wooooooooow Tibi predivna beta. Miriše na dupliće.
Ordep čestitam od srca!!! (i ja se svaki mjesec nadam nekom čudu![]()
wooooooooow Tibi predivna beta. Miriše na dupliće.
Ordep čestitam od srca!!! (i ja se svaki mjesec nadam nekom čudu![]()
Posljednje uređivanje od Marnie : 29.09.2010. at 20:40
Curke drage, znam da ovaj pdf možda i nije najbolje mjesto, ali glupo mi je otvarat novu temu samo za ovo.
Danas sam bila kod ginića na kompletnoj obradi( pregled, papa i UZV) i sve to skupa je bilo poprilično grubo odrađeno. Inače zbilja nemam problema sa tim pregledima, ali ovo danas je bilo baš...grrrrr
E sad, nakon svega toga na dnevnom ulošku imam 2-3 smeđe mrljice...jel moguće da mi je to zbog grubog tretmana i dal to znači da me s nečim zaderala unutra? Nisam nikad još tak nešto imala nakon pregleda pa sam se malo zabrinula? Jel opravdano ili mislite da nije?
Please HELP !!!
Hvala![]()
Ne bi smjelo biti od pregleda...nekako mi ne zvuci bas..ali ako je papa bio malo zesci,tko zna,mozda joj je ruka malo poletjela..ali ne brini se,proci ce..
Jesi bas oko ovulacije?Mozda ti je od nje.A i inace smo mi osjetljivije iznutra u to doba,mene UZV boli dok ovuliram..pusa
Danas mi je 10 dc, imam vodeći folikul 17mm...inače nijedan mjesec nemam ovakvih "nuspojava" od ovulacije pa nešto sumnjam da je ovo od toga. Inače, jučer sam bila kod svoje socijalne ginićke na brisevima i sve je bilo super, nikakvih curkanja poslje niti neugode. Ovo danas je baš bilo neugodno.i UZV mi nikad nije bio bolniji od ovog danas, a radila sam ih masu i to u različite dane cilkusa, tak da ipak mislim da je do doktorice. A i neke curke na poslu su mi rekle da su "čule" za nju
A niš...nadam se samo da mi nije nekaj zmrdala i da će sve ostati u savršenom redu
Sela, hvala na odgovoru![]()
Bab, i meni se to znalo dogoditi, iako pregled nije bio neugodan, ali na ulošku je bilo smeđe. Mislim da bi moglo biti od pregleda, ali najvjerojatnije će već sutra sve biti ok.
Evo da vam se i ja konačno javim. Tek sam sad došla do
kompa. Moja beta je danas bila 325,40!
Sad konačno mogu malo odahnuti.
Tibi tvoja beta je prekrasna i ja se isto slažem sa svima
da su to sigurno blizančeki.
Ordep čestitam ti od![]()
"tina", čestitam ti na lijepom duplanju ß...sad zbilja možeš odahnuti i prepustiti se uživanju u trudnoći![]()
"tina", čestitke na pravilnom duplanju bete i neka se tako nastavi do kraja!
Bab,![]()
Evo da konačno i ja skuham finu mirišljavu kavicu,nes,čaj,cappuccino....samo se poslužite...
ordep,"tina",tibi,čestitam od srca..
svima ostalima želim svu sreću u postupcima i da čim prije držimo svoje mirišljave smotuljke..
svim aza sve kaj vam treba,uzmite po potrebi..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kiara hvala na kavici.
Pozdravljaju vas sretna i andream s prave kavice, imali smo uspješnu poduku i samodavanje decapeptyla danas ujutro...
a doma imamo prave male puzavce za podršku, dok morana odlučno puže, vedran je u stopu prati a padne i pokoji zagrljajčić...
andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tina jeeeee, bravo za duplanje. Kad imaš uzv? Mene su naručili tek za tjedan dana. Tko će izdržati do tada. Jedva čekam da vidim koliko nas je...
Denny kad je tvoj uzv?
Lua za dobitni sa smrzlićima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima kome god što treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Meni je uzv u ponedjeljak, to će biti na 6+0. Jeli to prerano?
Morani i Vedranuza uspješno puzanje!
Ordep baš me razveselila tvoja trudnoća!Dakle IVF mame, oprez!
tiki_a, corinaII jako mi je žao cure!
andream super za bockanje, samo tako nastavi i stiže dogodine nova puzalica ili puzavac!![]()
I da, hvala ti Snekice!Ovo će biti jedan jaaaako lijepi rođendan!
Naravno, svi ste pozvani na tortu i kolače!
Šaljem vam puno sunčanih i slavljeničkih vibrica da nam se ovaj jesenski vlakić ipak popuni novim trudnicama, a posebno me raduju ova prirodna čuda!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima za sve što vam treba!![]()
pozdrav svima...
vjerovatno bi ovo trebala pitati na "nakon transfera" ali kako tamo rijetko ima koga pitam ovdje,nadam se da nećete zamjerit
danas mi je 8dnt i jutros oko 6 me probudila bol u stomaku ali kao menstrualna,trajala je nekih pola sata i sad ništa,krvi nema... a joj sve mi se čini da ništa ni od ovog postupka...
ima li ko sa sličnom pričom i sretnim završetkom?
Denny srean rođendan!!!
novim trudnicama sve najbolje a ostalima sve što treba
nije prerano, oko 6.tjedna bi se trebalo vidjeti srčeko, ali ako i bude rano za srčeko svakako ćeš moći vidjeti svoju malu točkica (jedna ili dvije)
i draga sretan ti ovaj najsretniji rođendan od srca
mi ćemo biti 5+5 na kontroli, nadam se da ćemo i mi uspjeti vidjeti srčeko
svima za štogod vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tina i Tibi bravo za lijepo duplanje
Ordep čestitke na čudu
Denny - nije ti rano za UZV. Ginić sa dobrom opremom sa punih 6 tjedana može vidjeti i srčekoili dva
![]()
Deny velikiti šaljem , nismo se dugo čule nedostaje mi tvog optimizma na ovom forumu.Draga od srca ti čestitam rođendan nisi mogla dobiti ljepši poklon i da mala srca prokucaju .
Svim ostalim curama sretno.
Kod mene sve standardno danas mi je 10dnt , ponekada osjetim bolove pms pa onda stanu , a grudi su mi napuhane od prvog dana et to je sve što osjećam ,juče me ništa nije bolilo jer kada ne boli ja se pitam zašto ne boli , kada boli onda muka da ne dobijem , ma mislim više za ispalit Betu vjerojatno radim u ponedjeljak 14 dnt je sam tek primila choragon u ponedjeljak pa se bojim lažno pozitivnog testa.
Cure samo da vas pitam kada vi pričate o grčevima u stomaku jesu to kod vas menstrualni grčevi ili neki drugi jer ja ništa ne osjetim nego malo me boli kao pms i stane.
rose, posebno navijam za prašku betu, koliko znam-cure kažu da su simptomi T slični pms-u, evo .~~~~~~~za do bete
Cure, grcevi mogu znaciti i jedno i drugo. Bolne grudi mogu biti znak trudnoce, ali i kad se ispusu moze biti ok, jer se sjecam slucaja Strike koja je pred betu rekla da su je grudi prestale boljeti, a onda trojkice....dakle, sve je individualno pa se bolje ne sekirati. Ha,ha, iako i ja pred betu pratim svaki znak.....
evo curke sad se mogu i ja javiti! inače vas redovito čitam ali jako rijetko pišem pa sam se sada odlučila javiti vam i svoj pozitivan test. Nalaz bete ću znati tek oko 16 sati. Inače meni je danas 13dnt. Vraćene dvije blastociste i za sada su dobitne a nadam se da će beta to i potvrditi. Mogu vam reći da nisam imala nikakve simptome, prsa su me bolila na početku ali su prestala i ispuhala se, a zadnja tri dana sam imala osječaj kao da ću procuriti kad ono danas iznenađenje.
Čestitam, Micek! A gdje si bila u postupku?
"tina", tibi i Ordep velike čestitke, doista ste zaslužile
micek- neka beta potvrdi taj plus ~~~~~~~~~~
Denny sretan ti rođendan i nemoj se uplašiti ako slučajno sa 6+0 ne vidiš srčeko..meni se na 5+5 (kod moje dokice)nije vidilo a na 6+2 (kod reša) je lupalo k'o ludo.. i još je Reš rekao da je dobar znak kad se srce vidi tako rano..znači može i koji dan kasnije.
Rose ~~~~~~~~~~~~~~~~ vibriram da je to bila implantacija, bilo je slučajeva takovih bolova, drži se
Adikica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ponedjeljak
DennySRETAN TI ROĐENDAN!!!
micek bravo za + čekamo betu![]()
coolerica, update-tiraj potpis
micekza + i ~~~za betu
Cure nama još ostaje nekih 20 dana da upoznamo malu princezu Jelenu, jako smo nestrpljivi obadvoje i volili bih da tih 20 dana proleti ko tren. Inače sa dr smo dogovorili carski rez između 15-20.10. a 11.10. ja idem u bolnicu, par dana će me prije promatrati malo, najviše će mi mjeriti APTV zbog fragmina kojeg primam a onda ubrzo stiže naša bebica.
hvala cure, javim betu kad saznam
Denny sretan ročkas !
rose i ja sam ti imala stalno osjećaj da će M doći.
Adkica držim fige za tetu betu u ponedjeljak.
micek čestitam ti na plusiću, prekrasna vijest.
Još jedna trudnica.
Tibi meni je sestra rekla da dođem na uzv tri tjedna nakon
transfera tako da ću ja ići 05. 10. Danas sam bila kod svoje
socijalne ginekologice po uputnice za taj uzv pa sam je pitala
kako se sad to točno računa moja trudnoća pošto je moj postupak
bio sa kontracepcijom pa tek stimulacija. Rekla je da ona to
računa od 01. 09. znači ja sam sad po tome trudna 4 + 1.
Kaj vi mislite?
Rozalija da vam cim prije prođe vrijeme da ugledate svoju ljubav!
Vidim da si i ti koristila fragmin kao što i ja koristim.
Ako smijem pitati carski rez ste dogovorili zbog koristenja
fragmina ili se bebica nije okrenula na glavicu?
Socijalni ginekolozi najčešće računaju od 1. dana zadnje menge, bez obzira što se ovdje sve zna. Poslije, ako to postane bitno (a kod blizanaca možda bude jer će se evenutalno planirati elektivni carski), računa se po kalendaru za IVF jer se tu sve zna, ali to je too much to ask socijalnog ginića.
Evo ti tog kalendarda za računanje IVF trudnoća, za 3.dnevni transfer i za 5.dnevni transfer:
http://potpomognutaoplodnja.info/ind...ndar&Itemid=89
Rozalija, sretno!!! Još malo...
Posljednje uređivanje od ina33 : 30.09.2010. at 14:16
Hvala ti na lijepim željama.
Mi smo carski dogovorili i zbog fragmina i zbog toga što sam ja na početku trudnoće imala jako krvarenje, hematom pa doktor ne bi riskiro a i sam kaže znam koliko ste čekali bebicu pa ništa ne bi prepušto slučaju i izlago me prirodnom porodu, kaže ipak ćemo odraditi CR.
Ina hvala ti.
Hvala ti draga moja i ja tebi želim da vrijeme do siječnja ti proleti ko tren, meni je ovih zadnjih mjesec dana proletilo, kupovala sam stvarčice za bebicu, uživala u tome maksimalno. I ti ćeš sada kada kreneš sa pripreprama za svoju mrvicu, ajme kako je to lijepo, kako samo čovjek uživa, zamišljajući svoje malo kako će u tome izgledati.
Pusica velika za tebe i malu bebicu.
rozalija draga i ja sam postala tako nestrpljiva pod kraj trudnoće da ugledam svog ljepotana, ali sam se još načekala, Lupko je stigao tek s 41+6 i to carskim rezom nakon indukcije s kojom su me pokušavali poroditi tri dana
Cure, hvala vam od srca na čestitkama! Ljepši poklon zaista nisam mogla dobiti!
"tina" meni je mpo dr. od dana punkcije oduzeo 14 dana i taj dan je uzeo kao dan zadnje menstruacije, iako je ona došla tri dana prije. Tako smo u biti dobili stvarno trajanje IVF trudnoće računajući dan punkcije kao 14 dc, odnosno dan ovulacije i začeća (što on i jest).
rose i ja sam imala menstrualne bolove, i to jake, ali su kratko trajali.
micek juppppiiiii za plus!!!Bogu hvala, ipak nisam ostala sama u rujnu!
Rozalija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret sa malom Jelenom
Adikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak i veliku betu!
evo trudnoća i potvrđena beta 13dnt 252,40!