ok, hvala cure!
ok, hvala cure!
Cure, nakon jučerašnje pozitivne bete pojavio mi se smeđi iscjedak u vrlo malim količinama...vidjela na toal. papiru...što mislite da bi to moglo bit?malo me strah...jel još kome tako bilo?![]()
tantolina, moguće da će trebati pojačati progesteron, injekcije proluton znaju biti preporuka dr.~~~~~~~~~~~~~~
ako je smeđkasti iscjedak može biti zaostalo implantacijsko krvarenje ili čak još od punkcije ili transfera, bitno je da nema svježe crvene krvi u svakom slučaju treba upitati liječnika za savjet jer mogu biti vrlo različite stvari, najčešće potpuno bezazlene
kao što je ivica_k rekao možda će trebati pojačati progesteron bilo povećanjem terapije utrogestana ili vođenjem inekcija
svakako bih na tvom mjestu potražila savjet svog MPO-ovca
tako sam nešto i mislila....izgleda kao nekakva dosta stara krv....odnosno sukrvica....i stvarno je skroz minimalno...ne dođe ni do dnevnog uloška...pojavi mi se samo ponekad nakon mokrenja na toal.papiru....mislim da ću sutra nazvat dr. Reša, sad je malo kasno....hvala svima na savjetima![]()
tartolina,drži se,bit će sve to dobro....
kod mene ništa dobro,danas 11dnt nešto roskasto na gačicama,izgleda da menga stiže....
a tako sam se nadala...
sutra ću izvadit krv samo da potvrdim
ah taj smeđi iscjedak...ja se cure moje borim sa njim zadnjih pet godina ..imam ga svaki ciklus u obliku spottinga par točkica na gaćicama i naravno i ovaj put je prisutan i danas i prekjučer ..danas mi je 5dpt i očajna sam jer već mislim da nije uspijelo ....molim vas što vi mislite od kuda to krvarenje...znači nikada nije crveno nego samo svijetlo ili tamno smeđe ?......
tartolina,drži se,bit će sve to dobro....
kod mene ništa dobro,danas 11dnt nešto roskasto na gačicama,izgleda da menga stiže....
a tako sam se nadala...
sutra ću izvadit krv samo da potvrdim![]()
ah taj smeđi iscjedak...ja se cure moje borim sa njim zadnjih pet godina ..imam ga svaki ciklus u obliku spottinga par točkica na gaćicama i naravno i ovaj put je prisutan i danas i prekjučer ..danas mi je 5dpt i očajna sam jer već mislim da nije uspijelo ....molim vas što vi mislite od kuda to krvarenje...znači nikada nije crveno nego samo svijetlo ili tamno smeđe ?......![]()
dobro jutro kuham kavu svim dragim forumašicama i šaljem bezbroj dobrih vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
narnija a od kojeg dana ti se pojavljuje i kad prestaje taj iscjedak? Pošto kažeš da ti je i u normalnom ciklusu može biti nedostatak progesterona
Mali Mimi,
meni ti se uglavnom pojavljue u nrmalnom ciklusu recimo nekada 9 dc nekada 22dc ili par dana pred mengu , ništa obilno samo točkasto krvarenje na gačicama ...i sada poslije ovog postupka ista priča pa me malo strah .......
e i zaboravih napomenuti da mi je progesteron u redu ..svi hormoni su mi ok a ovaj mejsec utriće koristim još od punkcije pa ne bi trebalo faliti zar ne ?
Cure i ovdje prijavljujem mija beta 14 dnt je 349
Adikica, pa ti si naša prva listopadska trudnica. Čestitam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Neskromno se nadam da ću ti se i ja pridružiti u vlakiću krajem mjeseca s još puno forumašica.
bravo Adikica...prekrasna ß
jeeeee...krenuo nam je jesenski vlak...neka se samo što brže napuni.
Adikica čestitam od srca!!!!
i ja sam jutros vadila betu ali iskreno da potvrdim 0 jer mi je od jučer počelo nešto roskasto...
nalaz iza 6... a tako sam se nadala ovaj put ...
Rose, nemoj tako...sve dok tu nulu ne dobiješ u ruke, moraš biti pozitivna i vjerovati u najbolje. I mi skupa s tobom
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za iznenađenje![]()
Ja bi vam se pridruzila ako smijem
Jutros smo imali transfer dvije mrve (cito)
i jos bolji scenarij sest smrznutih ...napokon!!
adikice cestitam![]()
rose drzim fige
Adikica ...čestitam draga......vibrice za sve ..
rose, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za iznenadjenje!
gargamelice,~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješan niz iz Cita!
andream,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se upišeš na listopadsku listu trudnica!
puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~mariborčankama (mala2, nina1, mare157, blabla123, dudanešto), nek ovaj mjesec zauzmu svoje mjesto u vlakiću!
Ja sam isto imala spotting cca 6 mjeseci prije nego što sam ostala trudna, svaki mjesec. Dr. je to komentirao da je stvar u nestabilnoj sluznici maternice (radi nekog skoka ili pada hormona dolazi do toga), a moji svi nalazi i hormoni u redu. Taj ciklus kad sam ostala trudna inseminacijom, spotting sam imala 6-ti dan nakon inseminacije, pa ponovo dan, dva prije nego sam vadila betu. Nakon inseminacije sam uzimala utriće 3x1, a kad sam dr. javila betu pojačao ih je na 3x2. Isto mi nije bilo jasno, ako uzimam utriće zašto imam spotting?!
Držim fige da si trudna!
adikica čestitam!!!! i moja se beta napokon poduplala 100% i sada mogu mirne duše čekati ultrazvuk...13dnt 252,40, 15dnt 430,60, 17dnt 868,50
svim ostalim čekalicama puno pozitivnih vibrica i puno sreće
Adikica, bravo, ČESTITAM![]()
rose, nadam se lijepoj beti~~~~~~~~~
gargamelica~~~~~~~za mrvice
Adikica....čestitke
Moja beta danas 1133...
Doktor kaže da je taj iscjedak česta pojava i da ne brinem....a danas polako prolazi...bilo je skroz malo..Još samo da dočekamo 14.10....
malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kome za što treba
Čestitke adikici i tantolini na betama, neka vam je sa srećom!!!
Svima kojima treba good vibrations....
adkice cestitam ti od!
Gargamelice dobro nam došla!
rose da te ugodno iznenadi teta beta!
micekza prekrasno duplanje. Znala sam ja da će sve biti super.
tantolina beta je super. Samo slušaj dr i bit ce sve u redu.
Ja idem sutra na prvi uzv. Držite fige da sve bude ok.
Moram priznati da me malo strah.
PUSA SVIMA!
evo stigla i moja beta,nažalost negativna...
Adikice i ovdje čestitke
Rose nemoj gubiti nadu, bit će drugi put. Odmah u nove pobjede
Tantolina bravo za predivno veliku betu
Micek bravo za još jedno duplanje
Gargamelice vibre da se malci ugnijezde ~~~~~~~~~~~
I svima kojima treba ~~~~~~~~~~~~~
Jako mi je žao Rose....tako sam se nadala da će vam uspjeti...
Rose, žao mi je!Isplači se, onda glavu gore i kreni dalje! Slijedeći dobitni, o.k.?
rose, žao mi je... sve znamo, šta reći... nada umire posljednja ~~~~~~~~~~~~~za idući puta
![]()
rose strasno mi je žao![]()
![]()
adikice,super beta...čestitam
rose
tina za sutrašnji uzv~~~~~~~~~~~ i lijepo duplanje
svima za sve što vam trba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~