kiara79 prvotno napisa
evo curke i mene,dok sam iščitala sve kaj ste natrkeljale u ovih 5 dana,bome mi je trebalo..
ukratko da se javim od one nesretne punkcije izdešavalo se svašta...dan punkcije sve super ko što sam i napisala i svašta nešto radila da zaboravim da nismo dobili niti jednu oocitu...kasno u noći budi me stravična bol u trbuhu,m8učnina trbuh ogroman,bolan tvrd...jedva sam preživjela noć i ujutro zovem bolnicu i kažu odmah doći..
dr.B me pregledava i primljena sam hitno kod njih zbog..1.mogućeg krvarenja u trbušnu šupljinu i 2.zbog nemogućnosti punkcije desnog jajnika koji je bio prepun folikula koji su bujali,bujao je i taj jajnik i postao preogroman..
liječena sa sa 3 vrste antibiotika3 puta dnevno u venu i infuzijama...bila sam luda,jadna bilo mi je prestrašno...nisam mogla hodati...krvna slika jako loša,leukociti previsoki...
uglavnom uspijeli smo nekako normalizirati stanje,pa ćemo vidjeti...još ću antibiotike uzimati doma na usta,pa kaj bude...
svim trudnicama iskrene čestitke..čekalicama puno sreće..a tužnicama poput mene glavu gore i više sreće drugi put..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~1