Stranica 31 od 62 PrviPrvi ... 21293031323341 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 3070

Tema: Odbrojavanje

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Mare157 da se nisi bedirala! Pa to su divne vijesti i trebaš se radovat! Od srca ti vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i znaj da je ovaj postuapk TVOJ BINGO postupak!
    x
    mare i još jednom ovdi... bit će sve dobro i da se sva sreća ovoga svijeta spusti na vas!!!

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ej Bab jesi primila moju privatnu poruku, šteka mi komp....

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

jes

i odgovorila već...a, šta sam brza

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

luna kad je punkcija

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

luna nam ima punkciju u 18:30.
    Vjerojatno je već otišla pa ja javljam da ne budeš u neznanju. Nadam se da mi luna neće zamjeriti.
    Ma neće, kad se vrati doma bit će sva sretna jer će u labu ostaviti lijepe JS pa ju ništa neće moći naljutiti.

Luna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

luna1,~~~~~~~~~~~~~~~~~~za js i tulumišku u labu!
    nina09, čestitke na prinovi

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo da se i ja javim, jucer bila na prvoj inseminaciji na VV-u

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tomislava, nek ti ova bude ujedno i dobitna! Sretno!

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Tomislava, nek ti ova bude ujedno i dobitna! Sretno!
    Hvala

žanet avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pozdrav cure!
    Nova sam na forumu!!!!
    Transfer sam imala 06.10.2010 i vraćen mi je jedan embrić.Sad više ne mogu izdržat do testa ili vađenja bete.Primila sam injekciju Choragona 1500 11.10.2010 u ponediljak i ne znam bi li sutra napravila prvi test.Sve ove dane me bockalo nešto,ali onako lagano i prsi nisam osjećala,a od danas više ne bocka ali su me prsi počele bolit i napuhale su se pa se bojim da stiže mens. i ponovnog neuspjeha jer mi nije prvi put već četvrti.

Hvala!!poz

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

tomislava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno

žanet ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ sretno, ali malo strpljenja neće ti naškoditi, prsi se itekako mogu napuhati od trudnoće i boliti, o da

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

TOMISLAVA~~~~~~~+
    žanet~~~~~~~+ i dobro nam došla

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

žanet, to spominju kao simptom T~~~~~do testa, trebala bi pričekati bar do subote do bete (Choragonu treba najmanje 5 dana da se izluči).

žanet avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Cure hvala na odgovoru i lipim željama.......
    pričekat ću do subote pa javima do tada ću nastojat zaboravit...možeš mislit.
    Lakše je podijelit priču s nekim tko to isto proživljava!!!!!!Kissss

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ma evo Lune pune energije, ja jučer to svjetski odradila, tako sam bila vesela da to nisu istine, imala sam jednu cistu koja je jučer pukla baš prije punkcije i razlilo se žuto tijelo, tako da skratim raspolažem s 4 komada, ne koristim utriće par dan dok se valjda to tijelo ne isčisti.Čak mi je naš dragi biolog rekao da je u čudu al i od muža nalazi su bolji koje nije nitko ni očekivao. Bila sam tako ludo vesela da sam im svima rekla da kad dođem doma da ću okitit bor ko za Božić jer imam 4komada. Mislim da ovi u kliniki će poluditi samnom ja stalno nešto tamo meljem. Ženske sad sam na čekanju transfera, jupppiii....

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

luna1 BRAVO za četiri komada i ~~~~~~~ za lijepe zametke

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Luna, bravo za odličan rezultat...sad još da je tulum bio urnebesan i nitko sretniji od Vas/nas.
    Jesu ti rekli kad planirate ET? Bilo bi lijepo da je u ponedjeljak, pa da to budu jedne lijepe blastice.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ draga...

Tomislava, nek ovo bude tvoj prvi i zadnji postupak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    žanet, kako su ti i cure rekle, strpi se barem do subote ili nedjelje, pa će i rezultat biti vjerodostojan. ~~~~~~~~~~ da su ovi simptomi trudnički.

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Žanet i ja sam primila u pon choragon i pitala sam sestru jel mogu u petak vadit .
    Uglavnom pet do sedam dana treba da se ocisti tijelo pa bolje u pon .
    Ja nemam nikakvih simptoma osim da mi je trbuh od jucer napuhan i tvrd gore nego pred vjesticu
    A grudi me bole od prvih injekcija menopura pa ni to ne uzimam da je simptom.

Luna1 sretno i drzim fige za tulum u lab

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Luna ~~~~~~~~~~~~~za ludi party u labu!
    Žanet, kažu strpljen spašen, pa da ti par dana više išćekivanja donese T!
    Gargamelice, i tebi puno ~~~~~~~~~~~~~~~za pozitivan test!

žanet avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Gargamelica, moramo bit strpljive,trebalo bi ne razmišljat i strpit se ali mislim da ću pokupovat desetak testova i nadat se čudu ovaj put iako mislim da nisam ja te sriće jer sam se stvarno namučila sve ove godine pa mi je nezamislivo da tolika sreća pogodi i mene!!!
    šta se tiče simptoma, trbuh mi je napuhan ali tek nakon transfera se dobro napuhao i od danas prsi,ali mi je i muka svaki dan,vjerovatno psiha čini svoje.

Želim svima koji odbrojavaju veliku betu!!!

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Kao da si mi procitala misli

ne mogu se otrgnit od osjecaja da se cuda dogadaju ali ne meni ...znam sve znam mislit pozitivno
    ali kako se blizi taj dan D ja sve manje pozitive

žanet drzim fige
    svim cekalicama neceg zelim strpljenja

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Danas je pala zadnja pikica, sutra kontrola, a punkcija u ponedjeljak najvjerojatnije!
    Nakon bockanja preko nekoliko dana i 27 gonala imam samo 2 folikula, pa držite fige da se nešto u njima nađe i da bar dođem do transfera pa makar sa jednom stanicom!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

žanet i gargamelica~~~~~~~~~~~~~~za vaša čuda

žanet avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Bit će ,bit će modesty4!!!!
    I ja sam imala low respond ali uvijek izvučem bar dvi js-nema smrznutih.Ipak je samo jedna dovoljna.
    Sretno u ponedjeljak i to tada odmaraj!!!
    Posljednje uređivanje od žanet : 14.10.2010. at 20:07

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bravo luna1

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Modesty4, naravno da je samo jedna dovoljna, držimo ti svi fige za ponedjeljak! Sretno!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala vam cure moje. Dosta slabo rastu moji folikuli tako da imamo još jedan uzv i punkciju tek u ponedeljak (možda, možda možda u nedelju) Više će se znati sutra nakon uzv.
    Svi mariborčankama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sa što bezbolniju punkciju sutra
    Curama koje čekaju tete bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za troznamenkaste brojkice!
    Snenica u kojoj ste vi fazi? Malo sam out od svega.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

mare157 za lijepe folikule i još ljepše jajne stanice !!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Mare157 neka samo folikulići rastu polako ,al sigurno...i ja sam uvijek slabo reagirala na stimulaciju, ali dovoljna je jedna js, al nek je prava !! Znaš da držimo fige..
    I svim ostalim curama sretno.. da sve budete trbušaste uskoro!!

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dobro jutro svima kuham fine kavice, nesice, tople i mirisne čajeke za društvo

svima u postupcima puno sreće želim

andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju i 2 bjutiful stanice

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dobro jutro svima kuham fine kavice, nesice, tople i mirisne čajeke za društvo

svima u postupcima puno sreće želim

andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju i 2 bjutiful stanice

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

jutro, pridružujem se na nesicu, Mare157 bez brige jedna je dovoljna smo se ti opusti....andream da punkcija prođe što bolje.....meni možda ET u nedjelju ili pon. još neznam....

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    mare157 za lijepe folikule i još ljepše jajne stanice !!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    X

mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od bebach : 15.10.2010. at 10:51

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

hej curke...

za početak šaljem hrpetinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu Tibi koja nam čeka UZV i otkucaje 2 najslađa srčeka.

Luna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ET, nek bude u ponedjeljak i nek bude napokon dobitan
    Mare~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje folikuliće, da ih malo poguramo i da iz njih nastanu najljepše JS
    Modesty~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak

i svim trudnicama, mamama, bebama, trudilicama i čekalicama koječega šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve.
    svima

žanet avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Naravno da nisam mogla izdržat i danas sam napravila test znajući da će me još više uznemirit i zbunit.Danas je četvrti dan nakon choragona 1500 i 9Ddct i test je pozitivan, nije skroz tamna linija ali nije ni svijetla (svjetlija je od one za potvrdu ispravnosti testa).Sad sam još luđa i ne znam bi li isto ponovila sutra možda bude tamna ili pak svjetlija pa znam da nema ništa.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Stalno čitam o tom CHORAGONU ... ja to nisam nikada dobila a imala sam do sada 3 ET ?? O čemu to ovisi,zašto ga netko dobiva?

Malo se počinjem zabrinjavat... uvijek imamo odlične embrije a oni se ne primaju za mamicu... a sa mnom je navodno sve OK !

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Stalno čitam o tom CHORAGONU ... ja to nisam nikada dobila a imala sam do sada 3 ET ?? O čemu to ovisi,zašto ga netko dobiva?

Malo se počinjem zabrinjavat... uvijek imamo odlične embrije a oni se ne primaju za mamicu... a sa mnom je navodno sve OK !

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Žanet, trebala si pričekati još dan-dva. Meni je 3 dana nakon choragona 1.500 test isto bio poz, a 2 dana kasnije neg. Ponovi sutra test (uzmi isti takav kakav si danas koristila) i usporedi intenzitet crtica. Ako sutra bude svjetlija crtica nego danas onda nije obećavajuće. Ali ja se nadam da je današnja crtica tvoja prava!!!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Jel tko zna kako je Rozalija, jesu se razdvojile njih dvije ?
    Mravak, nemam pojma kaj je to, ni meni nitko ne nudi, ali, Žanet, pisalo se prije da on izaziva lažni pozitivni test. Tako da pričekaj još malo

žanet avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Nisam ti baš stručna u odgovoru,ali to je čisti hormon beta hcg,nema nekih dokaza da pomaže i meni ga nisu isto davali nakon transfera u petrovoj,a u citu primiš dvije,jednu odma nakon transfera i drugu za pet dana.Ja mislim da to baš ne pomaže jer ako se primi, tijelo samo proizvodi isti hormon, tko zna.Uglavnom odgađa test bar za nekoliko dana.
    Posljednje uređivanje od žanet : 15.10.2010. at 12:37

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ja sam choragon dobila oba puta samo kao štopericu. neke ga cure dobe i kao štopericu i par dana kasnije. nek me isprave one koje više znaju, al to se dobiva kao "poticaj" maternici, odnosno choragon izlučuje hormon kojim se maternicu potiče da počinje reagirati kao da je trudnoća već ostvarena...tako nekako...a sad zašto netko to dobije, a netko ne nemam pojma

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Da li koristite utrogestane ako dobijete Choragon? Da li je to možda zamjena za utriće?

Oprostite ako postavljam glupa pitanja

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bravo Luna

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

žanet~~~~~~~za sutra (ja vjerujem da je test i danas u pravu)

žanet avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Koristim i utrogestan= progesteron, a choragon=hcg.
    Tko zna više, neka piše!!!!
    Posljednje uređivanje od žanet : 15.10.2010. at 13:32

žanet avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Kad bi to samo bila istina!!!!!!!!!!E, da je......Želim svima takvu istinu!!!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Da li koristite utrogestane ako dobijete Choragon? Da li je to možda zamjena za utriće?

Oprostite ako postavljam glupa pitanja
    mravak, choragon i utrici nemaju veze jedno s drugim - choragon je bHcg, a utrici progesteron. choragon se koristi kao stoperica i bHcg booster - tj. da se tijelo pod utjecajem hormona bete nakon transfera vec pocne "ponasati" kao da je trudno. utrici sluze kao podrska zutom tijelu - bez progesterona se trudnoca ne moze odrzati.
    bas i nema nekih dokaza da choragon nakon transfera povecava uspjeh, a koristi se u te svrhe ovisno od klinike do klinike. ne koristi se ako postoji opasnost od hiperstimulacije jer i nju pospjesuje (kao sto je pospjesuje i trudnoca).
    nakon choragona se treba pricekati bar 5 dana do testa jer najmanje toliko treba da se izluci iz organizma!

ako koga tjesi - ja sam u prvom postupku dobila choragon nakon ET-a i nije uspjelo, a u drugom nisam i zatrudnila sam... tak da se ne opterecujte time...

svima sretno!!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    ako koga tjesi - ja sam u prvom postupku dobila choragon nakon ET-a i nije uspjelo, a u drugom nisam i zatrudnila sam... tak da se ne opterecujte time...

svima sretno!!!
    Sada sam smirenija

Hvala na odgovoru !!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Meni su samo nakon FET-ova davali Pregnyl, a onda nije trebalo uzimati utriće. Ne znam koliko to ima utjecaja zbilja.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj žanet prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da nisam mogla izdržat i danas sam napravila test znajući da će me još više uznemirit i zbunit.Danas je četvrti dan nakon choragona 1500 i 9Ddct i test je pozitivan, nije skroz tamna linija ali nije ni svijetla (svjetlija je od one za potvrdu ispravnosti testa).Sad sam još luđa i ne znam bi li isto ponovila sutra možda bude tamna ili pak svjetlija pa znam da nema ništa.
    Draga Žanet....

RANO si napravila test i to će ti reći cijeli normalan svijet i razum... ali da te malo utješim, i ja sam radila test 9 dpt i 4 dan od Choragona (ako je dan inekcije bio nulti) i to još popodne... Bilo je iz zezancije, znala sam da je rano, ali JAAKO me bolilo pa sam rekla bude li minus idem odmah u Poljaka na pregled. Međutim, nakon par minuta pojavila se crta, plava, debela, nevjerojatna... Buljila sam satima u taj test... Sutra beta 397....

Moj ti je prijedlog da osim testa sutra možda izvadiš i betu, ali mogla bi se kladit da si nova Cito trudnica!

Još malo svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    od spavalice!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •