Zahuktalo se na Odbrojavanju pa neka vlakic pun novih trudnica krene!

Denny ti si prva!

vita22 i kod tebe je za sada da bolje ne moze, zato neka se tako samo nastavi.

Tibi zbog naseg "prekrasnog" zakona je i bolje da nemas visak JS. Do sada sam vec dosta puta svjedocila da su zene sa manjim brojem JS pridobivenih na punkciji prije ostale trudne nego one koje su ih imale vise. Nema pravila. A uvijek je dovoljna i samo jedna jajna stanica, ako je bas ta odlucila postati beba. Sretno!

ivica_k obzirom na 9 sati voznje, prava si sretnica sto si na UZ morala ici samo jednom prije punkcije! Super, super i neka tako bude i u subotu!

Charlie, lucija83, Labmy, cranky... hvala za vase lijepe zelje i magicne vibre.

suzzie2 zelim ti sto brzi oporavak!

NINA30 prije nego sto se odlucis za VV pogledaj malo sto se kod njih trenutno dogadja i vidi nije li sada mozda bolje pokusati u nekoj drugoj klinici.

Snekica i andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesan start!

mare157 pitala sam u Mariboru kakva je situacija sa strajkom i iducim postupcima i na zalost izgleda da nije dobra. Sa sigurnoscu ce se odraditi samo postupci koji su u tijeku, a ostali ce biti odgodjeni. A do kada i do koje mjere to se jos ne zna...

tiki_a tebe sam ostavila za kraj, jer se po svemu sudeci nas dvije i dalje pratimo!

Obzirom na jucerasnji UZ i moja punkcija ce biti u nedjelju, a mozda cak i u ponedjeljak. Folikuli mi nesto polako rastu ovaj put, jecer su bili na 15 mm. Desno ih je nekih 6, a lijevo 2. Tako mi je stimulacija produzena za jedan dan u odnosu na ono sto sam planirala, a iduci UZ je u petak.

Dobra vijest je da se mi otkriveni polip nalazi na uscu maternice i da zbog toga ne predstavlja problem za transfer.