Stranica 49 od 62 PrviPrvi ... 39474849505159 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,401 do 2,450 od 3070

Tema: Odbrojavanje

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ninochka ajme ajme čestitam jao koja sreća, koliko trudnica, sad sva optimistična ulazim u postupak

sbonetic predivno

svim čekalicama koječega~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Čestitke svim novim trudnicama,čekalicama koječega.......posebno mojoj sbonetic i želim tebi i tvom mm stvarno ste zaslužili...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    maca2, ninochka, ČESTITAM
    sbonetic, baš te krenulo, ma prekrasno
    cestitam cure !!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ajme kiara uzas, zao me te...ajme kak sam ljuta na milinovica....on je sve za ovo kriv...da je K*nj poslao taj kisik u bolnicu, bolnica SD bi to imala i u ovom slucaju su te mogli uspavat i rijesit taj nedostizni jajnik,ispunktirati, ovako su ostavili i gle.....

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ajme Kiara baš mi je žao. Dobro se odmori, a čim skupiš snage razmišljat češ sigurno o novom postupku!
    Sbonetic čestitke na 2 anđelčića!
    Maca2 i ninochka28 čestitke i vama cure!
    Da nas je što više ovaj mjesec ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kakav uzbudljiv tjedan!
    Čestitam svim curama i njihovim super brojkama

Kiara, nemam riječi, svašta može poći krivo tijekom postupka, ali ovakvo iskustvo sigurno nisi trebala proživjeti! Ne razumijem kako se usred bolnice nije moglo doći do anesteziologa i prostorije koja je opremljena za operacije, taman da je i u drugoj zgradi, skroz na drugom kraju... pa šta onda?!?!

MALECKA avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo drage moje trudnice, čekalice, tužnice...mene sa mojim vijestima...išla sam vadit betu, ali nalaz je tek u ponedjeljak tako da se moramo još malo strpiti...no danas ujutro radim 2 testa i oba pozitivna Intim plus pokaže lijepi plusić i Gravignost 2 crtice...pa valjda će onda i beta biti velika .....uglavnom cijeli dan neznam kud bih od sreće, ali još me kopka nevjerica jedva čekam ponedjeljak i odmah ujutro letim po nalaze.
    Čestitke svim trudnicama (ima vas toliko punoooo) - samo hrabro naprijed....ljenčarite...uživajte...mazite buše trbušaste moje dame.
    Svim čekalicama i tužnicama šaljem veliki zagrljaj i punooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Malecka ja ću čestitati i bez bete, jer to je sigurna stvar!!!

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kako je krenulo, svaki dan imamo novu trudnicu
    MELECKA ČESTITAM
    kiara ~~~~~da bude bolje
    Dodirko veseli me tvoje javljanje i ~~~~~~za ozdravljenje

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Baš sam sretna što svaki dan netko objavi trudnoću. Baš nam je krenulo. Čestitam svim novim trudnicama od srca!!!
    Ja svoju betu čekam i iako se trudim ne misliti toliko o tome, baš mi ne uspijeva. Svaki dan se jedva suzdržavam da ne odem kupiti test, a od jučer i MM navaljuje da ga kupimo. Naravno još je rano, samo bi me minus bacio u bed.
    Nego, betu bi trebala vaditi 16.11.(tada bi bio 14dnt) - (Danny daj pliz to promijeni na listi čekalica beta. Ti si mi agoniju produžila za jedan dan. ), jel pametno raditi test prije i koji dan bi se već moglo znati???

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    evo curke i mene,dok sam iščitala sve kaj ste natrkeljale u ovih 5 dana,bome mi je trebalo..
    ukratko da se javim od one nesretne punkcije izdešavalo se svašta...dan punkcije sve super ko što sam i napisala i svašta nešto radila da zaboravim da nismo dobili niti jednu oocitu...kasno u noći budi me stravična bol u trbuhu,m8učnina trbuh ogroman,bolan tvrd...jedva sam preživjela noć i ujutro zovem bolnicu i kažu odmah doći..
    dr.B me pregledava i primljena sam hitno kod njih zbog..1.mogućeg krvarenja u trbušnu šupljinu i 2.zbog nemogućnosti punkcije desnog jajnika koji je bio prepun folikula koji su bujali,bujao je i taj jajnik i postao preogroman..
    liječena sa sa 3 vrste antibiotika3 puta dnevno u venu i infuzijama...bila sam luda,jadna bilo mi je prestrašno...nisam mogla hodati...krvna slika jako loša,leukociti previsoki...
    uglavnom uspijeli smo nekako normalizirati stanje,pa ćemo vidjeti...još ću antibiotike uzimati doma na usta,pa kaj bude...

svim trudnicama iskrene čestitke..čekalicama puno sreće..a tužnicama poput mene glavu gore i više sreće drugi put..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~1

Draga moja pa ti si stvarno pravi horor prošla... drago mi je da je stanje bolje, odmori se i kad krečete u sljedeći postupak cijeli svijet je samo VAŠ!!! puno puno

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj modesty4 prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem, može jedan test pogriješiti, al' ne mogu tri

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kiara, žao mi je...

Ninochka, malecka, čestitam !

Dodirko, mislim na tebe!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

1. mj.2010
    NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
    Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
    ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
    Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
    marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)

2. mj.2010
    Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
    Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
    Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
    DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
    Duga56 – 2 IVF
    Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
    nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
    blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
    diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
    Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
    andiko - 2. klomifenski IVF, VV

3. mj.2010
    Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
    Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
    malena2 – stimulirani IVF Cito Split
    Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
    Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
    Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
    Ketty28 – prirodno
    Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
    mia – stimulirani IVF Prag
    Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
    Mimek – stimulirani IVF
    tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
    ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
    adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
    pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)

4. mj.2010
    ketyy – stimulirani ICSI Maribor
    zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
    agility – 1 AIH SD
    Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
    Mikulica stimulirani IVF VV
    Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
    Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
    Korny77 – IVF SD
    Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
    talia7 – ICSI Prag
    mazica79 – prirodno (nakon 1XIVF)

5. mj.2010
    diana – 1 stimulirani ICSI Cito
    LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
    Frka – stimulirani IVF VV
    Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
    Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
    BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
    barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
    nena3beba – stimulirani ICSI Prag
    betty – DAIH (nakon 1X AIH)
    Vali- FET Maribor
    Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)

6. mj.2010
    Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakon 2X IVF)
    Zeljana – stimulirani ICSI Slovenija
    osijek – 2X stimulirani ICSI Petrova
    bebica2009 – 8. IVF Vinogradska (nakon 1 stim., 4. prir. I 2. klomif.)
    draga – 4. FET VV(nakon 3 X AIH, 1X IVF, 3X FET)
    enya22 - prirodno (nakon svega i svačega)
    čupko 1 - 2. stimulirani IVF VV
    kika84 - 1. stimulirani ICSI Prag
    Natalina - 3. stimulirani IVF MB
    venera21 - 5. AIH Vinogradska

7. mj.2010
    sandric - 1. stimulirani IVF MB
    evelin - 1. stimulirani IVF SD
    issa11 - 2. IVF Cito (nakon 1 stim. IVF)
    Sanjička - prirodno (nakon 1 stimulirani IVF i 2 prir. IVF)
    petra30 - 4. prir. ICSI, Vinogradska (nakon 3 x ICSI)
    marti78 - 2. FET Prag
    vesnare - 3 polustimulirani ICSI Cito (nakon 2X FET, 2X ICSI)

gričanka - ? IVF, Prag
    beba.2 – 2 IVF (nakon 1X AIH, 1X IVF)

8. mj.2010
    AnneMarry – 1. stimulirani IVF, SD (nakon 5XIVF)
    Cranky – 1. stimulirani IVF Rijeka (nakon 3X AIH)

tini – 4. stimulirani IVF Rijeka (nakon 15 prir/klomif. IVF, 3 stimulirana IVF )
    Jim - 2. IVF (iz odmrznutih js) SD (nakon 2 AIH, 1 stimulirani IVF )
    lastavica1979 – prirodno

9. mj.2010
    Denny – 1. stimulirani IVF, Cito (nakon 3 AIH)
    Tibi – 2. stimulirani IVF, Vinogradska

“tina” – 2 stimulirani ICSI SD (nakn 2 AIH, 1 ICSI)
    Ordep – prirodno
    micek – 4. stimulirani IVF Maribor (nakon 3 IVF)
    mromi30 – prirodno

10. mj.2010
    Žanet – 4.stimulirani IVF, Cito (nakon 3 IVF )

gargamelica – 5.stimulirani ICSI-TESSE, Cito (nakon 4 ICSI-TESSE)
    sbonetic – 4 ICSI, IVF poliklinika (nakon 3 ICSI)
    Gosparka – 5 ICSI, SD (nakon 4 ICSI)
    Tia – 4. stimulirani ICSI (nakon 6 AIH, 3 stim. IVF)

11. mj.2010
    mravak – 4. stimulirani ICSI, Rijeka (nakon 1 ICSI, i 2 ICSI sa odmrznutim js)
    modesty4 – 1. stimulirani ICSI, SD (nakon 2 AIH)

Sela – 5 IVF, Prag (nakon 3 AIH, 3 prir. IVF, 1 stim. IVF)
    azrijelka36 – 1 AIH, IVF centar
    maca2 – 8 ICSI Maribor (nakon 3 stim. ICSI, 4 prir. ICSI)
    ninocka28 – 2. stimulirani IVF, Vinogradska (nakon 3 AIH, 1 prir. IVF, 1 stim. IVF)
    MALECKA – 1. stimulirani IVF, IVF centar (nakon 2 AIH ) ~~~~~~~~~

Naša lista

Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
    nana_banana – 16.11.

sivka – 16.11.
    matahari – 18.11.

Čekalice (F)ET

Čekalice punkcije

AIH, Prirodni IVF,ICSI

Pikalice
    marta7
    crvenkapica77
    mimi81
    tigrical

Klomifenke/Femarke

medena8
    diki

Šmrkalice i ostale supresije

On-GO
    dudadudaduda
    aleksandraj

Gabi25
    lucija83
    Pirica
    Linalena
    ž od milivoj73
    andream
    sumskovoce
    loks
    zedra
    AuroraBlu
    Snekica

Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jesenski vlakić

Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, sissy, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Miss July, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Teodora, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, jo1974, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Natica, Elena-mk, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, mare41, Vikki, Juliette, pinny, Marina27, Lilly, sivka, Ti, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, nataša, Kikla123, Miki76, zlatica, Romanica, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Missixty, AnaK, n&a, Snow.ml, ivkica28, Tigrical, Iberc, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, dani82, Vojvođanka, Pimbli, Mia74, Sanja1, trunčicabalunčica, ogla, mini3, tlatinčica, klara, Pinky, skandy, mrkvica84, nokia, zrinkič, kik@, Bab, taca70, sany 7, đurđa76, sali, centaurea.in.spe, kandela, venera3, mirna26, Opa, suzzie2, NINA30, loryy, Bugaboo, vita22, ivica_k, ZAUZETA, Aurora*, tiki_a, corinaII, ia30, kriistiina, rose, narnija, tantolina, amaria 23, mare41, Mia Lilly, TOMISLAVA, m arta, Adikica, mare157, kiara79, luna1, Lua, matto, kerolajn5

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj nana_banana prvotno napisa Vidi poruku
    Baš sam sretna što svaki dan netko objavi trudnoću. Baš nam je krenulo. Čestitam svim novim trudnicama od srca!!!
    Ja svoju betu čekam i iako se trudim ne misliti toliko o tome, baš mi ne uspijeva. Svaki dan se jedva suzdržavam da ne odem kupiti test, a od jučer i MM navaljuje da ga kupimo. Naravno još je rano, samo bi me minus bacio u bed.
    Nego, betu bi trebala vaditi 16.11.(tada bi bio 14dnt) - (Danny daj pliz to promijeni na listi čekalica beta. Ti si mi agoniju produžila za jedan dan. ), jel pametno raditi test prije i koji dan bi se već moglo znati???

potpisujem.. nana_banana vidim da na isti dan vadimo bete..samo je meni 12dnt 16.11.... reci kako se osjecaš, mene samo jako bole križa ( valjda od ležanja) ja bi isto radila testić....uhhhh

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj sivka prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem.. nana_banana vidim da na isti dan vadimo bete..samo je meni 12dnt 16.11.... reci kako se osjecaš, mene samo jako bole križa ( valjda od ležanja) ja bi isto radila testić....uhhhh
    I mene bole leđa i noge od ležanja, al od danas sam odlučila malo više hodati po kući, a sutra možda jedan mali krug i po vani. Pa mislim da sam stvarno dosta ležala - od utorka. Inače užasno su mi bolne i osjetljive grudi i non stop sam gladna, al pretpostavljam da je to zbog utrogestana. Jedino me malo muči i mrvicu me frka, kad ustanem onda me na momenat zaboli trbuh kao da ću dobiti mengu, al kad se bolje ispravim i malo prohodam onda prođe. Nadam se da to ipak nije za zabrinuti se.
    Nego, kad možemo raditi test??

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nanabanana, možeš slobodno 14.11. raditi test, to ti je 12 dana od transfera i to je uobičajeno.

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

kiara79 baš mi je žao, grozno je to što ti se dogodilo .

malecka, čestitam na svim plusićima i crticama, vjerojatno će i beta biti divna !!

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

neznam, meni je to 2 ET ( do ostalih nije ni došlo...) uglavnom prvi puta sam ko mumija ležala svih 14 dana i ono beta čista ko suza 0.00! Mislim da je jako individualno oko svega, ja nakom ovog ET baš i ne ležim 100% nek lagano šećem jer NE mogu ležati..baš zbog križa... ono šećem po kući.. 10min pa opet legnem i tako.. (.)(.) mene bole još od prije punkcije od 29.10 za poluditi, tek danas me malo dole nekaj bocka al ništa strašno.. ja ću oko 14.11. raditi test 10dnt ..

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Nanabanana, možeš slobodno 14.11. raditi test, to ti je 12 dana od transfera i to je uobičajeno.
    znači za mene je prerano? 2dnt primila sam Brevactide 5000i.j. a 4dnt decapeptyl...

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Brevactid od 5000 j bi se trebao izluciti za 7 dana...Decapeptyl ne utjece na testiranje...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

11. mj.2010
    mravak – 4. stimulirani ICSI, Rijeka (nakon 1 ICSI, i 2 ICSI sa odmrznutim js)
    modesty4 – 1. stimulirani ICSI, SD (nakon 2 AIH)
    Sela – 5 IVF, Prag (nakon 3 AIH, 3 prir. IVF, 1 stim. IVF)
    azrijelka36 – 1 AIH, IVF centar
    maca2 – 8 ICSI Maribor (nakon 3 stim. ICSI, 4 prir. ICSI)
    ninocka28 – 2. stimulirani IVF, Vinogradska (nakon 3 AIH, 1 prir. IVF, 1 stim. IVF)
    MALECKA – 1. stimulirani IVF, IVF centar (nakon 2 AIH ) ~~~~~~~~~

Naša lista
    Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~

nana_banana – 16.11.
    sivka – 16.11.
    matahari – 18.11.

Koliko trudnica u ovom mjesecu , tek je početak mjeseca !!! Našim čekalicama bete želim da se što prije prebace na gornju listu ~~~~~~~~~~~~~~~~

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Čestitke svim novim trudnicama,a posebno Ninochki jer se ipak radi o mojoj negdašnjoj,matičnoj bolnici!!

Svima ostalima kojima nije uspijelo,za ponovni uspijeh i borbu bez predaje~~~~~~~~~~~

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Cure, malo poslije 17 rodilo se malo cudo.
    Rodila nam je Ginger savrsenu curicu od 3220g i 50cm.

Evo i čestitanje je tu:
    http://forum.roda.hr/threads/60802-G...77#post1735777

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Čestitam i ovdje Ginger i cijeloj obitelji, dobro nam došla mala cura!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cestitke Ginger i njenoj obitelji !!!!

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pozdrav svima... Hvala vam na vibricama, pozivima i porukama. Uspjela sam nekako prošvercati laptop jer su me premjestili iz intenzivne u postintenzivnu (gužva na intenzivnoj). Imam maksimalan tretman od doktora, sestara i mladih tehničara , od jučer i svoju sobu koja je iznimno dobro uređena, udoban krevet, dobru hranu i prekrasnan pogled na grad.... ali što to vrijedi kada nisam sa onim koga volim (Balašević me danas ne pušta).

Još se nezna što je uzrok ali kontracepcija je sigurno okidač. Detaljno ću pisati kada malo dođem k sebi. Sada su mi ruke plavozelene od uboda, a srce rasuto u 1000 komadića. U petak kada su me primili u bolnicu trebala sam krenuti sa stimulacijom u MB postupku.

Jako jako sam sretna zbog novih trudnica. Drago mi je da je tako krenulo.

Pusa

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Dodirko, draga! Samo nek se ti nama ozdraviš i dođeš sebi čim prije, a Mb ne ide nikud. Oni te čekaju! Pazi što radiš s tim mladim osobljem gore!!!
    "od jučer i svoju sobu koja je iznimno dobro uređena, udoban krevet, dobru hranu i prekrasnan pogled na grad.... " Nego, htjedoh pitati, U KOJEM SE TO HOTELU NALAZIŠ?
    Čuvaj na sebe i dobro se odmori za nove pobjede koje te čekaju!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dodirko draga, mislimo na tebe, šaljemo ti svo troje puno pozitivnih vibrica da što prije bude sve u redu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MALECKA avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Dodirko, draga! Samo nek se ti nama ozdraviš i dođeš sebi čim prije, a Mb ne ide nikud. Oni te čekaju! Pazi što radiš s tim mladim osobljem gore!!!
    "od jučer i svoju sobu koja je iznimno dobro uređena, udoban krevet, dobru hranu i prekrasnan pogled na grad.... " Nego, htjedoh pitati, U KOJEM SE TO HOTELU NALAZIŠ?
    Čuvaj na sebe i dobro se odmori za nove pobjede koje te čekaju!
    Potpisujem ~~~~~~~~~~~~~~~~~

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Dodirko draga, mislimo na tebe, šaljemo ti svo troje puno pozitivnih vibrica da što prije bude sve u redu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    X

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Dodirko, ~~~~~~~~~~~~~~

vidim da je ovaj mjesec predivan...cestitam svim novim T i ~~~~~~~~~~~~~~ da spisak bude josh vechi!

Ginger, cestitam

MALECKA avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    cestitke Ginger i njenoj obitelji !!!!
    Sivka želim ti veliku betu i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kiara drži se

Svima koliko nas ima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Draga Dodirko , odlično je što ide na bolje, i dalje šaljem ~~~~~za brzo ozdravljenje te da se svakim i duša bude sve bolje i bolje.
    Ginger, velika čestitka tebi i tm-u , pusa za veliku seku.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dodirko potpisujem sve sto su cure rekle...

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

draga Dodirko sve smo ti već rekle, ali još malo vibrica nikad ne škodi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ginger iskrene čestitke na tvojoj maloj savršenoj djevojčici

sivka za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

svima

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku

Draga Dodirko , odlično je što ide na bolje, i dalje šaljem ~~~~~za brzo ozdravljenje te da se svakim i duša bude sve bolje i bolje.
    Ginger, velika čestitka tebi i tm-u , pusa za veliku seku.
    X

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Koliko novih trudnica od proslog mjeseca!
    Cestitam svima i jako me veseli sto vas ovaj put toliko ima!

Dodirko sada je vazno samo to da ti je bolje i tvoj potpuni oporavak, a sve ostalo ce vec doci na svoje...

Kada budes mogla napisi nam svakako detalje oko toga sto se desilo, a ono sto me posebno zanima je da li si radila imunoloske, tj. pretrage za trombofiliju i da li tamo ima nesto sto bi moglo biti uzrok ovome...

Ginger bas sam sretna zbog rodjenja tvoje druge cudesne djevojcice... Cestitam vam od srca!

Cannisa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Čestitke novim trudnicama!
    Ginger čestitke na maloj princezi
    Dodirko vibrice da što prije ozdraviš
    Svima u postupcima, i čekalicama bete vibrice , da se nastavi ovaj prekrasni niz.........

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Cannisa prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitke novim trudnicama!
    Ginger čestitke na maloj princezi
    Dodirko vibrice da što prije ozdraviš
    Svima u postupcima, i čekalicama bete vibrice , da se nastavi ovaj prekrasni niz.........
    X

a ja se vraćam na onu donju, najdulju listu, jer smo i sa 40 Gonala dobili 1 folikul koji se nije razvijao.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

marta7, žao mi je... naš klub očito u zadnje vrijeme stagnira...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Dodirko , prema vlastitom iskustvu, mislim da će te uzeti u Mb čim budeš mogla i to vjerojatno u kratki, odnosno barem bez kontracepcije. Meni je taj "izvanredni" mariborski bio draži od "grupnog". Samo ti još treba vilinske prašine

marta7, žao mi je zbog loše reakcije.

sretno svima! pogotovo pikalicama i čekalicama bete!

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Rekli su mi u MB, kada sam javila da ne dolazim i zašto ne dolazim, da kada se oporavim da im javim i mogu u protokol.... ja na žalost nisam sigurna da li ću više ići. Trenutno je tako, kako će biti za 5-6 mjeseci vidjeti ću.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Dodirko polako, vidjet ćeš kako će se stvari razvijati, a dobro je znati da Mb čeka. ~~~~~~ za brzi oporavak

Ginger čestitke cijeloj obitelji! Kako vrijeme leti...meni je kao nedavno kad smo ti čestitali na dolasku prve čudesne djevojčice.

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

evo malo vibrica za sve nas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ ja cekam vjesticu i krecemo!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Lijep i sretan dan uz
    Dodirko~~~~~~~~
    lucija~~~~~~~za start
    svim čekalicama koječega~~~~~~

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja jutros išla vaditi betu 2.put, nadam se da će se pravilno duplati. Popodne s nalazima kod dr., nadam se da ćemo na uzv vidjeti gest.vrećicu (za srce je još prerano).
    Za sve koje trebaju šaljem van hrpu dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (čekalice,pikalice,trudnice...)

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj cannisa prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitke novim trudnicama!:-d
    ginger čestitke na maloj princezi
    dodirko vibrice da što prije ozdraviš
    xxx

MALECKA avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo javljam nalaz bete 14 dpt je 74,0 IU/L....danas sam vadila opet da vidimo kako se dupla....nalaz bude gotov poslije 17 h, pa ću javiti kako je danas. Neznam što da mislim (sutra zovem dr.)...testovi su pozitivni - beta isto tako, ali nešto mi je niska. Ili ja to previše brinem? Cure što vi kažete na taj nalaz?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •