Evo me iz Maribora! Folikuli su OK, ima ih po 3, 4 na svakoj strani, velicine od 10 do 12 mm. Obzirom na njihovu velicinu i nakon sam jos malo razmislila o tome kako stimulaciju uzimam tek u 18h, cini mi se da bi moja punkcija mogla ipak biti u subotu, a ne u petak kako sam prvobitno racunala. No, o tome cu nadam se vise znati u srijedu kada imam sljedecu folikulometriju.
Ono sto me danas potpuno zateklo na UZ je to sto se na njemu prikazalo nesto sto bi po svoj prilici moglo biti polip!
Bas me zanima sta ce mi u vezi toga reci na iducem UZ, a do tada ostajem i dalje dobre volje, raspolozena i s vjerom u dobar ishod ovog postupka.
NINA30 cekamo da nam javis rezultat bete!
Denny sretno sutra! Nestrpljivo cemo ocekivati tvoj izvjestaj s punkcije.
tiki_a i Tibi javite se i vi sa svojim novostima.
Evo jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve koji su u postupku!

Nije da nije bolilo, ali preživjela sam ja i gore stvari. Uostalom, bol je vrlo brzo prošla, jer je sve bilo dosta brzo, ali i učinkovito - dobili smo 12 oocita!
Sve ce biti super, sigurna sam! Evo tebi i tvom fazolicu jedna
.
Zato cu reci, neka budu 2 savrsene blastociste i jos koja odlicna jajna stanica za zamrznuti.
! Iako, koja šteta lijepe reakcije i toga da su samo tri u igri, valjda će odabrat najbolje. Ti si definitivno dobar responder, to bi bila nekakva ciljana i idealna reakcija u IVF-u, više od toga bi bilo put prema hiperstimulaciji.
Na žalost biologicina rečenica "Transfer vjerojatno treći dan, možda, možda peti" ne ulijeva mi previše nade da će se ići na blastice. Dovraga, sad bi se rasplakala ko malo dijete! Ali ajde, opet sam odabrala vjerovati u čuda, i biologe, i tu famoznu ICSI-PICSI metodu... Ako odaberu tri zaista dobre, teoretski imam šanse nadati se bar jednoj blastici zar ne?
. Idući puta IVF?

! Bit će meni do plesa...
zbog malog broja folikulića ali pokušavam ostati pozitivna