glacova
gargamelice i žanet čestitam..prekrasne bete
a i ja se moram pohvalit da sam od danas ipak pikalica...NAPOKON!!!!!!!po 2 gonala u ponedjeljak folikulometrija..
crvenkapice
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
mazica79 – prirodno (nakon 1XIVF)
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Vali- FET Maribor
Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)
6. mj.2010
Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakon 2X IVF)
Zeljana – stimulirani ICSI Slovenija
osijek – 2X stimulirani ICSI Petrova
bebica2009 – 8. IVF Vinogradska (nakon 1 stim., 4. prir. I 2. klomif.)
draga – 4. FET VV(nakon 3 X AIH, 1X IVF, 3X FET)
enya22 - prirodno (nakon svega i svačega)
čupko 1 - 2. stimulirani IVF VV
kika84 - 1. stimulirani ICSI Prag
Natalina - 3. stimulirani IVF MB
venera21 - 5. AIH Vinogradska
7. mj.2010
sandric - 1. stimulirani IVF MB
evelin - 1. stimulirani IVF SD
issa11 - 2. IVF Cito (nakon 1 stim. IVF)
Sanjička - prirodno (nakon 1 stimulirani IVF i 2 prir. IVF)
petra30 - 4. prir. ICSI, Vinogradska (nakon 3 x ICSI)
marti78 - 2. FET Prag
vesnare - 3 polustimulirani ICSI Cito (nakon 2X FET, 2X ICSI)
gričanka - ? IVF, Prag
beba.2 – 2 IVF (nakon 1X AIH, 1X IVF)
8. mj.2010
AnneMarry – 1. stimulirani IVF, SD (nakon 5XIVF)
Cranky – 1. stimulirani IVF Rijeka (nakon 3X AIH)
tini – 4. stimulirani IVF Rijeka (nakon 15 prir/klomif. IVF, 3 stimulirana IVF )
Jim - 2. IVF (iz odmrznutih js) SD (nakon 2 AIH, 1 stimulirani IVF )
lastavica1979 – prirodno
9. mj.2010
Denny – 1. stimulirani IVF, Cito (nakon 3 AIH)
Tibi – 2. stimulirani IVF, Vinogradska
“tina” – 2 stimulirani ICSI SD (nakn 2 AIH, 1 ICSI)
Ordep – prirodno
micek – 4. stimulirani IVF Maribor (nakon 3 IVF)
mromi30 – prirodno
tantolina – 2 stimulirani ICSI Ljubljana (nakon 1 ICSI)
10. mj.2010
Adikica – 2. stimulirani IVF, Cito (nakon 1X IVF)
Žanet – 4.stimulirani IVF, CITO (nakon 3 IVF )
gargamelica – 5.stimulirani ICSI-TESSE, Cito (nakon 4 ICSI-TESSE)
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
matahari ~ 20.10.
Mia Lilly ~
mare41 ~ 22.10.
TOMISLAVA ~ 27.10.
amaria 23 ~ 28.10.
Lua ~ 29.10.
luna1 ~ 01.11.
andream ~ 01.11.
Čekalice (F)ET
mare157
matto
Čekalice punkcije
modesty4
Snekica
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
m arta
kiara79
Klomifenke/Femarke
diki
Šmrkalice i ostale supresije
On-GO
medena8
maca2
dudadudaduda
aleksandraj
Tia
Gabi25
lucija83
Sela
Pirica
Linalena
ž od milivoj73
sbonetic
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jesenski vlakić
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, sissy, Gosparka, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Miss July, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Teodora, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Natica, Elena-mk, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, sivka, mare41, Vikki, Juliette, ninocka28, pinny, Marina27, Lilly, sivka, Ti, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, nataša, Kikla123, Miki76, marta7, zlatica, Romanica, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Missixty, AnaK, n&a, Snow.ml, ivkica28, Tigrical, Iberc, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, sumskovoce, dani82, Vojvođanka, Pimbli, Mia74, Sanja1, trunčicabalunčica, crvenkapica77, ogla, mini3, tlatinčica, klara, Pinky, skandy, loks, mrkvica84, nokia, zrinkič, kik@, mimi81, Bab, taca70, sany 7, đurđa76, sali, centaurea.in.spe, kandela, venera3, mirna26, Opa, suzzie2, NINA30, loryy, Bugaboo, vita22, ivica_k, ZAUZETA, Aurora*, tiki_a, corinaII, mravak, ia30, kriistiina, rose, narnija
Žanet i gargamelica čestitam na betama, prekrasne brojkice![]()
Nina09 čestitam na sinčiću
mare157 bravo za 7js, držim fige za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~
Glacova, žao mi je, nadam se da će slijedeći put biti dobitan![]()
ajmeeeee, pa ovdje se štošta događa. ČESTITAM žanet i gargamelici na prekrasnim betama. ja svoju vadim prekosutra.
Koliko novosti danas!
mare157 veseli me jako sto je za sada i bolje od ocekivanog i zelim ti da se samo tako nastavi! Kada su ti rekli da dodjes na transfer? 3. ili 5. dan?
nina09 cestitke na prinovi i dobrodoslica Petru!
luna1 sretno danas na transferu! Javi kako je proslo.
žanet i gargamelice iskrene cestitke na pozitivnim betama! CITO rastura!
glacova u moru danasnji dobrih vijesti tvoja losa me je posebno rastuzila. Jako mi je zao.Jedino utjesno je sto vas cekaju smrzlici, zato ti odmah i od srca zelim uspjesan FET.
Cure pa to su krasne BETE!!!!!!! Super!!!!
![]()
Čestitke!!!!
BRAVOCITO!!!
Koje divne bete su zaredale, baš me hvata euforija!
Čestitke svima
Bravo cure, bravo žanet, bravo gargamelica, vau kolika beta
nina09 ČESTITAM
Draga glacova, i ovdje, žao mi je~~~~~~za smrzliće
Dodirkodobro si sve rekla
moje sekice su izabrale iste datume, samo se nadam da će ova doći ipak malo kasnije
prva se rodila sa točno 38 tjedana, a nadam se da će mala micika pričekati da prođe sekin rođendan
djetešce mi je bolesnoima upalu pluća i iza nas je 5 groznih dana pa nemojte zamjeriti što ću napisati ovako:
novim trudnicamačestitke od srca
tužnicama jedan veliki![]()
Svima sa betama čestitke i veliki zagrljaji Glacova
Falio mi forummmmmm
Ginger ~~~~~~za curicu. Nadam se da je sad već puno bolje.
~~~~~~~za čekalice bete
Društvo![]()
Luna1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer (sada je več i prošao)
žanet beta 324,7 12DPT. čestitam
gargamelica beta 1031 !na 14dpt čestitam
kiara79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pikanje
Kak je ovo lijepo čitati, a ja taman 1dc zadnjeg prije postupka
Bravo za nove trudnice!
A mene ćeka pauza pa u pohod na Pingvinčiće!
Pusa najveća za sve!![]()
bilo je i vrijeme da se vrati !! mm je odahnuo i prebacio na nogomet..
Glacova ~~~~~~~~~ za pingvinčiće
Baš sad kad sam ovaj tjedan doma nije bilo foruma i vas cura...
...ali evo ga,ipak je proradio...
tako da malo zavibram za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
veeeeliki pozdrav i sretno svima![]()
Glacova, ja ti vibram da se bar jedan pingvinić ubrzo ugnijezdi 9 mjeseci kod svoje mame ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (mi smo bili jako skeptični, rekla bih i doktor, a eto jedan naš pingvinić uskoro slavi prvi rođendan).
Svima ~~~~~~~, posebno žanet i gargamelici za uredne trudnoće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ufff kako ste mi svi nedostajali
punom parom idemo dalje![]()
Napokon proradio !!!
Cure hvala vam na podrsci i divnim zeljama
Ja mogu reci da se tek danas opustam (malo)nakon druge bete 2165 !!!!
Svima koje cekaju svoju beturinudrzim fige
napokon, već sto puta sam išla na forum, za poluditi.....
žanet i gargamelici čestitke na pozitivnim betama i svim curkama na koječemu puno~~~~~~~~~~~~
ja sutra imam punkciju, dva folikula, nadam se da će biti bezbolno
ponesena euforijom i velikim betama zadnjih par dana nadala sam se da će i mene neka troznamenkasta beta iznenaditi. ali,ništa ovaj put. pusa svima!
Moja punkcija prošla i to vrlo dobro. Neću reći bezbolno,ali uz tim na SD bilo je lako.
Dobili smo 3 stanice i sve tri su u postupku, a u petak idemo po njih!!
Nadam se da će bar jedna odlučiti ostati s nama!
Vidim da je ovo CITO mjesec!Čestitam novim trudnicama!
Čestitke novim trudnicama
Tužnicama
Čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
gargameilce, prekrasno duplanje
žanet, javi nam svoju betu
matahari, žao mi je
tigrical,
Život stane bez foruma![]()
Druga beta je 598,5 i sad sam pročitala bete drugih cura gedje isto nije bilo savršeno uduplano i sve je ok tako i dr. kaže da je to super i da ne brinem.Sljedeći petak sam na prvom ultrazvuku i jedva čekam.
Cure moje, sreća je neopisiva, tolika da je ne mogu ni doživit u potpunosti jer vjerovatno nisam još ni svjesna.Sanjam da skačem, pa se pripadnem u snu jer znam da ne smijem skakat,pazim kako se okrečem,strah me kihnit, strah me kašljat i nadam se da ću se ubrzo opustit,a mislim da će to biti kad čujem DUM,DUM.
M.M. je izvan sebe i samo što me ne nosi,a meni godi i mislim da će me dobro razmazit.
Uh,koliko emocija i osjećaja u meni da ne znam kako da se nosim s njima.
Gargamelice čestitke i sve ostale suborke moje želim vam kao sebi i znam da ćemo sve jednom dočekat svoje bebice.
Denny,rasplakala si me.Zaista si blagoslovljena i uživaj u tom osjećaju.
Veliki poljubac svima!!
gargamelice, žanet, čestitam na prekrasnim betama! Bravo za Cito!
matahari, glacova žao mi je i puno ~~~~~ za dalje da i vas uskoro iznenade vaše bebice
nina09 mamice, čestitke od srca!
Čekalicama tisuće ~~~~~~ za najljepše rezultate
Ajme, napokon sam uspjela na forum!!! Baš ste mi falile vi super suborke u ovom periodu čekanja transfera!!! Hvala svima na vibricama, nadam se da je bio tulum u labu i da nas naše bebice nestrpljivo čekaju!
žanet prekrasan post, jedva čekam da se i ja tako osjećam... Sve će biti super, uživaj, odmaraj, TRUDNA SI!!
Aurora transfer je planiran 5.dan i to je sutra. Rekli su da će zvati ako nebude kako treba ili ako vide da treba transfer obaviti ranije, ali zvali nisuuuu!!Nadam se da je sve ok i da će nas sutra dočekati sa super vijestima. Ma neka ih je od 7 ostalo 4 i ja ću biti turbo presretna!! (nisam baš preskromna...)
snekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tuuuuuluuuuuuum u labu!!!
Novim trudnicama želim savršenu T i da uživaju u svojih 9 mjeseci!
Čekalicama punkcije, transfera ili tete bete, curama koje kreću s terapijom i svima ostalima od~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ za najbolje rezultate!!
Mi za sat, dva dok spremimo stvari krećemo za Mb po naše bebice. Nadam se da nisu primijetile da su mama i tata išli doma i ostavili ih u labu te da su se lijepo djelile i da su spremne za sutrašnji transfer!!
Mi smo jučer dobili 5 js, vidjeti ćemo koliko će ih partijati u labu, pa u subotu idemo po bar 3 embrija, a ostale dvije (js) nek idu u škrinju za nedajbože. Jest da boli, ali sve će proći za male okruglice!
Čestitke curama sa lijepim betama, a našim tužnicama želim da im slijedeći bude bingo!
Mare157, sram te bilo, djecu si ostavila kod nekih nepoznatih ljudi!!!![]()
linalena što si vrijedna tebe se može samo potpisati
pusa svima
malo me nema a ono tulum, ma ČESTITKE svim trudnicama na prekrasnim betama![]()
Snekica, Mare 157,Modesty4 i ako sam koga još zaboravila želim samo velike bete,a do tada odmor i radite samo ono što volite ovih 14 dana, ugađajte samoj sebi!!!
Snekica, mare157,Modesty4 puno~~~~~~~~~~~~~za sve što vam treba
Moja punkcija prošla bezbolno, ali nažalost bez stanice, dva folikula koja sam imala su nestala, a punktiran mi je jedan na drugom jajniku( za koji se mislilo da je cista) ali je bio prazan.![]()
Sad čekam vješticu pa ćemo ovaj put probati s femarom (pošto sam ja "low respoder") nadam se da ću napokon na nešto reagirati i dobiti barem 3 stanice!!
Ima li netko od vas iskustva s famerom ??
Diki,žao mi je!
Ja sam ti isto low responder i posljednji bingo ciklus smo išli s femarom po objašnjenju doktora: sa 30 menopura i gonala i svega dobijem 2-3 jajne stanice (i to je bilo u Petrovoj kad sam imala tek 25 godina) tako da s femarom kao laganom stimulacijom koja se daje baš takvim ženama,manje agresivna,a postignu isti ili bolji rezultat.
Posljednje uređivanje od žanet : 21.10.2010. at 15:16
samo da vas pozdravim!!Odmaram i cekam presudu!! Ufff sto je ovo cekanje tesko!!
diki,
kod mene s femarom i 12 injekcija menopura 6 ocita
s tridesetak injekcija menopura te decaptilom također 6 jajnih stanica,
tako da ćeš sigurno uz femaru dobiti i koji gonal ili menopur što je blaža stimulacija, valjda manje agresivna za tijelo i za glavu, nema glavobolja
kako bilo želim ti više sreće u tom postupku
Puno hvala curke![]()
ma znam da će jednom upaliti i da ću ugledati pa makar i dvoznamenkasti broj bete za početak, jer odustatit neću dok se to ne desi!