jeee.bravo micek ..čestitam......Deny sretna ročkasssss.....puno vibri i pusa svima...ja još uviejk pričam sa svojim malcima i uvjerena sam da me je bar jedan poslušao .......i sada se gnjezdi ....mmmmmm
jeee.bravo micek ..čestitam......Deny sretna ročkasssss.....puno vibri i pusa svima...ja još uviejk pričam sa svojim malcima i uvjerena sam da me je bar jedan poslušao .......i sada se gnjezdi ....mmmmmm
Denny sretan ti najsretniji rođendan![]()
Svim novim trudnicama želim školsku trudnoću i da što prije ugledaju malo srčeko/a na UZV-u
Svim čekalicama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"tina"
micek ČESTITAM
Adikica~~~~~~~+
rose cijelo vrijeme mi se čini da će biti T~~~~~~
Jelena
M&V![]()
micek, tina, cestitam vam iz
svima ~~~~~~~~~
micek za tebe uopce nisam sumnjala da ces imati pozitivnu betu! Cestitam i zelim ti urednu trudnocu.
Denny sretan rodjendan!
narnija ~~~~~~~~~~ za tvoje malce neka se barem jedan udobno smjesti u maminu busu.
Adikica ~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivnu betu!
Svima ostalima pozdrav i.
Posljednje uređivanje od Aurora* : 30.09.2010. at 20:08
bok curke
nisam se dugo javljala,al sam vas redovito pratila i vidim da ima dosta novih cura,a da su skoro sve moje suborke trbušaste ili su već dobile dječicu...
naime mojoj princezici je već trinaest mjeseci i one koje se sjećaju da sam je dobila prirodnjakom uz pomoć trava....
kad je malena napunila 6 mj. opet sam počela koristiti iste i evo prije dva dana napravim test i ono POZITIVAN.
tetu betu neću vaditi,nego ću čekati 7 tj.pa na pregled i onda vam javim što je bilo....
eto da malo i ja napunim jesenski vlakić i natavim daljni niz trudnica..
čestitke svima koje su uspjele do sada,a tužnicama jedan veeelikii vjerujte doći će i vaše vrijeme
![]()
čestitke svim novim trudnicama od
tužnicamai samo hrabro naprijed
Mi napunili 8mj,Martin ima dva zubića braco još ništa ali bu i on vjerujem uskoro
Posjetili danas dr.L. da vidi dečke za zadnji dan na VV i da bi za godinu dana išli po smrzliće ako sve bude kako treba![]()
mromi30 kako lijepe vijesti, čestitam!![]()
Denny za uzv u ponedjeljak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Adikica za ogromnu betu u ponedjeljak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rozalija za skori susret sa princezom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"tina" za uzv u utorak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
micek i mromi30 čestitam
narnija ma ja sam sigurna da mrvice tebe čuju, da se barem jedna čvrsto primi za svoju mamu ~~~~~~~~~~~~~~~~
ana- čestitke dečkima na napunjenih 8 mjeseci
svim curama za štogod vam treba puuuunoooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
micek čestitam, prekrasna beta i da se dupla kako spada! koji vam je ovo postupak?
Ordep i mromičestitam!!!!!
tibi i tina lijepe bete!
micek čestitke!
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Doslovno prekrasan susret koliko god je bila mala gužvica uspio nas primiti,kad ih je vidio nije mogao skinutis lica da su ogromni i preslatki,pitao koliko imamo smrzlića i jel planiramo ići na njih na što je mm odgovorio bez okljevanja naravno dečkima trebaju sekice
da kad se odlučimo da mu se javimo
da bu nam on onda napravio opet transfer ali da još malo pričekamo.
svima za sve kaj im treba šaljemo pregršt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~ i puno pusa.
Tibiza tebe i mrvice velika i najveća![]()
najprije,svim novim trudnicama čestitke...
meni je danas 9dnt i neznam šta bi mislila,pola dana me boli stomak pa pola ništa... bol je slična menstrualnoj ali nije ista...
uglavnom još nema krvi i nadam se da će tako ostat
hvala tiki-a...
pa dokt.je napisala 9.10 ali to je već 17 dnt tako ću vjerovatno prije,naravno ako ne dobijem...
pošto se radi o transferu 3-dnevnog embija mogla bi već 12dnt mislim da bi trebalo pokazat
da da u ponedjeljak imam u planu ako me prije vještica ne iznenadi.... držite fige
rose, Prag tako (kasno) traži betu, al vidim da ces poslusati cure, šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak, ne obaziri se na bolove, jedva čekam da javiš!
Bok,
Ne pišem baš često ali vas pratim svaki dan.....čestitam svim trudnicama....a ostalima želim da im već slijedeći postupak donese malog bebolinca....nama je danas 14 dpt beta 327,8...presretni smo....to nam je bio 2 ICSI....prvi obavili u rijeci a ovaj drugi u Ljubljani kod dr. Reša...3 dan vraćen 1 lijepi zametak...dr.bio jako zadovoljan...idemo na ultrazvuk 14.10....nadamo se da će biti sve ok...![]()
mromi čestitke!
tantolina(bete Reš tima me posebno vesele)
tartolina, čestitke i od mene! javljate se trudnice, javljajte!![]()
mi bili u dr. bebici kuca srce i sve je ok, T smo 6tjja još u šoku...Svim novim trudnicama čestitke od srca i neka vas bude šta više
čekalicama bete puno strpljenja i velllike tete bete
svima vellllikiiii cmooook od nas
rozalija![]()
Mromi,Tantolina...čestitke...
Rose~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
Svim curama puno,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
mazica79 – prirodno (nakon 1XIVF)
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Vali- FET Maribor
Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)
6. mj.2010
Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakon 2X IVF)
Zeljana – stimulirani ICSI Slovenija
osijek – 2X stimulirani ICSI Petrova
bebica2009 – 8. IVF Vinogradska (nakon 1 stim., 4. prir. I 2. klomif.)
draga – 4. FET VV(nakon 3 X AIH, 1X IVF, 3X FET)
enya22 - prirodno (nakon svega i svačega)
čupko 1 - 2. stimulirani IVF VV
kika84 - 1. stimulirani ICSI Prag
Natalina - 3. stimulirani IVF MB
venera21 - 5. AIH Vinogradska
7. mj.2010
sandric - 1. stimulirani IVF MB
evelin - 1. stimulirani IVF SD
issa11 - 2. IVF Cito (nakon 1 stim. IVF)
Sanjička - prirodno (nakon 1 stimulirani IVF i 2 prir. IVF)
petra30 - 4. prir. ICSI, Vinogradska (nakon 3 x ICSI)
marti78 - 2. FET Prag
vesnare - 3 polustimulirani ICSI Cito (nakon 2X FET, 2X ICSI)
gričanka - ? IVF, Prag
beba.2 – 2 IVF (nakon 1X AIH, 1X IVF)
8. mj.2010
AnneMarry – 1. stimulirani IVF, SD (nakon 5XIVF)
Cranky – 1. stimulirani IVF Rijeka (nakon 3X AIH)
tini – 4. stimulirani IVF Rijeka (nakon 15 prir/klomif. IVF, 3 stimulirana IVF )
Jim - 2. IVF (iz odmrznutih js) SD (nakon 2 AIH, 1 stimulirani IVF )
lastavica1979 – prirodno
9. mj.2010
Denny – 1. stimulirani IVF, Cito (nakon 3 AIH)
Tibi – 2. stimulirani IVF, Vinogradska
“tina” – 2 stimulirani ICSI SD (nakn 2 AIH, 1 ICSI)
Ordep – prirodno
micek – 4. stimulirani IVF Maribor (nakon 3 IVF)
mromi30 – prirodno
tantolina – 2 stimulirani ICSI Ljubljana (nakon 1 ICSI)
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
Adikica - 04.10.
rose - 04.10.
narnija - 10.10.
Čekalice (F)ET
Čekalice punkcije
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
m arta
mare157
andream
Klomifenke/Femarke
Mia Lilly
Šmrkalice i ostale supresije
On-GO
medena8
Snekica
maca2
dudadudaduda
matto
aleksandraj
Tia
Gabi25
lucija83
Sela
Pirica
Linalena
ž od milivoj73
Lua
kiara79
sbonetic
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jesenski vlakić
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, sissy, Gosparka, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Miss July, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Teodora, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Natica, Elena-mk, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, sivka, mare41, Vikki, Juliette, ninocka28, pinny, Marina27, Lilly, sivka, Ti, luna1, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, nataša, Kikla123, Miki76, marta7, zlatica, Romanica, modesty4, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Missixty, AnaK, n&a, Snow.ml, ivkica28, Gargamelica, Tigrical, Iberc, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, sumskovoce, dani82, Vojvođanka, Pimbli, Mia74, Sanja1, trunčicabalunčica, crvenkapica77, ogla, mini3, tlatinčica, klara, Pinky, skandy, loks, mrkvica84, nokia, zrinkič, kik@, mimi81, Bab, taca70, sany 7, đurđa76, sali, centaurea.in.spe, kandela, venera3, mirna26, Opa, suzzie2, NINA30, loryy, Bugaboo, vita22, ivica_k, ZAUZETA, Aurora*, tiki_a, corinaII, mravak, ia30, kriistiina
cure molim va pomoć! Moja beta 13dnt bila je 252,40 a danas 15dnt 430,60. Nije baš duplo veća. Da li je to ok ili ipak možda nekaj ne štima
cure molim va pomoć! Moja beta 13dnt bila je 252,40 a danas 15dnt 430,60. Nije baš duplo veća. Da li je to ok ili ipak možda nekaj ne štima
Micek ne znam što bih ti rekla, možda da izvadiš opet za 2 dana pa će se već bolje vidjeti duplanje ili kontaktiraj doktora.
Svim novim trudnicama čestitam
Micek, nemoj previše brinuti. Nije ni naša Denny imala savršeno 2.duplanje, nego baš kao ti, malo manje nego duplo. Njen gin.nije uopće reagirao na to, i naravno da je 3.vađenje potvrdilo da nema mjesta za brigu.
budem u ponedjeljak ponovo vadila da budem sigurna i nadam se da će iti u redu. cure hvala vam
Beta ti se uduplala za 1.7x, točno kao i moja. Ne moraš brinuti, to je još uvijek u granici normale. Krivo je mišljenje da se beta mora uduplati za 48 sati, može i za 48-72 sata.
Svakako je ponovi u ponedjeljak pa ćeš biti mirnija. I OBAVEZNO JE PONOVI U ISTOM LABU, to je jako važno.
Držim fige da sve bude ok!
zašto je bitno da bude u istom labu? ovu drugu betu sam vadila u drugom laboratoriju, kaj misliš da to ima kakve veze?
Micek, naravno da ima veze! Neću ti sad objašnjavati jer nisam te struke. Ali zamisli da se ti ideš izvagati na 2 il i3 različite vage. Mala je vjerojatnost da će ti sve 3 pokazati u deku isti rezultat![]()
da i još je bitno da se vadi u isto vrijeme ...ako si prvu vadila popodne a ovu ujutro normalno da ti se nije skroz uduplala..ali ja mislim da je ovo tvoje zanemarivo ...sve je super micek ništa ne brini
Posljednje uređivanje od narnija : 02.10.2010. at 13:17
da i još je bitno da se vadi u isto vrijeme ...ako si prvu vadila popodne a ovu ujutro normalno da ti se nije skroz uduplala..ali ja mislim da je ovo tvoje zanemarivo ...sve je super micek ništa ne brini![]()