Draga narnija, žao mi je![]()
![]()
Narnija, žao mi je!
Tibi, ~~~~~~~~~~~za!
"tina" ~~~~~~~~~~~~~~za!
Mia Lilly ~~~~~~~~~~~~~za VEEEELIKU betu!
Loks, Mare157, Sela...ma svima da ne brojim~~~~~~~~~~~~~ poslužite se!!!
------------------------------------------
E, sad ja! Beštija nestala, od danas sam pikalica!!!
I još da se pohvalim, za sad se bockam sama!!! Juuuupiiiii
p.s. Bit će meni juuuupiii sutra sa gonalima, lako je bilo danas samo sa Decap. (I to u autu negdje uz cestu kod Crikvenice...)
Bravo Snekice!
Snekica, bravo za samobockanje. Ja nikad nisam skupila hrabrosti za to..
Narnija, žao mi je, ali evo ~~~~~~~~~ za dalje.
Snekice, super da je beštija nestala, a sada samo smireno i polako dalje ~~~~~~~~~~~
Svima ~~~~~~~~~~ od nas.
Mia Lilly, možda ako se do kraja sama potrudim, možda i nešto i bude...Do sad su me uvijek drugi bockali, pa ništa. Možda si sama donesem sreću (naravno i uz MM)! Tebi je to sad prošlo i sad samo čekamo lijepu brojčicu da nam javiš! Kad vadiš ß?
Andream![]()
Snekicasuper da si krenula tj da beštije nema i super da si samobockalica. Ne brini, ako sam ja kao "djevica" u postupcima uspjela sve to smućkat i bockat se, di nećeš ti
Šaljem ti bezbroj vibrica da ovaj bude dobitni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snekica milion~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ti šaljem draga moja, da sve bude super, da nam ubrzo prijaviš lijepu betu. Pusica za tebe.
Snekica i mene je u zadnjem (i dobitnom ) postupku po prvi put bockao mm....i eto upalilo ! Možda je u tome tajna... Držim fige da i tebi upali ! Sretno![]()
narnija žao mi je, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
snekica konačno si i ti pikalica. Vibre do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. I ja sam se ovaj postupak sama pikala i uopće nije strašno.
svima za štogod vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snekica....bravo za samo pikanje. U zadnja dva postupka sam se i ja odlučila za samo pikanje, naravno uz pomoć MM i sve je super , puno bolje nego kada neko drugi. I mi smo to uz cestu na putu za Zg. Poslije je to sve postalo savim normalno....
narnijapuuuno ~~~~~~~~~~ za nove pobjede!
Tibi ~~~~~~~~~~~~~ za 2 mrvice!!!
Snekicamilion ~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti ovo samopikanje donese sreću i veeeeliku betu!!!
![]()
Nadam se da hoće, feeling je tu, valjda nas neće neg. iznenaditi! Puj, puj, zle misli!!!
svima
Narnija želim ti puno snage na nove pobjede........
Mila Lily za pozitivnu betu.......i svim čekalicama
Ja u srijedu punkcija konačno.....![]()
Hej Snekica duplo
luna1~~~~~za lijepe js u srijedu
andream ~~~~~za folikuliće
[QUOTE=Snekica
p.s. Bit će meni juuuupiii sutra sa gonalima, lako je bilo danas samo sa Decap.
Rješila ja i Gonale, pregrmila i sve za 5! [I]Ako mi ova roda ne donese sina ili kćer (ili oboje) prestati ću vjerovati u bajke[/I]...
Posljednje uređivanje od Snekica : 11.10.2010. at 23:45
Ajme koji post sam poslala, sav neki zbrda zdola... Sorry svima...![]()
Snekica, Loks, Mare157 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ovaj dobitni postupak i ogromne bete, od srca!!!!!
dobro jutro drage moje...evo ja zauzeta od samog jutra, prvo pospana, pa žedna, gladna, sve to odradim pa se opeda umorim, nije lako...
e snekice legendo da mi te bilo vidit tamo uz cestu kako se bockaš...ako te ki vidija moglo mu je svašta past na pamet
joj kad bi si ja uspjela sama odradit to davanje špunte, ja tu iglu ni pogledat ne mogu...a i mm to radi tako profesionalno, uvik dobim i dodatnu njegu za pretrpljenu bol i strahpa čemu ni forsirat!
mare157 nadam se da je sve ok prošlo
narnija
luna1 sretno na punkciji
bebach tebi poseban
Mila Lily nadam se da će beta biti najljepša ikad
i svim ostalim dragim ženama da što prije dočekaju svoje snove i drže svoje štručice!!!
sumskovoce draga predloži kavicu...rado bi se rasčakulala, a i ona prošla nije baš uspjela!
čekalice moje samo da vam zaželim dobar dan, ja sam danas toliko nestrpljiva nikako da prođe da dođe srijeda.........pa vas sve jesenski toplo pozdravljam....
i ja svim čekalicama koječega želim puno sreće i puuuno ~~~~~~~~~~za plodnu jesen.
I da prijavim da sam od jučer klomifenka , u četvrtak ultrazvuk pa ćemo vidjeti.....
loks vejiki vejikii bilijon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Snekica, mare157...ma svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve šta vam treba!![]()
sve vas pozdravljamo i šaljemo brdo dobrih vibri moj Veki i ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
mazica79 – prirodno (nakon 1XIVF)
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Vali- FET Maribor
Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)
6. mj.2010
Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakon 2X IVF)
Zeljana – stimulirani ICSI Slovenija
osijek – 2X stimulirani ICSI Petrova
bebica2009 – 8. IVF Vinogradska (nakon 1 stim., 4. prir. I 2. klomif.)
draga – 4. FET VV(nakon 3 X AIH, 1X IVF, 3X FET)
enya22 - prirodno (nakon svega i svačega)
čupko 1 - 2. stimulirani IVF VV
kika84 - 1. stimulirani ICSI Prag
Natalina - 3. stimulirani IVF MB
venera21 - 5. AIH Vinogradska
7. mj.2010
sandric - 1. stimulirani IVF MB
evelin - 1. stimulirani IVF SD
issa11 - 2. IVF Cito (nakon 1 stim. IVF)
Sanjička - prirodno (nakon 1 stimulirani IVF i 2 prir. IVF)
petra30 - 4. prir. ICSI, Vinogradska (nakon 3 x ICSI)
marti78 - 2. FET Prag
vesnare - 3 polustimulirani ICSI Cito (nakon 2X FET, 2X ICSI)
gričanka - ? IVF, Prag
beba.2 – 2 IVF (nakon 1X AIH, 1X IVF)
8. mj.2010
AnneMarry – 1. stimulirani IVF, SD (nakon 5XIVF)
Cranky – 1. stimulirani IVF Rijeka (nakon 3X AIH)
tini – 4. stimulirani IVF Rijeka (nakon 15 prir/klomif. IVF, 3 stimulirana IVF )
Jim - 2. IVF (iz odmrznutih js) SD (nakon 2 AIH, 1 stimulirani IVF )
lastavica1979 – prirodno
9. mj.2010
Denny – 1. stimulirani IVF, Cito (nakon 3 AIH)
Tibi – 2. stimulirani IVF, Vinogradska
“tina” – 2 stimulirani ICSI SD (nakn 2 AIH, 1 ICSI)
Ordep – prirodno
micek – 4. stimulirani IVF Maribor (nakon 3 IVF)
mromi30 – prirodno
tantolina – 2 stimulirani ICSI Ljubljana (nakon 1 ICSI)
10. mj.2010
Adikica – 2. stimulirani IVF, Cito (nakon 1X IVF)
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
gargamelica 18.10.
matahari 20.10.
Mia Lilly
mare41 22.10.
Čekalice (F)ET
Čekalice punkcije
luna1
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
m arta
mare157
andream
Snekica
Klomifenke/Femarke
matto
diki
Šmrkalice i ostale supresije
On-GO
medena8
maca2
dudadudaduda
aleksandraj
Tia
Gabi25
lucija83
Sela
Pirica
Linalena
ž od milivoj73
Lua
kiara79
sbonetic
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jesenski vlakić
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, sissy, Gosparka, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Miss July, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Teodora, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Natica, Elena-mk, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, sivka, mare41, Vikki, Juliette, ninocka28, pinny, Marina27, Lilly, sivka, Ti, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, nataša, Kikla123, Miki76, marta7, zlatica, Romanica, modesty4, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Missixty, AnaK, n&a, Snow.ml, ivkica28, Tigrical, Iberc, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, sumskovoce, dani82, Vojvođanka, Pimbli, Mia74, Sanja1, trunčicabalunčica, crvenkapica77, ogla, mini3, tlatinčica, klara, Pinky, skandy, loks, mrkvica84, nokia, zrinkič, kik@, mimi81, Bab, taca70, sany 7, đurđa76, sali, centaurea.in.spe, kandela, venera3, mirna26, Opa, suzzie2, NINA30, loryy, Bugaboo, vita22, ivica_k, ZAUZETA, Aurora*, tiki_a, corinaII, mravak, ia30, kriistiina, rose, narnija
Uz neizostavne puse svima, puno osmjeha i dobrih želja za sve čekalice i trudilice, i
TOOOONE trudnićke prašine za svih u postupcima i za čekalice bete!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
za trbuščiće na božićnim fotkama i da se aparatima za mjerenje bete zavrti u glavi od velikih brojki!
Snekice napokooon!Pa-pa beštiji!
mare157 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
narnija
luna1 za lijepe js!
Posljednje uređivanje od Denny : 12.10.2010. at 17:50
da i ja malo zavibram za sve cure u akcijama koje sam pohvatala;
mare41,~~~~~~~~~~~~~~~za cool betu 22.!
maca2,~~~~~~~~~~~~~~~~bravo za folikule, za nastavak u istom tonu!
nina30,~~~~~~~~~~~~~~~~~za dogovor u vinogradskoj!
gargamelica,~~~~~~~~~~~~~~~za cito (čitaj: troznamenkastu) betu u ponedjeljak!
snekica,~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoj dobitni postupak!
diki,~~~~~~~~~~~~~~~za klomifensko iznenadjenje!
luna1,~~~~~~~~~~~~~~~~za četvrtu sreću!
modesty4,~~~~~~~~~~~~~~držim palčeve da sve prođe glatko!
amaria23,~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju morulu da se lijepo ugnijezdi!
milivoj73,~~~~~~~~~~~~~~~~za prašku akciju!
i još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješne postupke svima koje sam slučajno izostavila!![]()
E da, i ja bi još potpisala ivicu_k jer nisam pola pohvatala!![]()
Nina09 je danas rodila malog Petra.
Čestitke ponosnim roditeljima, a malom piceku velika pusa.![]()
nina09čestitam od srca tebi i tatici, a našem malom sugrađaninu želim dobrodošlicu!!!
Nina09, čestitke tebi i TM na predivnoj srečici!
Evo da se i ja malo javim makar nisam željela ali kad sam vidjela da mi je friška trudnica i to dupla (Denny) zavibrala jednostavno sam morala. Jučer u Mb uzv 8.dc. Imam na lijevoj strani 3 lijepa velika folikula i jedan mali i na lijevoj samo jedan lijepi i jedan mali kako se "drži" za njega. Ja sam totalno razočarana, neki bed me ulovio, nadala sam se boljoj reakciji i smrzlićima, a sad čemo vidjeti šta će biti.
Sutra idemo gore pa ćemo znati malo više. Punkcija petak ili subota. Uf, tako se nadam.......
I obzirom da baš ne pratim u zadnje vrijeme ko je di jer smo stalno u autu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ svima za sve što treba!
snekica tebi osobito ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar start!
nina09 ČESTITKE na pišulincu!!
Hej drage moje ..hvala vam na podršci i svima želim puno sreće za sve što se čeka i slijedi .....ja sam sada ok malo ću se odmoriti ...moram rješiti i neke druge zdravstvene probleme a negdje pred kraj prvog mjeseca u nove pohode .....pusa velika svima !
Mare157, nek ih je malo samo da su pravi, možda ipak ti nešto ostane i za zamrznuti! Nikad ne reci nikad!
Narnija,![]()
dobro jutro i puno sreće svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
andream da su se probudili tvoji uspavani malci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ovo potpisujem...
Mare157 biti će to sve ok...samo naprijed..
narnija žao mi je...
snekica bravo za pikanje...
ja čekam M koja kasni ni manje ni više nego 10 dana...i kud baš ovaj ciklus...trudna nisam...
uuuhhhhhh LUDA sam više..jedva čekam da se počnem pikat i da napokon krenemo..
svima puno sreće i uzmite koliko kome treba...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nina09, čestitam na Vašoj najvećoj sreći, a malom Petru želim dobrodošlicu na ovaj naš svijet.
Kiara79, ako nisi T, onda ti M vjerojatno kasni zbog živaca i iščekivanja postupka. Bar je meni tako skoro svaki puta. Znam kak je to grozno čekat, ali mora i ona jednom procurit
Narnija, žao mi je...glavu gore, mora doć i naše vrijeme
svima ostalima punoˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajme Ginger, pa Vi još sitno brojite...ko da mi je jučer bio tvoj postupak...sretno do kraja, draga moja i želim ti najljepši susret sa tvojom curicom!
Mare157 da se nisi bedirala! Pa to su divne vijesti i trebaš se radovat! Od srca ti vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i znaj da je ovaj postuapk TVOJ BINGO postupak!
![]()
Babhvala draga
da, da, sitno
ovi zadnji tjedni su mi preletili, al oni prvi, uf... kad se samo sjetim...
nadam se smo da se curka neće požuriti, htjela bih starojoj seki ispeći bar tortu za rođendan
nego, a kud se ti žuriš s potpisom?
ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 11 mjesec
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Joj, Ginger, bome si prošla sito i rešeto, al zato ćeš dobiti najbolju moguću nagradu za sve to.
Hvala za ~~~~~~~~~~, bome nam trebaju više nego ikad, jer smo opasno na rubu sa živcima i samopouzdanjem i MM i ja
A i ja se potajno nadam da bi nam moglo uspjeti sada, kao oproštaj od drage klinike i dragih ljudi tamo...ali iskreno, ne znam. Nekak sam tak jadna. Brdo nalaza smo napravili i svi su super, osim s-grama, ali to je već poznata stvar. I svaki put imamo odlične embrije i uvijek ta grrrr biokemijska. I stvarno više ne znam šta bi mislila. Valjda sam rekorder u biokemijskima ( 3 komada zaredom). Sad bi mi već i draže bilo da je čista 0 nego ovako. Tak da valjda pušem i na hladno i sama sebi ne želim priznati da bi i mi jednog dana mogli uspjeti
Danas je jedan od težih dana pa sam Vam se malo izjadala. Nemojte ništa zamjeriti![]()
nina09 čestitkenije loše krenulo..... Ginger baš je vrijeme prošlo sjećam se tebe u čekaoni iz zadnjeg postupka kak je vrijeme proletilo.....A Bab ti si u 11 mjesecu na dobitnoj kombinaciji rekla sam ti da su stavili puno novih panoa u kliniki za naše bebače treba to netko i popuniti. Ak sam dobro shvatila ti ćeš još pokušat u 11 mj u Viliju a Petrova je zadnja opcija koja ti vjerovatno neće trebati..jesam to dobro pohvatala? Čekalice koječega pozdravljam i odjavljujem se jer se polako spremam i krećem na punkciju.....pozdrav...
![]()
luna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za uspješnu punkciju. Jesi se "počastila" s anestezijom ili ideš "na živo"? Kako god bilo, u najboljim si rukama i želim ti lijepe i kvalitetne JS i da ovaj puta tulum u labu bude nezaboravan. I da ovaj put dočekate ET i da za 9 mjeseci nunate vašu(e) bebicu(e)! I naravno, popunite pano u klinici
I da, dobro si pohvatala moj put
Javi nam se navečer kad malo dođeš k sebi da čujemo rezultate.