Denny~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba
Denny sretno neka od danas tvoje mrve budu s tobom ~~~~~~~~~~~~~svima sretno~~~~~~~~~~~~
Dok pijuckamo Kadauninu finu jutarnju, šaljemo puno ~~~~~za nedjeljne punkcije i transfere. A navečer očekujemo dobre vijesti~~~~~~
loryy dobro nam došla i ~~~~~~~da nam uskoro javiš lijepu betu
Kod mene danas štoperica u 22 h.
drage moje,
evo da se samo prijavim da me stavite na listu ...danas prvi dc počinjem sa protokolom i idem na prvi IVF u vinogradsku ......svima sretno sa svime što čekaju ....pusa
Cure, poslužite se finom kavicom i kolačima, sretna sam što vas imam na ovaj moj dan! Naime, opet imam godinu više od jučer, a godinu manje za stići do naše bebolinice ili bebolina... Jest da bih ga najradije zaobišla (ovaj dan) aliod MM je toliko "naporan" da odrađuje sve oko ručka, a pozvao je ni manje ni više nego preko 20 prijatelja
! I tako već zadnjih nekoliko godina, od kad me nije volje ni vidjeti nikog ni popiti piće s nekim tko nas ne razumije! Zato HVALA vam što postojite!
Denny, od sinoć mislim na tebe i tvoj tranfer, tako da sam sigurna da će biti bingo!
Zauzeta, tiki_a, kadauna, ia30, Aurora, ivica, Loryy...i sve koje sam zaboravila...SRETNO!!!
Mislim na vas!![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 12.09.2010. at 11:43
tnx, cure na lijepim željama i dobrodošlici, danas nisam normalna cijeli dan jurim na WC stalno mislim da curim [COLOR="red"]luuuuuuuudim]
Snekica...i do slijedećeg ti želim
aleksandraj, Sela, hvala cure![]()
Denny i ovdje, mislim na tebe i mrivice, uživajte zajedno,
vec vidim da muzic danas sprema rucak,,
Snekica, sretan roćkas,
tik_a, vibram za sretno završno bockanje i za 36 uri lijepe jajne stanice,
narnija neka ovaj bude i dobitini
Ivica_k, neka se sve odvija dobro, ma odlično kao do sada
cure za punkcije transfere i ostalo da ne nabrajam možda nekoga zaboravim (umorna sam od ravoda u vrtu)![]()
želim vam svu sreću ovog svijeta
tiki, ~~~~~~~~~~~~~~ do neba.
Svima ~~~~~~~~~~~~ od nas.
Vita ~~~~~~~~~~~~~ sutra za transfer!!!
I svima vama kojima treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja javljam da sam danas imala transfer dvije savršene male blastice! Ne prestajem virkati u sličicu cijeli dan!![]()
![]()
Denny![]()
za dvije blastice!
aleksandraj, u potpisu piše 9/10, krenula već?
matto![]()
Denny od srca ti želim da to budu prve sličice u albumu tvoje dječice..
Tiki_a i Aurora* i sve ostale cure u isčekivanju punkcije i transfera nek bude uspješno ~~~~~~~~~~~~
Svima![]()
denny super vijesti!!! Ajde, držim fige neka se mrve prinme za svoju mamicu!!
vita sretno na transferu!
SNEKICE MOJA DRAGA, neka ti je ovo najsretniji ročkas do sada i neka ti ova godina u koju ulaziš donese puno promjena tako da već slijedeći slaviš sa malom bebolinom ili bebolinaćem na prsima!!! Od srca ti to želim!!
Svim curama koje su odradile punkciju u Mb ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu i ostalima koje sam zaboravila želim puno sreče i evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što trebate!!
Posljednje uređivanje od mare157 : 12.09.2010. at 17:58
jesam draga, 62 injekcije menopura, zadnjih par dana sam po 5 komada si davala. već sam mislila dr B reći da odustanemo od svega, na kraju kad je i on rekao da ne zna šta bi, ali da ćemo vidjeti na još jednoj folikulometriji, moji folikuli su počeli rasti i bilo ih je jako puno. ali eto i uz toliko injekcija , mi smo uspjeli a to želim i svima vama od sveg srca
Snekica sretan rooooođendaaannnn.
Denny~~~~~~~~~~~~~da za 9 mj.imaš 2 savršene bebice.
Sela evo i tebi malo~~~~~~~~~~~~~~~~~jer si mi baš draga.
Denny super za dve blastice uživaj sad i čuvaj ih..........svima za sve ..........sutra idem ja......Deni![]()
Dennya sad fino mazi bušu i uživaj.
Vita22 šaljem ti bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji transfer
Aurora* za tulum u labu
~~~~~~~~~~~~~~~~
SNEKICA SRETAN ROĐENDANi želim ti da sljedeći proslaviš sa malom štrucom u narjučju.
Previše vas je pa vas ne mogu svih polovit, a ne želim nekog zaboravit, zato si molim uzmite po potrebi
~~~~~~~~~~~~~~~~
Sneki sretan ti rođendanželim ti od sveg srca da druge godine slaviš s bebačom
![]()
tiki_a, još 2h do štoperice,~~~~~~~~~~~~~~~~~za kvalitetne js!
aurora*, nadam se da je punkcija protekla u najboljem redu!
denny,~~~~~~~~~~~~~~~~za savršen scenarij u vidu trocifrene bete za 14 dana
snekica, sretan roćkas,~~~~~~~~~~~~~~~~~da ti se ispuni rođendanska želja!
vita22,~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnji transfer, da nas i ti razveseliš betom kroz dva tjedna!
zauzeta,~~~~~~~~~~~~~~~za tebe i tvoje mrvice!
tibi,~~~~~~~~~~~~~~~~od sutra si naša PUPO!
blekonja, coolerica, beba2~~~~~~~~~~~~~~~~za vaše bebice, neka lijepo rastu u maminim bušama!
ivica_k, potpis na spisak i dodajem:
ivica_k~~~~~~~~za tulum u labu
narnija~~~~~~~~za pikanje
corina~~~~~~za bezbolnu punkciju
i još malo ~~~~~~za denny
Evo i mene konacno. Punkcija prosla savrseno! Bolilo je jos i manje nego prva dva puta, a s rezultatom se ponosno mogu pridruziti onoj grupi sretnica s velicanstvenih 12!
Naime, i ja sam dobila 12 JS zbog cega sam pre-pre-presretna!
Denny bravo za trensfer 2 savrsen blastociste! Kod tebe je sve da bolje ne moze zato ne ocekujemo nista drugo nego prekrasnu betu za 10-ak dana. A tih 10 dana neka ti prodje munjevito (znam, znam to ce mozda ici malo teze, ali ipak neka ti prodje brzo!).
vita22 od tebe ocekujemo jednako lijepe vijesti kao sto su ove od Denny danas!
tiki_a jos samo da tvoja punkcija prodje sretno i onda mozemo svi s uzbudjenjem odbrojavati dane do bete! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
narnija da nam nastavis niz odlicnih reakcija na stimulaciju!
Snekice sretan rojendan i neka ti se tim povodom ostvari tvoja najveca zelja!
coolerice ozdravi brzo i da ovo sto te snaslo prodje bez ikakvih posljedica!
cranky jos malo cemo na kavu kao dvije trudnice!![]()
Cure, hvala vam svima na lijepim željama!
Aurora* bravo za 12 js! Gotovo da ne povjeruješ, tako mi je drago za ovaj sretni niz!
Čini se da je onaj gore počeo ispunjavati moje želje, pa s nestrpljenjem čekamo i sljedeću dvanaesticu, a nadam se da ćemo se isto tako pratiti i sa trocifrenim betama!![]()
![]()
Cure, sretno svima!
Hvala vam, cure na lijepim željama! Nego, vidim da mi niste ostavile nijedan kolačić...! Bit će da su bili fini...
I, htjedoh pitati nešto! Kakav je taj štos sa 12-icama??? Mogu i ja malo dobiti ili je to samo za odabrane?
VELIKA pusa svima
![]()
Denny, jeli prošla minuta od kad si zadnji put pogledala sliku?![]()
Dobro si me podsjetila, prošle su i dvije... idem povirit jesu još tamo!
A dvanaestica ima na pretek, samo se posluži!
Jeli netko spomenuo kolače?![]()
Posljednje uređivanje od Denny : 12.09.2010. at 23:13
Dobro jutro uz jutarnju(Kadauna, pretekla sam te
).
čekalicama Denny i lory~~~~~~~~~~
čekalicama transfera~~~~~~~~~~
čekalicama punkcije~~~~~~~
Dobro jutro ...mmmm..fina kavica...poslije ušmrkavanja superfacta kojeg još osjetim u grlu baš mi je dobro sjela...danas se počinjem pikati i jedva čekam da vidim reakciju mojih jajnika ....svima puno ~~~~~~~~~~~~~~za sve što čekaju...i Aurora super za tvojih 12 js.....to je prekrasno ....
Snekica, sretan rođendan!
Denny, zasad zvuči stvarno školski, vibram i za školski kraj ovog postupka ~~~~~~~~!
Svima sretno!
Dobro jutro, evo samo da javim sutra transfer, u labosu rekli, da, da, sve super dođite, a ja imala nočne more da će mi reći nažalost... ipak, puj puj crne misli, eto mene sutra u Petrovu po mrvke pa laganini. Svima malo vibrica u svim smjerovima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Zauzeta, bravo, a nakon transfera ćemo jako ~~~~~~~~
Corina~~~~~~~~~~~za tulum u labu
za Denny i njene mrvoblastice~~~~~~~~~~~(svaki dan po nekoliko puta do savršene bete)
Posljednje uređivanje od mare41 : 13.09.2010. at 12:50
Čestitam kokama koje su snijele po tucet jajaDanny, Aurora stvarno impresivno, tako se to radi!!!
![]()
a ja vam svima želim da ovo bude rekordni mjesec ove godine na listi trudnica.
vjerujem da će rezultati biti dobri jer ste odmorne od ljeta.
da ne nabrajam sve poredu svima želim velike bete ~~~~~~~~~~~~~
Evo da vam se javim imamo jednu mrvu blasticu2 su se prestale razvijati........beta joooooj tek 4.10.........
evo i ovdje daBAVO VITA!!! Biti će jedna ali vrijedna!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka se ulovi.
bravo Vitta22 bit ce to jedna ali vrijedna!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve kojim treba mi danas obavili pravnika i psigologa idemo dalje!!!
ZAUZETA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se mrve ljepo ugnjezde a da nam se ti fino zaobliš.
Drage moje, dugo me nije bilo s vama. Od nedavno vas ponovno svakodnevno čitam i želim vam svima puno, puno sreće...
tiki_a, andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ do neba
Pozdrav svim curkama i šaljem vam puno vibrica za sve postupke...
Svaki put kada sam u svojim mislima i molitvi da sve bude ok s mojom bebom i vi ste mi u mislima i željama da dočekate svoju betu i bebice![]()
Vita22jedna ali vrijedna
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~ bit će to ß ko kuća
Još jedna dvanaestica!!, BRAVO Aurora*
vita22za prekrasnu blasticu~~~~~~~
ZAUZETA, sretno sutra~~~~~~~
loryy~~~~~~~+
sretna35, tuuuuuu sitebi i
dečkiću
angel1, jučer sam te se sjetila, ~~~~~~
narnija, počelo je, počelo!~~~~~~~
lucija83, još malo...
Sutra ujutro punkcija, javim se poslije ručka![]()