Tibi draga moja iskrene čestitke tebi i TM na prekrasnoj brojci bete.
![]()
Tibi draga moja iskrene čestitke tebi i TM na prekrasnoj brojci bete.
![]()
Tibiiiiiiii, tooooooooooooooooooo! Ipak su ti tvojiposlali prekrasan poklon! Sretno od
!
Zauzeta, Aurora, Ivica_k, tako mi je žao! Da bar neznam kako se sad osjećate bilo bi mi malo lakše, a ovako... šmrc...![]()
Aurora bas mi je zao!!!Jedva cekam da i tebi jednom skakucemo!!!Mozda to nije danas,ali...ko zna,uskoro!!!!Drz se!
Tibi Pre pre PREKRASNO!!!![]()
Čestitke od![]()
Želim ti DOOOSADNU školsku trudnoću ~~~~~~~~~~~!!!
Tibiiskrene čestitke, jako mi je drago... Život se ipak pobrine da poslije kiše dođe i sunce... Držim fige da se i dalje sve nastavi kako treba..a sigurna sam da hoće jer ovaj put su anđeli s vama
![]()
Tibičestitam draga moja od srca!!!!!!!
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da cijela trudnoća bude školska
ZAUZETA, Auroražao mi je cure moje, nadala sam se....
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
tibiČESTITAM!!!!!!!!!!
Zuzeta, Aurora baš mi je žao... Držite se![]()
Posljednje uređivanje od kriistiina : 27.09.2010. at 12:31
Aurora, žao mi je za te naše blesave bete, a valjda nije naše vrijeme došlo. Uvijek se izbediram dodatno zbog MM jer on je 61. godište i mislim si pa koliko će taj dragi čovjek još morati čekati?
Njega to toliko pogodi da ne znam kako da mu pomognem, baš tužno. A znam da nema s kime popričati o tome, pa ni sa mnom baš neće.
Tibi čestitam od srca![]()
Aurora, Ivica_k, Zauzeta cure žao mi je, nadam se da će slijedeći put biti bolje!
tiki_a za sutra~~~~~~~~~~~~~
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tibi ... prekrasna beta... četveroznamenkasta.... baš te je iznenadila ....
Čestitam !!![]()
ZAUZETA moj muz je 62. godiste i upravo zbog njega je i meni najteze. Znaci i po toj osnovi dijelimo sudbinu...
"tina" cekamo danas jos tvoju betu!
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
Tibi, prekrasna brojčica sretna sam što će naš strojovođa (čitaj Denny) imati društvo u vlakiću, Zauzeta žao mi je i svi tvoji osjećaji su mi poznati, mm ima manje godina od tm, a ipak nakon neuspjeha teže mi je zbog njega kad se zatvori u čahuru šutnje, vjeruj mi svaki put je teško bez obzira na godine,,, draga drži
nadam se da će jednom forum poskakivati zbog nas
Cure moje moja beta 105,58!
Zvala sam dr kaže dr "super čestitam. Ponoviti betu u srijedu."
Joj sretna sam, a opet i malo u strahu. Valjda će biti sve dobro.
Prošli put je bila ogromna 1421.
Kaj vi mislite?
Tibi tako sam sretna zbog tebe i čestitam ti od!
To "tina"!Beta je super i samo neka se lijepo dupla! Cestitam!
I tebi Tina također čestitke![]()
Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 27.09.2010. at 13:11
Tibi i Tina obje ste dokaz da Bog zaista otvori prozor kad zalupi vrata i svima nama največim tragičarkama IVF (čitaj spontani poslije postupka) dajete nadu za dalje![]()
draga tibi,presretna sam zbog tebe,tvoji anđeli se brinu da budeš sretna,uživaj u trudnoči
tina i tebi iskrene čestitke
konačno malo skakanja.
Tužnice drage,drž;te se za dalje
Tiki_a~~~~~~~~~~~~~~~~do neba za sutra
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve i svašta
Mi još malo u komadu,pa nam dolazi malac
"tina" čestitam od srca!!!! JUPIIIII!!!
aurora*, ZAUZETA, jako mi je žao cure, a tako sam se nadala! Držite se!![]()
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moja današna (i zadnja) beta - 15 dpt - 1901
E sad sam stvarno trudna!
Svim čekalicama postupaka, a posebno mojim dragim tužnicama puno zagrljaja i vibrica za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sve će jednom doći na svoje mjesto!
joj drage moje Tibi i Tina čestitam do neba ...
.Aurora i Zauzeta tako mi je žao ....kako je teško nekima čestitati a s nekima suosjećati u njihovoj tuzi...mene sada već hvata panika ..sutra mi je transfer i najradije bih prespavala dva tjedna ...... pusa svima
Hvala vam cure svima
Zauzeta jako mi je žao ali nemoj gubiti nadu.![]()
Mi ovaj put nismo nikome rekli za postupak niti nećemo
dok nećemo biti 100 % sigurni da je to to.
Da nije bilo vas ja ne znam kaj bi, vjerovatno bi izludjela.
Hvala vam jos jednom
"tina" jeeeeeee čestitam ti od srca
tiki_a za sutra držim fige na rukama i nogama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Denny draga naravno da si trudna, u to nismo sumnjali niti jedne sekunde, mada znam kako se osjećaš jer upravo sada ja to prolazim
Tibi i Tina iskrene čestitke.
Zauzeza ,Aurora žao mi je za vaše negativne bete samo treba biti uporan i trud će se isplatiti.
Deny evo malo da poskočim i za tebe, draga ti si stvarno trudna.
Tikica sretno za sutrašnju betu.
Aurora, Zauzeta baš mi je žao....dobro je narnija rekla, teško je veseliti se za neke a ujedno i osjećati tugu zbog drugih.....držte se ženice drage......
"tina" čestitam od srca i ~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok
Denny pa stvarno, stvarno si trudna......jupiiiiiiiiiiiiiii ja ja
tiki_a Meli i ja držimo fige...i na rukama i na nogama.....budem i muža zaposlilaa!!!!
nina09 pa stvarno vrijeme leti nezaustavljivo.....ne mogu vjerovati, za mjesec dana biti ćeš mamica.....tvoj cvijetak stiže!!!!!
Ako sam nekoga pozabila, neka mi oprosti.....ali mislim i ~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve vas divne ženice!!!!!!
Stize nam 3.jesenska trudnica!!!!Tina bravo i neka se niz nastavi......![]()
cestitam tina!!
i ode da poskocim za lipo duplanje od denny!
tibi draga![]()
Tiiiibiiiiine mogu ti opisat koliko sam sretna zbog vas
Molim te bez crnih misli, sve će bit školski do kraja
"tina" čestitam
Aurora* a šta da ti kažem
Zauzeta žao mi je![]()
I naravno Denny jesi sad napokon shvatila da si T?![]()
"tina" čestitkeda bude super uredna trudnoća do kraja ~~~~
Denny tvoja BETA jeOGROMNA ~~
~~ mislim da si TRUDNICA na 2 sad čekamo prvi UZV ~~~~~~~~~~~
grlim te
Jako me veseli ovaj jesenski vlakić koji je povela Denny ~~~~~~ da bude još punooo puno sretnih Trudnica ~~~~~
Posljednje uređivanje od bublica3 : 27.09.2010. at 15:11
Denny, Tibi i Tina bravo cure
Aurora i Zauzeta, žao mi je curebit će idući put sigurno. Aurora imaj nade u zamrznute!
Svim čekalicama i curama u postupku mnoštvo vibrica
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tibi i Tina čestitke do neba i sretno
Aurora i Zauzeta
Za sutrašnje bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i svim ostalim u razno raznim postupcima puno,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"tina" čestitam na beti, iako nije velika kao prošli put, trocifrena je, a to je ono što se tražičestitam!!
denny naravno da si trudnica, uživaj draga!!
vita
cranky![]()
Tiiiiiiiibiiiiiii pa ČESTITAM!!!!!!!![]()
"tina" BRAVO, ČESTITAM na lijepoj beti, sve će biti ok![]()
ZAUZETA jako mi je žao....
šniki![]()
Tina čestitam, ne brini sveće biti ok jednostavno MORA, zaslužili ste i ti i TM![]()
Ajme Aurora, ne znam kako sam ja mislila da ti imaš smrznutih.
Sad mi je još više žao zbog tvoje bete, no držim ti fige do neba za što skoriji postupak i božićni poklon![]()
svim novim trudnicama, tibi, tina, denny, lastavice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno srece i cestitke od srca
Tibi i Tina čestitke do neba i sretno denny naravno također:
tiki držim fige za sutra
svim ostalim curamanadam se stvarno se nadam da će i nama osvanuti
ps.sutra sam trebala ići kod dr.3dc mislila sam nešto će se pokrenuti ali ne radi, propade mi i ovaj mjesec ostaje samo kućna radinost ali ta nam baš i ne ide![]()
Tibi čestitam od srca, kakva prekrasna beta
Svim tužnicama, kako je rekla Snekica- da vas barem ne razumijem i ne znam kako se osjećate...
Svima ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aurora draga jako mi je žao... drž mi se draga i vama će jednom svanuti sunce...ogoman virtualni zagrljaj ti šaljem!!!
Tibi i Tina napokon da se netko pridružio Denny.........SRETNO.........svim ostalim tužnicama odmorite se malo pa opet u nove pobjede biti ćemo i mi mame .......Dani![]()
Tibi, jako mi je drago zbog tvoje bete, ČESTITAM!!!:
Tina, također čestitke.
Curama kojima ovaj put nije uspjelo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za hrabrost i daljnju sreću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~