Danas na Denny ima ET ili? Nisam pohvatala...sorry...
Danas na Denny ima ET ili? Nisam pohvatala...sorry...
Snekica ubrzo si nam pikalica...pa sretno ti draga...al još ćemo mi koju kavicu odradit da čujem detalje!!!
Cure drage, pikalice, čekalice, trudilice i tužnice, šaljem puno sretnih i pozitivnih vibrica za sve što vam treba!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kod mene lijepe vijesti - transfer u nedjelju, 5. dan, čekamo blastice!
Kad sam poklopila slušalicu, rasplakala sam se kao malo dijete.
Zahuktalo se na Odbrojavanju pa neka vlakic pun novih trudnica krene!
Denny ti si prva!
vita22 i kod tebe je za sada da bolje ne moze, zato neka se tako samo nastavi.
Tibi zbog naseg "prekrasnog" zakona je i bolje da nemas visak JS. Do sada sam vec dosta puta svjedocila da su zene sa manjim brojem JS pridobivenih na punkciji prije ostale trudne nego one koje su ih imale vise. Nema pravila. A uvijek je dovoljna i samo jedna jajna stanica, ako je bas ta odlucila postati beba.Sretno!
ivica_k obzirom na 9 sati voznje, prava si sretnica sto si na UZ morala ici samo jednom prije punkcije! Super, super i neka tako bude i u subotu!
Charlie, lucija83, Labmy, cranky... hvala za vase lijepe zelje i magicne vibre.
suzzie2 zelim ti sto brzi oporavak!
NINA30 prije nego sto se odlucis za VV pogledaj malo sto se kod njih trenutno dogadja i vidi nije li sada mozda bolje pokusati u nekoj drugoj klinici.
Snekica i andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesan start!
mare157 pitala sam u Mariboru kakva je situacija sa strajkom i iducim postupcima i na zalost izgleda da nije dobra. Sa sigurnoscu ce se odraditi samo postupci koji su u tijeku, a ostali ce biti odgodjeni. A do kada i do koje mjere to se jos ne zna...
tiki_a tebe sam ostavila za kraj, jer se po svemu sudeci nas dvije i dalje pratimo!
Obzirom na jucerasnji UZ i moja punkcija ce biti u nedjelju, a mozda cak i u ponedjeljak. Folikuli mi nesto polako rastu ovaj put, jecer su bili na 15 mm. Desno ih je nekih 6, a lijevo 2. Tako mi je stimulacija produzena za jedan dan u odnosu na ono sto sam planirala, a iduci UZ je u petak.
Dobra vijest je da se mi otkriveni polip nalazi na uscu maternice i da zbog toga ne predstavlja problem za transfer.
Denny i vita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transfer (i dalje)
posebne ~~~~~~~~~za sve čekalice punkcija
Aurora, savršeno da nije endometralni, ~~~~~~~za punkciju
Denny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nedjeljne blastice.
Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~ neka sutra bude što bezbolnija punkcija i kvalitetne js.
Ivica_k, a posebno Vita22, Aurora*, Tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ koliko god treba!
Ako sam izostavila nekoga, sorry, svima kome treba ~~~~~~~~~~~~~
Nina30![]()
Tibi evo jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrasnju punkciju i za dobitne jajne stanice!
mare41 i sara38.
Nego, gdje nam je nestala ia30?![]()
ia30 kako napreduju tvoji folikuli, kada ti je punkcija?
hvala drage moje
Aurora* i tiki_a sretno za vikend drage moje~~~~~~~~~
Denny i vita za uspješan et i da bude bingo ~~~~~~~~~~
I naravno svima za štogod vam treba~~~~~~~~
Denny, naravno da drugačije nije moglo biti!
Tibi~~~~~~~~za super kvalitetnu js
ivica_k, pa ti već na punkciju u subotu?endiću i ~~~~~~za js
sara38
Aurora*, hm, ovaj puta mislim da ipak neće biti ponedjeljak jer tvoji su mrvicu bili manji od mojih, a stigla si na 15 mm (isto je i kod mene), sutra ćemo nas dvije sa pikicom štopericom u ruci
Snekica
andream, još malo, još malo...
Prošla su mi 5 smajlića, zanimljivo, a dozvoljena su 4, čini mi se da znam u čemu je štos(Sorry na OT)
Denny da ti se pridružim ET u ponedjeljak idemo i mi na blastice...........sve tri odlične...3 zamrznute ostale nezrele........![]()
Tibi ~~~~~~~~~~~~~ za punkciju i super js
cure ~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba
Vita,Denny super za blastice.Bit ce tu nesto!!!!!!!!Bit ce beba!!!!!!!
svima..sto im treba!
Zauzeta vibram za plodonosnu punkciju sutra!pozz![]()
tiki_a preživjela sam punkciju i imamo 2 js. Nadam se da će biti ludi tulum u labu i da će se obje oploditi
Vita i denny bravo za blastice i sada puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do bete za koju znamo da će biti velika![]()
zauzeta, tiki_a i Aurora* za punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima za štogod vam treba puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Denny i Vita a šta da vam kažem kad sve znate
~~~~~~~~~~~~~
Tibiza raskalašene orgije u labu
~~~~~~~~~~~~~
zauzeta, tiki_a i Aurora* za što bezbolniju punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a pogotovo onim nekima iz sjene~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vita22 JUPIIIIIIIIII za blastice!!!Nadam se da ćemo se pratiti sve do pozitivne bete!
Aurora dobro je da polip ipak ne smeta i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju i što više kvalitetnih js!
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka folikulići rastu kako hoće, samo da budu kvalitetne js!
ZAUZETA, tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše punkcije!
Znam da sam nekoga zaboravila, pa evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za svih u postupku!
Ja sam u "blaženom išćekivanju" nedjelje. Jeste da su nokti platili svoje, ali bolje i oni, nego muž!Uff, samo da sve bude ok!
Denny, i dalje mora sve biti ok~~~~~~
Tibi, jako me razveselio tvoj rezultat, 2 jsi još~~~~~~za 2 mrvice
Vitta22 bravo !!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve na punkiji sutra!!!
Vitta22 bravo !!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve na punkciji sutra!!!
Tibi neka se obje oplode i lijepo podjele!
vita22 fantasticno sto se ide na blastociste!
ZAUZETA sretno na sutrasnjoj punkciji!
ivica_k sretno sutra i tebi. Mislit cu na tebe i jedva cekam da se javis s novostima!
Kada bi jos znala sta nam je s ia30... Nadam se da je sve u redu i cekam da se javi.
tiki_a pa kako to da su ovi jedni folikuli ostali na 15? Nadam se da ce sutrasnji UZ dati neki odgovor i da ces ubrzo i ti na punkciju.
Moja punkcija je u nedjelju! Danas su folikuli bili po 17, 20 i najveci 22 mm. Endometrij 9 mm. I stoperica je vec pala...
Da vas pitam nesto, jesu li vama mozda na dan stoperice rekli da uzmete jos i Decapeptyl? Mislim u slucaju kada ste sa stimulacijom zavrsile dan prije stoperice? Meni dr. danas na UZ nije rekao nista, a onda me sestra pitala da li su mi rekli da treba Decapeptyl jos danas, ja sam rekla da ne, a ona je rekla da ga svejedno mogu uzeti, da nece skoditi... I ja se piknula, jer mi je taman ostao jedan pa da ne propadne... Hm, sta mislite o tome?
Ajme sve prekrasne vijesti!! Odlično je počeo ovaj jesenski vlakić!!!
Denny i Vita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za blastice i ogromne bete u koje ni ne sumnjam!
Aurora HVALA što si se sjetila pitati iako vijesti nisu baš najbolje, ali ti si nas se uz svoje brige ipak sjetila! Svaka čast! Sad držim palčeve za što bezbolniju punkciju i tulum u labu!
snekica, a šta reči?!? Sretno draga moja, još koji dan i krečeš! Već te vidim u niskom startu!
tibi za tulum u labu!
Ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba jer sam sigurno nekog zaboravila, a čini mi se da će biti sve teže pratiti situaciju jer nas imaaaaaaaaaaaaaaa!
Ova jesen je obečavajuća!!!
Aurora* i ja sam na dan štoperice još uzela decapeptil, navijam da bude među tim folikulima i dobitna j.s.
Isto tako ~~~~~~~~~~~za Denny, Vitu, tibi, tiki_a, Ivica_k i sve ostale u tijeku postupaka
cure, sretno na punkcijama, neka bude što boljih js, i onda na kraju velike bete.
čitala sam i ima vas koje pitate koji dc punkcija: ja sam imala punkciju 21 dc, nakon 23 injekcije decapeptyla i 62 injekcije menopura. transfer je bio 3 dan,i eto nama je uspjelo, obadvije mrvice koje su vratili kod mene su, rastu i kucaju snažno. želim vam svima od srca da svi postupci uspiju i da mi budete ponosne i trbušaste mamice
Heeej, hvala za vibre, evo šaljem i ja malo u svim smjerovima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Punkcija prošla bezbolno, malo sam sad osjetljiva iznutra (ako me kužite) MM to tumači kao još koji dan apstinencije, siroće
. Zovem u ponedjeljak da vidimo jel u labosu bilo burno, nadamo se...
Zauzeta sretno ~~~~~~za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~svima za šta vam treba
Zauzeta bravo za dvije lijepe jajne stanice:nadamo se s tobom odlicnom poslu u labu i sretnom transferu u utorak!!!Utorak je divan dan za transfer!
Neka bude dobitan!Trebamo jos jednu mamu sa naseg foruma!Ili dvije!Suzzie
Svima na odbrojavanju...ono sto im treba!!!![]()
evo da i ja prijavim rezultat današnje punkcije....dobili smo 12 js
sve je prošlo vrlo glatko, transfer se predviđa 5. dan, u četvrtak
mi smo inače jako tanki s plivačima, pa držite palčeve da nas ne pozovu ranije!
ia30 je bila skupa sa mnom, dobila je 8 js, i kazala da mogu podijeliti s vama tu vijest, jer ona trenutno nije on line!
aurora*, tvoja poruka je isporučenai dobro da si uzela decapeptyl, jer je i meni rečeno isto,~~~~~~~~~~~~~~~za sutra, vidjet ćeš, biti će sve super!
cure, baš mi je drago da ima toliko akcija, ni rezultati ne bi smjeli izostati![]()
evo da i ja prijavim rezultat današnje punkcije....dobili smo 12 js
sve je prošlo vrlo glatko, transfer se predviđa 5. dan, u četvrtak
mi smo inače jako tanki s plivačima, pa držite palčeve da nas ne pozovu ranije!
ia30 je bila skupa sa mnom, dobila je 8 js, i kazala da mogu podijeliti s vama tu vijest, jer ona trenutno nije on line!
aurora*, tvoja poruka je isporučenai dobro da si uzela decapeptyl, jer je i meni rečeno isto,~~~~~~~~~~~~~~~za sutra, vidjet ćeš, biti će sve super!
cure, baš mi je drago da ima toliko akcija, ni rezultati ne bi smjeli izostati![]()
ZAUZETA ~~~~~~~~~~~ za tvoje jajne stanice, da budu bas one dobitne!
ivica_k jupi za tvoju danasnju punkciju i idealnih 12 JS!Neka se nadje isto toliko dobrih plivaca pa da dobijete par savrsenih blastociti! Recimo dvije za odmah vratiti i dvije za zamrznutu...
Hvala sto si prenijela moju poruku i javila nam zaiu30!
ia30 8 JS je super rezultat! Bit ce i tu sigurno blastociste, a nadam se i koja za zamrznuti!
tiki_a kakve su danas novosti s UZ?
Ja vec jedva cekam sutrasnju punkciju...
Ivica_k fenomenalan rezultat,a sad 4 dana
Aurora tebi za sutra
svima![]()
ivica_k bravo za super 12 stanica, držimo fige da bude lijepih blastica~~~~~~~~~~~~~~~~
Aurora* sutra mislimo na tebe i držimo fige za što bolji rezultat~~~~~~~~~~~~~~~~
svima puno sreće, ja već ne mogu dočekati 12. mjesec i svoj postupak u Mb!!!
Tibi draga šaljemo ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~ za tvoje dvije stanice da imaju nezaboravan tulum u labu
te da se lijepo ugnjezde kod mamice i odda ostanu 9mj u toploj bušici veliku
ti šalju M&M
ivica_k i ia30za stanice i ~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum i da se lijepo podijele.
nina09,Rozalija,Ginger,coolerica,Fatamorgana,ines3 1,adriana_d,
pčelica2009,Blekonja,Karla1980,Frka,Angell,Vali,A mly,Zeljana,
osijek,enya22,Natalina,venera21,AnneMarry i sve ostale drage trudnice želim vam mirne i bezbrižne trudničke dane,te lijep i što bezbolniji porod i susret s malim.
čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije prođe vrijeme do postupka
pikalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~ što bezbolnije pikanje i puno dobrih i kvalitetnih js.
ma svima šaljem puno,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba
evo moji polagano počeli pričati zvati mama,baba,tata i još dosta toga nerazumljivog ali za popišati od
svima šaljemo veliku pusu od nas troje!!!!
ana,kako si ti vrijedna,svaka čast,mogu samo potpisati
Malecki su preslatki
SVIMA~~~~~~~~~~~~~~~~za sve i svašta![]()
Aurora* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~ za sutrašnju što bezbolniju punkciju i lijepe js.
nina09 još malo i mali princ je u tvojem naručju![]()
![]()
ZAUZETA ~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu i lijepo dijeljenje
ivica_k jeeeee, super rezultat, a sada još puuuno~~~~~~da uspijete doći do blastica, a nešto i zamrznuti.
Aurora* ~~~~~~za sutra, nek' bude što više kvalitetnih js
ia30 čestitam!~~~~~~za blastice
ana-
ZAUZETA BRAVO za 2 js~~~~~~za 2 lijepa zametka
beba.2 zvuči poticajno!
Konačno i ja znam kad će punkcija. Sutra štoperica, u utorak punkcija. Aurora*, dr. kaže da cetrotide pomaže sazrijevanju js pa u komb. s gonalima bude sporije. Nakon 1. cetrotide u srijedu skoro da nije bilo pomaka, a jutros 17,16,16,15 mm. Zadovoljna, poprilično.
drage moje hvala svima na podršci, puno mi to znači
ivica_k super, bravo , puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
Aurora* za sutrašnju punkciju da bude što bezbolnija i dobijete lijepe js ~~~~~~~~~~~~~~~~~
zauzeta da se te dvije js lijepo oplode ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tiki_a dobro zvuči, za daljnji napredak i što bolji uspjeh u utorak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i na kraju puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za štogod vam treba![]()
Sela hvala!
Gabi25 zacas ce i tvoj postupak, vidjet ces!
ana- divni su ti malisani!
nina09 jos malo pa ces i ti grliti svoje cedo...
tiki_a odlicne vijesti! S nestrpljenjem cekamo s tobom utorak!
Tibi![]()
Ovdje se pošteno zahuktalo![]()
Zaboravih još samo za tiki_u za uspješnu punkciju i denny za sutrašnji tranfer puno puno vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I svima ostalima naravno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bok curke,, ja sam nova na forumu iako stara cura po postupcima u 09. mj. 10 puta. ET rađen u četvrtak 09.09. dva zametka vračena
Rađen je TESE zbog lošeg nalaza MM, i sad sam na čekanju, 18 dc.
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~ za punkciju,lijepe js i još puno ~~~~~~~~~~~~
~~~~~za njihovo tulumarenje u labu
Denny ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer i ~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~ za ogromnu ß
Gabi25 još maličko i MB je tu![]()
Joooj ja opće nisam u stanju razmišljati, niti išta pohvatati...
Vidim da je pala i treća 12-ica, ivica_k držim palčeve za plivače!
Aurora*, tibi, tiki_a, ZAUZETA ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za uspješne punkcije / tulume u labu!![]()
Ja jedva čekam da odem po svoje mrve ujutro!!!!![]()
Denny mislim na vas sutra ujutro i šaljem najpozitivnije vibre ~~~~~~~~
Puno puno puno sreće vam želim!!!
Jutro cure,
samo kratko lijepe pozdrave uz jutarnju kavu.
Danas, unatoč tome što je nedjelja, ima i punkcija i transfera s toga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve i javite se obavezno s novostima.