~~~~~~+
I za ostale čekalice jer sigurno ih ima~~~~~~+
Zar nema nikoga da čeka betu!?Ja ću dobiti slom živaca koliko sam živčana nervozna na rubu suza,poludjet ću naskroz!
Dr.mi je napisao betu za 17 dan od inseminacije neznam jel bi mogla 14 dan od inseminacije napraviti betu ili test možda ili da čekam!?Uhvatila me panika!!!
Nina30,nakon moje prve inseminacije radila sam test 14 dan i pokazao je plus tako da sigurno možeš urediti test 14 dan a beta će još točnije pokazati drugo stanje što ti od srca želim...
Sad ćete reći da sam luda...
Maloprije nam uletilo u kuću nešto ogromno, crno, sliči na šišmiša... Nikad nam ništa takvo nije doletjelo, pa pojma nemamo točno što je, i ne znam kako je opće upao unutra, jer je balkon cijelu večer bio zatvoren radi klime...Sjetila sam se odmah prošlog ljeta i Ogle i priče kako šišmiši donose trudnoću, a MM me počeo zezati "neka te onda i ugrize, možda budu dvojke..."
Uglavnom, nikako se nije dao istjerati vani, dobrih 20 minuta smo se mučili s njim. Na kraju smo pogasili sva svjetla i upalili ono na balkonu, a on se umjesto vani, onako u mraku zaletio meni ravno u lice, doslovno me ogrebao! Počela sam vrištati, a MM se smijao kao lud, eno još se smije!
Eto, sad smo ful sigurni da će postupak bit uspješan!![]()
Posljednje uređivanje od Denny : 26.08.2010. at 23:19
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
mazica79 – prirodno (nakon 1XIVF)
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Vali- FET Maribor
Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)
6. mj.2010
Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakon 2X IVF)
Zeljana – stimulirani ICSI Slovenija
osijek – 2X stimulirani ICSI Petrova
bebica2009 – 8. IVF Vinogradska (nakon 1 stim., 4. prir. I 2. klomif.)
draga – 4. FET VV(nakon 3 X AIH, 1X IVF, 3X FET)
enya22 - prirodno (nakon svega i svačega)
čupko 1 - 2. stimulirani IVF VV
kika84 - 1. stimulirani ICSI Prag
Natalina - 3. stimulirani IVF MB
venera21 - 5. AIH Vinogradska
7. mj.2010
sandric - 1. stimulirani IVF MB
evelin - 1. stimulirani IVF SD
issa11 - 2. IVF Cito (nakon 1 stim. IVF)
Sanjička - prirodno (nakon 1 stimulirani IVF i 2 prir. IVF)
petra30 - 4. prir. ICSI, Vinogradska (nakon 3 x ICSI)
marti78 - 2. FET Prag
vesnare - 3 polustimulirani ICSI Cito (nakon 2X FET, 2X ICSI)
gričanka - ? IVF, Prag
beba.2 – 2 IVF (nakon 1X AIH, 1X IVF)
8. mj.2010
AnneMarry – 1. stimulirani IVF, SD (nakon 5XIVF)
Cranky – 1. stimulirani IVF Rijeka
tini – 4. stimulirani IVF Rijeka (nakon 15 prir/klomif. IVF, 3 stimulirana IVF )
Jim - 2. IVF (iz odmrznutih js) SD (nakon 2 AIH, 1 stimulirani IVF )
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
NINA30 ~ 05.09.
Čekalice (F)ET
Čekalice punkcije
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
suzzie2
vita22
matto
Denny
Opa
Klomifenke/Femarke
Šmrkalice i ostale supresije
Aurora*
CorinaII
On-GO
medena8
andream
ivica_k
maca2
dudadudaduda
mare157
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, sissy, Gosparka, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Teodora, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, sivka, mare41, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, Marina27, Lilly, ž od milivoj73, sivka, Ti, luna1, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, nataša, Kikla123, Miki76, marta7, zlatica, Romanica, modesty4, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Missixty, Snekica, AnaK, n&a, Snow.ml, m arta, ivkica28, Gargamelica, Tigrical, Iberc, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, sumskovoce, tiki_a, dani82, Sbonetic, Mia Lilly, Vojvođanka, Pimbli, rose, Mia74, Tia, Sanja1, lastavica1979, trunčicabalunčica, crvenkapica77, ogla, mravak, mini3, tlatinčica, klara, Pinky, skandy, loks, mrkvica84, aleksandraj, nokia, zrinkič, bugaboo, kik@, mimi81, Bab, taca70, pirica, sany 7, đurđa76, kiara79, sali, centaurea.in.spe, kandela, venera3, mirna26
Ajme Denny užas. Ja, ako se nečega bojim, onda su to šišmiši
Ali ako će ti to donjet T onda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dobro juuuuuuuuuuuuuutroooooooooooo,
evo i rano jutarnja kavica
Evo vidim Rijeka se sprema za kavicu forumsku, mogle bi i Zagrepčanke sljedeći tjedan na prvu after summer kavicu...... na Bundeku ako dozvoljava vrijeme.
Čekalicama (bojim se da imamo samo jednu prijavljenu, vjerujem da ima možda i više onih koji su u ilegali) ~~~~~~~~~~~~
Ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~ za preglede (BAB), pikanje, folikulimetrije, uzimanje kontracepcije u protokolu....
Čekalicama koječega da vam vrijeme što brže proleti.
Denny, ja sam ostala bez teksta i iskreno sam se od srca nasmijala na ovaj tvoj događaj ali i na ono što ti je muž rekao za dvojčeke, bravo za vas, bravo za šišmiša da ti on bude prediktor za trudnoću koja te čeka kao rezultat ovog postupka..............................![]()
Posljednje uređivanje od Kadauna : 27.08.2010. at 06:34
jutro cure !!!
moram samo komentirati ono što je Danny napisala
s obzirom kakav zakon imamo u Hr i što čitam da je opet nestašica lijekova, nije ni čudo da kod nas bebe ne nose više rode nego šišmiši
Denny ~~~~~~~~~~~~~~~
cure jedna kolektivna za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajme Denny, vjerujem da ti je bilo grozno...ali i vjerujem da je TM sastrane to fakat bilo smješno.
Ali kako cranky kaže...ako će vam to donjeti bebulinca, neka tebi šišmiševa kolko god treba....pa nek i grebu ak moraju...
Draga moja Kadauna, hvala ti na ~~~~~~~~~~~...baš me zanima kako će danas to izgledati jer ću ga bome izbombardirati sa 1000000 pitanja...baš sam se nabrusila
I hvala na kavici, baš mi paše
Pusa svim dragim forumašicama...
A stvarno, već vidim telegrame sa šišmima koji lete po mraku i u ustima drže bebaće u rozim ili plavim pelenama!!
Kako bilo Denny, neka ti životinja donese sreću i želim svima nama u postupcima da nas gricne taj "tvoj" šišmiš!
Svima jedna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što im treba!
Denny![]()
...ali svi mi znamo da je na ovom forumu već bilo T kao posljedica susreta s šišmišima
~~~~~~. Meni ni jato š. ne pomaže
![]()
Jel se računa ako je šišmiš uletio samo mm? Nisam mogla vjerovati kad sam pročitala post, njemu uletio šišmiš prije tri dana, mene naravno nije bilo doma, bad lack
uglavnom, update, imam blagu hiperstimulaciju pa smo prestali s gonalima, ipak folikuli već pristojne veličine, nekoliko njih 18 i 19mm (11dc), pa sad pratimo stanje vađenjem krvi i mjerenjem estradiola. Nažalost nalaz je pokazao da je razina estradiola iznimno visoka, nadam se da to neće značiti prijevremenu ovulaciju ili prestanak s postupkom.
kako stvari sad stoje, uspjehom smatram doći do aspiracije...o krajnjem ishodu uopće više ne razmišljam! Jel netko imao ovakvo iskustvo?![]()
Suzzie![]()
Suzzie pa zasto se ceka s aspiracijom?Jesam nesto propustila?Folikuli su veliki,razina estradiola visoka,jel problem u hiperstimulaciji?18 i 19 mm su folikulici za fajn stopericu..Jel doc vidio zadnji nalaz estradiola?
Veliki pozdrav za sve vas drage moje, bockalice, čekalice ma svima vama koje ste tu na ovom forumu. Nije me bilo dugo i totalno sam neupućena, ne znam ni ko čeka betu ni ko je bockalica. Ali u svakom slučaju šaljem svima vama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da postupak bude uspješan i da konačno budete sretne i ispunjene.
Ja sam već u 12-oj nedelji, moje bebice fino rastu i muče svoju mamu da povraćam bez prestanka od 6-te nedelje. Bila sam hospitalizovana u bolnici cjelih mjesec dana zbog dehidracije, samo me je infuzija vraćala u život jer sve što stavim u usta leti napolje za 10 min. Sad sam kući, vrtim se po krevetu i trčkaram po kupatilu bar 3 puta dnevno ali guramo nekako da ne dođemo do bolnice. Dr. me je opominjao na početku trudnoće da zbog svoje velike kilaže i prije trudnoće, moram voditi računa o ishrani i da ne dobijam puno na kilaži, posebno što je blizanačka trudnoća ali stvari su krenule sasvim drugim tokom. Mama je smršala od silnog povraćanja i mučnine i jede plačući čisto da ima šta izbaciti............
Joj sandricGlavno da je s bebicama sve ok, sve su to slatke trudničke brige koje ćeš zaboraviti čim se srećice rode!
Ja danas primila svoje prve Menopure!Sutra hormončiće spravljam sama, i bockam se do srijede, kad je predviđena prva folikulometrija.
Počela sam i piti malo više vode, zlu ne trebalo.
Vidio je, sutra sam ujutro na uvz, vidjet ćemo dalje, nadam se da će sutra i štoperica. Moji folikuli inace budu veći, kada sam bila na AIH-u, na dan inseminacije folikuli bili 29, 27, 25 mm. Odlučila sam vjerovati da zna šta radi, inače bi izludjela!
Cmok na podršci, baš vas sve volim zbog toga![]()
Stiže fina vruća
suzzie2, i ja bih rekla isto što i Sela, ali sada vidim da je kod tebe baš dosta drugačije. Kod mene folikuli pucaju na 20 mm, kod većine pretpostavljam na oko 23 ili 24, eto kod tebe budu baš veliki.
~~~~~~za dalje
Denny~~~~~za folikuliće
matto kako je?~~~~~~~
sandric~~~~~za tebe i bebice i da počinješ uživati kako treba
NINA30~~~~~za pozitivan testić
Aurora*~~~~~za lijepe vijesti s uzv
![]()
Denny da ti šišmiš donese srecu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
I nama je uletio neki dan šišmiš pod nadstrešnicu gdje imamo roštilj, siroče je 5 min bezglavo letio i jedva uspio izaci. Nisam znala da je vec nekim forumasicama donio smotuljke, da sam bar i ja te srece...
Danas dobila vjesticu, za tjedan dana sam na 1 folikulometriji pa cemo vidjeti hoce li biti prirodnjak ili odmrzavamo JS...
Svim pikalicama i cekalicama zelim plodnu jesen!!!