milivoj, gore ste, ima li kozel-a? javi kako ide, i ja već jedva čekam
Denny~~~~~~~~~~~~~~do neba
tiki i Aurora, kad se već tako lijepo pratite evo skupne (šlepam vam i ivicu_k i Corinu)~~~~~~~~za dobar tulum u labu
milivoj, gore ste, ima li kozel-a? javi kako ide, i ja već jedva čekam
Denny~~~~~~~~~~~~~~do neba
tiki i Aurora, kad se već tako lijepo pratite evo skupne (šlepam vam i ivicu_k i Corinu)~~~~~~~~za dobar tulum u labu
Evo da se i ja pridružim službeno Odbrojavanju i pozivu.....
Mi čekamo sad po drugi put Prag,ako sve bude OK trebali bi ići u 10.mj. Sad čekam M pa onda Estrofem i po smrzliće.
neka se svi posluže ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i puno,puno sreće....
dobro jutro,
evo da i ja nakon dužeg vremena skuham jutarnju kavicu i poželim svima puno sreće u postupcima
i ja kuham kavicu, fini kapućino mmmm
Danas krećem u zivkanje i naručivanja : moj soc ginkac, pravnik, psiholog - pa nije toga ni tak puno a imamo vremena do 1.11
Samo imam pitanje u vezi vađenja hormona, ja ih dosada vadila privatno, gdje se vade prek uputnice u Zagreb?? i kak stoje s time stvari
sretna35ti si opet s nama
linalena, hormone možeš bez čekanja raditi na Sv Duhu (samo provjeri jel imaju sve reagense) i u Petrovoj, ali se tamo čeka oko mjesec dana... to je ono što ja znam...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve cure u postupcima
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za naše trudnice
kriistiina sve pozdravlja. u petak transfer 3 mrvice.
Evo da vam se i ja pridružim.
Naš drugi ivf u stimuliranom ciklusu (gonal, decapeptyl)
Punkcijom smo dobili 10 oocita i sad čuvam u svojoj
bušici naše dvije male mrvice i nadamo se ...
Šaljem vam svima brdo vibra
curke moje, jutros nisam mogla zube oprati koliko mi je smetao okus paste, nije smrdio ili nešto nego jednostavno mi se dizao želudac,, drugo niš kava ok, jedem normalno cike ajme meni morat ću naći nosača da ih nosi tvrde, velike bole i sad su počele izražajne plave vene ali onako jako. Danas mi je 22 dc možda je to i PMS ali me toliko još nije držao nikad vjerojatno zbog utrića,,, ne znam malo sam luda i od ovih normabela koje uzimam temp. mi je od ET stalno 37,3-37,5 .. Ima li ko savjet![]()
I ja se prijavljujem na čekalice bete, 2 mrvka vračena, sada leggere...
Svima vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~
Lijepo je vidjeti toliko čekalica transfera i bete, svima ~~~~~~~~~~~~
ajme super...
koliko će to biti lijepih i velikih beta i to vrlo skoro...
jedva čekam i držim fige svima vama,neću nabrajati jer ću nekog zaboraviti...
ja čekam svoju M 6.10. i od 2.dc počinjem sa gonalima,po 2 pikice dnevno...jedva čekam..
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~koliko i i za sve što vam treba...samo se poslužite..![]()
Loryy drzim fige da je trudnoca!!!Zauzeta piano piano e leggero!!!E finalmente un bebolino!!!!!
joj, dany![]()
Lua mi se mozda vidimo u Pragu!!!Mi smo tamo od 17.10 nadalje..Vi idete po smrzliće a mi po friškiće...![]()
da vas pozdravim nakon dugog vremena. Na poslu crkao m i komp, a kuci nemam internet jer smo se selili u drugi stan pa cekamo da nam prikljuce...
u ponedeljak sam bila na konsultaciju u ovdasnoj klinici, 24.09 sam opet na konzilijarni satsanak da se dogovorimo kako cemo jer radi konizacije grlic mi je skracen, pa tako da radi toga imat cu problematucne transfere. Rekli su mi da mozda cu trebati i cerklaz i pred trudnoce, ali vidjet cemo![]()
i ja prijavljujem da su mi danas vraćeme dvije mrvice i to od zaleđenih jajnih stanica... sada se čeka beta!!! Možda mi je ovo treća sreća??![]()
marti_sk i ja imam problematične transfere, jedan mi je trajao čak pola sata, možda je i to razlog što ne ostajem trudna....
Danas je trajao nekih 15 min. i samo me je malo bolilo...![]()
marti_sk i ja imam problematične transfere, jedan mi je trajao čak pola sata, možda je i to razlog što ne ostajem trudna....
Danas je trajao nekih 15 min. i samo me je malo bolilo...![]()
Vau, mravak, ma bravo!Neka bude treca sreca!
Reci nam molim te i detalje. Iz potpisa zakljucujem da ti je ovo drugo odmrzavanje? Kako je proslo s prvim odmrzavanjem? Koliko su odmrznuli jajnih stanica, koliko ih se oplodilo, koji dan je bio transfer, kakvi su bili embriji (koliko stanicni)...? Isto me naravno zanima i za ovaj put.
I da li ti je jos ostala zamrznuta koja jajna stanica?
E, da, jos to, da li su ti u ciklusu u kojem je bio transfera iz ZJS (zamrznutih jajnih stanica) punktirali folikul iz prirodnog ciklusa? Ako jesu i ako si imala jajnu stanicu, sta je bilo s njom?
Aurora,evo sve sam tu napisla
http://forum.roda.hr/threads/58067-T...-jajne-stanice
Cure, da vas obavjestim da mi je m konačno počela lagano dolaziti, ali i to da se ovaj postupak pomiće na slijedeći ciklus i 10.mj. zbog nalaza koji sam upravo podigla. A glasi: Chlamydia trachomatis - rezultat pozitivan. Joj, žene, ja ću spaliti stvarno više na živce!!! Gdje je sad ono savjetovanje?!
![]()
snekice, prokletnica jedna baš ti je sad trebala! a ništa savjetovanje nek bude u obliku kavice, samo reci kada!!!???
Snekica znam da bi pukla najradije,al ajd kad si cekala toliko,ajd jos mjesec dana,samo pocnite cim prije pit antibiotik da se rijesis bestijetine i budes fit
za listopad.Đava da je nosi,kud si sve podnijela tud ces i to.A ocemo onda skupau listopadu/studenom????
![]()
Sela, moramo obavezno!
Loks, e sad možemo kad hoćeš, nisam vezana terminom!
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
mazica79 – prirodno (nakon 1XIVF)
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Vali- FET Maribor
Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)
6. mj.2010
Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakon 2X IVF)
Zeljana – stimulirani ICSI Slovenija
osijek – 2X stimulirani ICSI Petrova
bebica2009 – 8. IVF Vinogradska (nakon 1 stim., 4. prir. I 2. klomif.)
draga – 4. FET VV(nakon 3 X AIH, 1X IVF, 3X FET)
enya22 - prirodno (nakon svega i svačega)
čupko 1 - 2. stimulirani IVF VV
kika84 - 1. stimulirani ICSI Prag
Natalina - 3. stimulirani IVF MB
venera21 - 5. AIH Vinogradska
7. mj.2010
sandric - 1. stimulirani IVF MB
evelin - 1. stimulirani IVF SD
issa11 - 2. IVF Cito (nakon 1 stim. IVF)
Sanjička - prirodno (nakon 1 stimulirani IVF i 2 prir. IVF)
petra30 - 4. prir. ICSI, Vinogradska (nakon 3 x ICSI)
marti78 - 2. FET Prag
vesnare - 3 polustimulirani ICSI Cito (nakon 2X FET, 2X ICSI)
gričanka - ? IVF, Prag
beba.2 – 2 IVF (nakon 1X AIH, 1X IVF)
8. mj.2010
AnneMarry – 1. stimulirani IVF, SD (nakon 5XIVF)
Cranky – 1. stimulirani IVF Rijeka
tini – 4. stimulirani IVF Rijeka (nakon 15 prir/klomif. IVF, 3 stimulirana IVF )
Jim - 2. IVF (iz odmrznutih js) SD (nakon 2 AIH, 1 stimulirani IVF )
lastavica1979 – prirodno
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
loryy ~ 23.09.
Bugaboo ~ 25.09.
Denny ~ 26.09.
Tibi ~ 27.09.
ZAUZETA ~ 29.09.
mravak ~ 29.09.
vita22 ~ 04.10.
“tina” ~ ?
Čekalice (F)ET
ivica_k
ia30
Aurora*
CorinaII
tiki_a
kriistiina
Čekalice punkcije
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
narnija
Klomifenke/Femarke
Šmrkalice i ostale supresije
On-GO
medena8
andream
Snekica
maca2
dudadudaduda
mare157
matto
aleksandraj
Tia
Gabi25
lucija83
Sela
Pirica
Linalena
ž od milivoj73
Lua
kiara79
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, sissy, Gosparka, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Miss July, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Teodora, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Natica, Elena-mk, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, sivka, mare41, Vikki, Juliette, ninocka28, pinny, Marina27, Lilly, sivka, Ti, luna1, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, nataša, Kikla123, Miki76, marta7, zlatica, Romanica, modesty4, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Missixty, AnaK, n&a, Snow.ml, m arta, ivkica28, Gargamelica, Tigrical, Iberc, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, sumskovoce, dani82, Sbonetic, Mia Lilly, Vojvođanka, Pimbli, rose, Mia74, Sanja1, trunčicabalunčica, crvenkapica77, ogla, mini3, tlatinčica, klara, Pinky, skandy, loks, mrkvica84, nokia, zrinkič, kik@, mimi81, Bab, taca70, sany 7, đurđa76, sali, centaurea.in.spe, kandela, venera3, mirna26, Opa, suzzie2, NINA30
Selaza brzi dogovor. Pa tko će vas sve pratiti u 10-tom mjesecu??
ZAUZETA BRAVO za 2 mrvice~~~~~
sretna35, marti_sk
Aurora* ~~~~za tvoj petak. Ja se iskreno nadam suboti.
loryy, neka je to T~~~~~~~
Ja sam ostala na jednoj oplođenoj js. Od druge dvije ništa. Nadam se da sutra neće biti dodatnih neugodnih iznenađenja.
Lijepe moje (i)![]()
tiki_a kada smo već kod iznenađenja... mene hvata tem. trenutno je 37.5, a maloprije je bila 37.2 a u 10h imala transfer... zašto ???
tiki_a neka je ta jedna mala fantastična mrva koja će ti donjeti pozitivnu betu!!!!! za tu mrvu puno ~~~~~~~
Tiki a neka je jedna ali vrijedna malo ~~~~~~~~~~~za tvoju mrvu![]()
cure koje sutra imate transfere u Mb sretno- ivica_k, ia30, Aurora* za subotu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tiki za jednu ali vrijednu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svima ostalima za sve što vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tiki_a, Mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i naravno sve ostale~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi bi trebali,ako sve bude išlo po planu, biti gore oko 09.-10.10. Baš bi voljela da sretnem gore neku rodu...šteta što ćemo se mimoići ili tko zna....
Kasno je za kavicu,ali može jedan nesići puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
Dani82,puno,puno hvala i sretno
Lua, ja vjerujem da ćemo se sresti, ne znam još točno, javim kad saznam. Drago mi je da su sve klinike opet ovdje zajedno.
tiki~~~~~za jednu, ali vrijednu
Aurora*~~~~da ne boli
Tiki za jednu,ali izdrzljivu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
"tina" neka se dvije male mrvice udobno smjeste u busici i ostanu s vama!
ZAUZETA sad samo polako, ali sigurno do pozitivne bete!
Snekice zao mi je za odgodu postupka.
marti_sk zelim ti uspjesne konzultacije i brzi pocetak iduceg postupka!
tiki_a nemoj biti tuzna sto je ostala samo jedna mrvica, jer zato ih je i moralo biti barem 3 da bi jedna ostala. A ova jedna ce biti ona dobitna! Vjerujem u to!
ivica_k i ia30 sretno sutra na transferu i javite nam se sto prije s dobrim vijestima!
Gabi25 i mare41 hvala za vase vibrice.
Eh, da, mene je neka iznenadna bol danas prikovala za postelju. Usred noci me pocelo boljeti u podrucju jajnika, u ledjima, preponi, nozi... Dok lezim onda me bas i ne boli, ali kad ustanem nema mi druge nego da se odmah vratim u krevet! Prosla dva dana nakon punkcije bilo je sve super i onda odjednom ta bol. HS valjda nije jer nikakvih drugih simptoma nemam, tako da pojma nemam otkud sad to. Ali tjesim se da je to samo dobar znak. Cak sam se sjetila da mi je dr. Res bio rekao da je dobro ako boli, jer onda se nesto desava, pa eto, ja sretna sto me boli!![]()
Aurora*, ipak si ti jedna od naših 12-tica pa izgleda da mora boljeti, nadam se da će stati do petka~~~~~~~
mravak, ovdje više volimo povišene temperature. To je vjerojatno zbog utrića, a poslije će biti zbog T. Posebne ~~~~~~za mrvice iz smrznutih js.
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude jedna, ali vrijedna
snekicaA ta beštija te mogla i zaobići! Prokletnica jedna asmo je ona falila, voda nek je nosi! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za brzu eliminaciju zločeste beštijetine!
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve! Nisam u stanju nikoga nabrajati jer ću milion posto pola njih izostaviti. ~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolne punkcije, tulume u labu, savršene trabsfere i uredne nalaze svega za svih!!!
Cure ovdje prijavljujem da sam danas imala punkciju sedam oocita sestra me sutra zove za transfer pa vidjeti ćemo kad će biti ako se uopće oplode.
tiki za jednu ali vrijednu!
kriistiina ~~~~~ za petak
i malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve pomalo!
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ajme koliko akcije
ja vam svima šaljem puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nadam se da će se lista trudnica brzo popunjavati
mojoj susjedi posebna![]()