Cure puno sreće sa punkcijama i transferima, želim vam svima da postanete mame
Denny čestitam ti na optimizmu, stvarno rasturaš ovaj forum!
Sretno svima!
Cure puno sreće sa punkcijama i transferima, želim vam svima da postanete mame
Denny čestitam ti na optimizmu, stvarno rasturaš ovaj forum!
Sretno svima!
vita22 nek se čvrsto drži za mamicu
Aurora* 12 komada, svaka čast !!
Tiki_a sretno sutra ~~~~~~~
nama stižecuretak
, danas mi je mahala s ekrana, odmah me i bubrezi prestali boliti i sve.. very
![]()
curke moje pa sve se dobro razvija.....koliko vidim svima je dobro krenulo..¸¸samo tako naprijed ..što bi rekla moja Bebica 2009
GO curke GO..GO.
Tiki sretno na punkciji,nece ih biti 12 ali bit ce odlicne!!!!!!!!
Zauzeta dobar i uspjesan transfer zelimo i sretno ugnjezdjivanje!!!!!!!!
Svima ostalima(ja se pogubih od toliko dusa u postupcima)-najljepse zelje!!!!
Tibi kako je prosao transfer? Bezbroj dobrih zelja za pozitivnu betu!
ZAUZETA sretno sutra, neka ti vrate dva odlicna embrija!
vita22 za tvoju mrvu blasticu ~~~~~~~~~~~~ neka se cvrsto primi i ostane s vama!
lucija83 bravo za napredak u rijesavanju bezvezne papirologije. Jos malo pa dolazi ono pravo...
tiki_a grizem vec nokte u iscekivanju tvoje punkcije. Javi nam rezultat sto prije!
coolerica nemas pojma koliko se uvijek iznova divim tvojim prekrasnim embrijima u avataru. Svaki put pozelim da i moji izgledaju tako savrseno u toj fazi... Kakva ce tek ljepotica biti ta vasa cura!
Ja sam danas pocela s Fragminom. Prva injekcija za divno cudo nije ni bolila, ni pekla, a bome nije ostavila ni modricu!Nadam se da ovo nije samo pocetnicka sreca i da ce i dalje ici tako lako, ako cu se vec morati bosti cijelu trudnocu...
Kriistiina takodjer sretno na punkciji te da od 12 folikula ispadne sretna brojka jajnih stanica!!!
Aurora* draga da nam budeš brzo brzo trbušasta~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Vitta22 neka se malena primi za svoju mamu i neka bude uz tebe 9 mjeseci~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
tiki_a draga sretno na punkciji i neka ne buba previše~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Zauzeta, Coolerica, Denny,Tibi želim vam sve najbolje cure, evo i za vas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
mah, mah svima!!!!
Cure nešto me zanima da li je koja a danas mi je 5 dan od ET imala konstantno temperaturu ja imam non stop 37,3-37,4 ,, ne znam da li je to normalno u drugom dijelu ciklusa ili je predznak da se nešto ne odvija po planu... joj svašta mi pada na pamet.![]()
Tiki,Kriistiina,Zauzeta jos jednom sretno danas!!!!!
javljam i ovdje da sam jučer imala transfer i dvije mrvice su kod mene. E sada treba preživjeti slijedećih 13 dana
Aurora*, Tiki_a, Zauzeta, vita, denny, loryy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svima kome god što treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Cure, stvarno će ovaj mjesec biti beta kao u priči!!! Sretno svim mamama na čuvanju svojih mrva! ~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za one koje će tek to postati!
Mare157, još čekam... za pop... mi je! Sad kad mi treba da dobijem 23/24 dan, sačuvaj Bože, sad treba kasniti!!! Grrrrr Lijekovi se hlade, papa je u redu, danas idem po briseve koji su, nadam se, u redu i stvarno bi bilo krajnje vrijeme da krenem! Ovo je napetije i gore od iščekivanja bete!!!
Bravo za mrvice Tibi!!!
Snekica i mi cekamo skupa s tobom!!![]()
snekić to ti je normalno da kasni kad trebaš u postupak. Ja to tumačim kao preveliko uzbuđenje. Ali doći će M i brzo si nam pikalica. Šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan postupak
svima puno za štogod vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
ima li vijesti od tiki_a?
pirica,~~~~~~~~~~~~~~start i skoro proširenje obitelji!
ja još uvijek ne znam kakvu legendarnu prognozu ti je L. dala na et-u s L.
lucija83,~~~~~~~~~~~~za još jedan bingo iz prve!
čekalice koječega,~~~~~~~~~~~~~za vaše akcije i skorašnje pomicanje prema vrhu liste!
posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~čekalicama et-a, i dug rujanski vlakić trudnica!
još dva dana i mi svoje mrve dovodimo kući
Stižu čarobne vibre od mene i mrvica za sve kojima treba!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~ bravo za mrve, neka dugo ostanui kod svoje mame!
Snekice ~~~~~~~~~~~~~ brzo će ona, samo što nije! Kad je čekaš, kasni, a kad ne želiš - eto je!
loryy visoka temperatura ti je skroz normalna, ne brini.
lucija83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1 za start!
Aurora* bravo za fragmin, jer čeka te duuuuga godina bockanja! Ma sve za bebicu, nećeš ni osjetiti!
coolerica ~~~~~~~~~ stiže nam znaći još jedna mala coolerica? Wooow, puse šaljem!
tiki_a ~~~~~~~~~~~ za lijepe js!
vita22 ~~~~~~~~~~~~~~~~ za malu blasticu!
Zauzeta, kristina i sve koje sam slučajno preskočila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Adikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv!
Joj koliko akcijeeeee!!!! Bit će živo za dva tjedna (kad je btw. moj roćkas i već imam cijeli popis darova koje bi željela, a svi su troznamenkasti!)
Sutra će lista, sad odoh u horizontalu, opće ne mogu sjediti. Stomak mi je težak kao da sam progutala sedam kozlića, skupa s vukom!![]()
Posljednje uređivanje od Denny : 14.09.2010. at 12:07
ivica_k ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ JEEEEEEE za vaše mrve, bravo!!!
Prijavljujem da su mi u subotu vracene 3 4-stanicne mrvice, oplođivane su odmrznute JS. Sad cekam betu...
Drzim fige za sve cekalice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
sretno svima na punkcijama, transferima, čekanju beta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bugaboo bravo za odmrznute stanice to je super.....sretno svima................Denny
![]()
kriistiina je bila na punkciji, bolnoj i sad malo krvari. pa pita jel to normalno?
tiki_a![]()
![]()
Charlie i pirica drago mi je vidjeti vas ponovo u akciji.![]()
loryy sasvim normalno je da imas povisenu temperaturu u ovoj fazi, cak stovise to je i pozeljno.
Tibi cuvaj i pazi svoje dvije mrvice da se cvrsto prime.
Snekica ~~~~~~~~~~~~~~ da brzo dodje!
ivica_k ja danas strahujem od nezeljenog poziva kao ti jucer iako znam da ga nece biti, jer ce nas ovaj put sigurno cekati nase lijepe blastice! Jedva cekam tvoj izvjestaj s ET.
bugaboo, vau, tri oplodjene odmrznute jajne stanice! Izvanredno! Cekamo da nas iznenadis i s pozitivnom betom ~~~~~~~~~~~~~~. Da li ti je ostala jos koja jajna stanica zamrznuta?
Blekonja hvala za trudnicku prasinu. Mazi svoju busu i ne zaboravi uzivati u trudnoci.
Vita neka se mrvica čvrsto primi za maminu bušu!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim ostalim čekalicama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!!
Previše vas je, pogubila sam se, ali to je super![]()
Svima vam šaljem bezbroj
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tibi, ma prekrasno, obje mrvice su kod tebe
Oooo, bugaboo, ovo će biti interesantno~~~~~~
Jutros smo dobili 3 js, super sam zadovoljna, još kad bi se sve tri oplodile (skromno rečeno). Sutra zovem biologe oko 11 h, jedva čekam.
Drago društvo![]()
tri komada pa to je super !!! Sad tulumiška u labu i to je to!![]()
tiki_a, ~~~~~~~~~~~~~~~za sretan nastavak!
boogaboo,~~~~~~~~~~~~~~za tebe i tvoje mrve!
kriistiina,~~~~~~~~~~~da krvarenje prestane i budeš ko nova za transfer!
malo sam škicala po pdf-ovima svih bolnica i svugdje je živo, vrlo živo, stoga šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~i biti će zanimljivo vidjeti sutrašnju listu
gdje nam je bebel, ona je uvijek znala sve pohvatati![]()
tiki_a jedva smo te docekale! 3 JS su ali bas taman!
(Da ne spominjem sada iz kojeg razloga...).
Neka se samo sve tri oplode i lijepo podjele pa da za 14 dana slavimo tvoju troznamenkastu betu!
bugaboo ovo sto kazes u vezi zamrznutih jajnih stanica mi, obzirom na moje dosadasnje spoznaje, zvuci sve tako nevjerojatno... Ali, samo nam ti ostani trudna, pa cemo mozda poceti drugacije gledati na mogucnost zaceca tim putem...
odlično tiki ....to će biti to ovaj mejsec...Aurora kako tvoj tulum u labu ?...da li znaš išta...
Aurora hvala na pitanju,za sad sam na cekanju za Prague,moj postupak je sredinom listopada i jedva cekam!!!!!
Bubaboo vibram za napredak tvoje trice!!!!!
Kriistina molim te javi rezultat punkcije,pusa!
Svima ....
Ja molim sve cure sa raznih klinika ako žele biti na našoj listi, da nam se pridruže ovdje na odbrojavanju i napišu u kojoj su fazi postupka.
SRETNO SVIMA i neka se jesenski vlakić napuni do zadnjeg mjesta!
tiki_a, bravo za 3 js!
ivica_k nadam se da će biti lijepih blastica i još puno smrzlića~~~~~~
Možda ću ponovo uhvatiti ritam od Aurore* ako odem na transfer u petak(a zakonu
, bilo bi jadno kad bi bile još 2 js a ne bi se smjele opl.).
tiki_a sjajno!!!! Ciklus dovoljno dugačak, taman dovoljno stanica!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od sveg srca!
Nista ne znam kakav je tulum u labu jer se u Maribor ne zove nego se samo dodje onda kada ti kazu. A u slucaju nekih (nezeljenih) promjena u odnosu na plan oni nazovu. Posto me danas nitko nije zvao (ne mogu reci da me pomalo nije bio strah toga, jer sutra je 3. dan nakon punkcije) nadam se da je sve u redu i da ce nas u petak cekati krasne blastociste!
Sela ti si znaci u niskom startu. Bit ce to dok trepnes pa cemo onda za tebe navijati kao sto ti sada navijas za nas.
tiki_a vrlo lako da cemo u petak i ti i ja lijepo po nasu djecicu.![]()
Posljednje uređivanje od Aurora* : 14.09.2010. at 19:48
Kriistiina malo bolova i krvaruckanja nakon punkcije je sasvim normalno,naravno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tulum.
Zauzetaaa di si nam nestala,kaj se zbiva?
Sela maco pa ti si ubacila u petu brzinu,jedva čekam da ti poskakujemo.
E a sad,žene moje drage koliko vas je ja to nemogu sve pohvatat pa ću vam svima u kompletu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da što prije postanete mame.
Da se pridružim Odbrojavanju i gornjem pozivu
Bili danas na SD na dogovoru i stavljeni na listu lijekova za 11 mj, meni ciklus potkraj mjeseca tak da ću početkom 12og ja trebat vibrice, a dotada ću pokušavati pohvatati sve ponaosob. Još nisam pohvatala sve fore na ovom forumu, npr kaj znači X kad nekoga kvotate???
šaljem stoga puno puno vibrica svima svima svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pozdrav iz Praga
mi smo na svojevrsnom on-go statusu za sada
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima
a Ivica_K znate već šta![]()
tiki_aza 3 JS.
~~~~~~~~~~~~~ da se sve tri lijepo oplode i da nam prijaviš lijepu betu ubrzo.