Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3070

Tema: Odbrojavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vita bravoooooooo!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Vita bravoooooooo!
    Potpisujem!!!!!
    Tibi kako je prošla punkcija?~~~~~~~~
    ZAUZETA ~~~~~~za sutrašnju punkciju.
    Kod mene ipak neće biti punkcija u nedjelju, sutra ponovo uzv, folikuli 15,15,15,14.
    Aurora*pratiš me?? Šaljem ti ~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tibi neka se obje oplode i lijepo podjele!

vita22 fantasticno sto se ide na blastociste!

ZAUZETA sretno na sutrasnjoj punkciji!

ivica_k sretno sutra i tebi. Mislit cu na tebe i jedva cekam da se javis s novostima!

Kada bi jos znala sta nam je s ia30... Nadam se da je sve u redu i cekam da se javi.

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene ipak neće biti punkcija u nedjelju, sutra ponovo uzv, folikuli 15,15,15,14.
    Aurora*pratiš me?? Šaljem ti ~~~~~~~~
    tiki_a pa kako to da su ovi jedni folikuli ostali na 15? Nadam se da ce sutrasnji UZ dati neki odgovor i da ces ubrzo i ti na punkciju.

Moja punkcija je u nedjelju! Danas su folikuli bili po 17, 20 i najveci 22 mm. Endometrij 9 mm. I stoperica je vec pala...

Da vas pitam nesto, jesu li vama mozda na dan stoperice rekli da uzmete jos i Decapeptyl? Mislim u slucaju kada ste sa stimulacijom zavrsile dan prije stoperice? Meni dr. danas na UZ nije rekao nista, a onda me sestra pitala da li su mi rekli da treba Decapeptyl jos danas, ja sam rekla da ne, a ona je rekla da ga svejedno mogu uzeti, da nece skoditi... I ja se piknula, jer mi je taman ostao jedan pa da ne propadne... Hm, sta mislite o tome?

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ajme sve prekrasne vijesti!! Odlično je počeo ovaj jesenski vlakić!!!
    Denny i Vita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za blastice i ogromne bete u koje ni ne sumnjam!
    Aurora HVALA što si se sjetila pitati iako vijesti nisu baš najbolje, ali ti si nas se uz svoje brige ipak sjetila! Svaka čast! Sad držim palčeve za što bezbolniju punkciju i tulum u labu!
    snekica, a šta reči?!? Sretno draga moja, još koji dan i krečeš! Već te vidim u niskom startu!
    tibi za tulum u labu!

Ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba jer sam sigurno nekog zaboravila, a čini mi se da će biti sve teže pratiti situaciju jer nas imaaaaaaaaaaaaaaa!
    Ova jesen je obečavajuća!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •