Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3070

Tema: Odbrojavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Neznam cure dali je normalno da su meni cicke toliko nabrekle boli me sama pomisao da ih dirnem stomak mi malo napuhan i probada me kao da ću dobiti.Moli Vas tko ima iskustva da je imao pms simptome , a imao pozitivan test.Inače kako sam rekla da mi je 6dnt i 23 dan ciklusa inače imam cikluse od 25-28 da.Matto i tebi veliki pozdrav nisi se duže javljala kada ti krećeš u postupak.

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Adikica prvotno napisa Vidi poruku
    Neznam cure dali je normalno da su meni cicke toliko nabrekle boli me sama pomisao da ih dirnem stomak mi malo napuhan i probada me kao da ću dobiti.Moli Vas tko ima iskustva da je imao pms simptome , a imao pozitivan test.Inače kako sam rekla da mi je 6dnt i 23 dan ciklusa inače imam cikluse od 25-28 da.Matto i tebi veliki pozdrav nisi se duže javljala kada ti krećeš u postupak.
    Adikice, tu sam ja pratim te …i još sedam dana sam“ kontra“ pa onda čekam početak ciklusa i ..
    vikendom zauzeta vrtlarskim radovima, a ovo je vrijeme kad nastojim više biti na otvorenom, No jedno znam to su ti draga moja trudnički simptomi…. bila sam napisala, odnosno mislila sam da sam napisala jedan post o tome na potpomognuta u St. Međutim tek sad vidim da ga nema. U tom postu rekla sam ti kako mi je drago što te probada jer probadalo i Denny pa je sada trudnica i da kad čitam tebe kao da čitam Denny, draga ne mogu pogriješiti, još koji dan i beta sigurna sam troznamenkasta

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Adikica prvotno napisa Vidi poruku
    Neznam cure dali je normalno da su meni cicke toliko nabrekle boli me sama pomisao da ih dirnem stomak mi malo napuhan i probada me kao da ću dobiti.Moli Vas tko ima iskustva da je imao pms simptome , a imao pozitivan test.Inače kako sam rekla da mi je 6dnt i 23 dan ciklusa inače imam cikluse od 25-28 da.
    Evo, ta sam!
    Cicke bole odavno i povećale su se (na oduševljenje MM), napuhan stomak i probadanje su me pratili od prvog dana, a onaj dan kad sam išla po test toliko me bolilo za dobit mengu da sam stvarno i po prvi put pomislila da je gotovo. Čak je toliko bolilo da sam skoro otišla u dr. na pregled, doslovno sam jedva sjedila.
    NEMA ODUSTAJANJA i samo ti budi u bedu, ja ću navijat umjesto tebe!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Matto, vidimo se!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •