ninochka ajme ajme čestitamjao koja sreća, koliko trudnica, sad sva optimistična ulazim u postupak
sbonetic predivno
svim čekalicama koječega~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ninochka ajme ajme čestitamjao koja sreća, koliko trudnica, sad sva optimistična ulazim u postupak
sbonetic predivno
svim čekalicama koječega~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čestitke svim novim trudnicama,čekalicama koječega.......posebno mojoj sbonetic i želim tebi i tvom mmstvarno ste zaslužili...
ajme kiara uzas, zao me te...ajme kak sam ljuta na milinovica....on je sve za ovo kriv...da je K*nj poslao taj kisik u bolnicu, bolnica SD bi to imala i u ovom slucaju su te mogli uspavat i rijesit taj nedostizni jajnik,ispunktirati, ovako su ostavili i gle.....
Ajme Kiara baš mi je žao. Dobro se odmori, a čim skupiš snage razmišljat češ sigurno o novom postupku!
Sbonetic čestitke na 2 anđelčića!
Maca2 i ninochka28 čestitke i vama cure!
Da nas je što više ovaj mjesec ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kakav uzbudljiv tjedan!
Čestitam svim curama i njihovim super brojkama
Kiara,nemam riječi, svašta može poći krivo tijekom postupka, ali ovakvo iskustvo sigurno nisi trebala proživjeti! Ne razumijem kako se usred bolnice nije moglo doći do anesteziologa i prostorije koja je opremljena za operacije, taman da je i u drugoj zgradi, skroz na drugom kraju... pa šta onda?!?!
Evo drage moje trudnice, čekalice, tužnice...mene sa mojim vijestima...išla sam vadit betu, ali nalaz je tek u ponedjeljak tako da se moramo još malo strpiti...no danas ujutro radim 2 testa i oba pozitivnaIntim plus pokaže lijepi plusić i Gravignost 2 crtice...pa valjda će onda i beta biti velika .....uglavnom cijeli dan neznam kud bih od sreće, ali još me kopka nevjerica jedva čekam ponedjeljak i odmah ujutro letim po nalaze.
Čestitke svim trudnicama (ima vas toliko punoooo) - samo hrabro naprijed....ljenčarite...uživajte...mazite buše trbušaste moje dame.
Svim čekalicama i tužnicama šaljem veliki zagrljaj i punooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Malecka ja ću čestitati i bez bete, jer to je sigurna stvar!!!
Malecka ja ću čestitati i bez bete, jer to je sigurna stvar!!!
![]()
Kako je krenulo, svaki dan imamo novu trudnicu
MELECKA ČESTITAM
kiara~~~~~da bude bolje
Dodirko veseli me tvoje javljanjei ~~~~~~za ozdravljenje
Baš sam sretna što svaki dan netko objavi trudnoću. Baš nam je krenulo. Čestitam svim novim trudnicama od srca!!!
Ja svoju betu čekam i iako se trudim ne misliti toliko o tome, baš mi ne uspijeva. Svaki dan se jedva suzdržavam da ne odem kupiti test, a od jučer i MM navaljuje da ga kupimo. Naravno još je rano, samo bi me minus bacio u bed.
Nego, betu bi trebala vaditi 16.11.(tada bi bio 14dnt) - (Danny daj pliz to promijeni na listi čekalica beta. Ti si mi agoniju produžila za jedan dan.), jel pametno raditi test prije i koji dan bi se već moglo znati???
Kiara, žao mi je...
Ninochka, malecka, čestitam!
Dodirko, mislim na tebe!
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
andiko - 2. klomifenski IVF, VV
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
mazica79 – prirodno (nakon 1XIVF)
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Vali- FET Maribor
Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)
6. mj.2010
Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakon 2X IVF)
Zeljana – stimulirani ICSI Slovenija
osijek – 2X stimulirani ICSI Petrova
bebica2009 – 8. IVF Vinogradska (nakon 1 stim., 4. prir. I 2. klomif.)
draga – 4. FET VV(nakon 3 X AIH, 1X IVF, 3X FET)
enya22 - prirodno (nakon svega i svačega)
čupko 1 - 2. stimulirani IVF VV
kika84 - 1. stimulirani ICSI Prag
Natalina - 3. stimulirani IVF MB
venera21 - 5. AIH Vinogradska
7. mj.2010
sandric - 1. stimulirani IVF MB
evelin - 1. stimulirani IVF SD
issa11 - 2. IVF Cito (nakon 1 stim. IVF)
Sanjička - prirodno (nakon 1 stimulirani IVF i 2 prir. IVF)
petra30 - 4. prir. ICSI, Vinogradska (nakon 3 x ICSI)
marti78 - 2. FET Prag
vesnare - 3 polustimulirani ICSI Cito (nakon 2X FET, 2X ICSI)
gričanka - ? IVF, Prag
beba.2 – 2 IVF (nakon 1X AIH, 1X IVF)
8. mj.2010
AnneMarry – 1. stimulirani IVF, SD (nakon 5XIVF)
Cranky – 1. stimulirani IVF Rijeka (nakon 3X AIH)
tini – 4. stimulirani IVF Rijeka (nakon 15 prir/klomif. IVF, 3 stimulirana IVF )
Jim - 2. IVF (iz odmrznutih js) SD (nakon 2 AIH, 1 stimulirani IVF )
lastavica1979 – prirodno
9. mj.2010
Denny – 1. stimulirani IVF, Cito (nakon 3 AIH)
Tibi – 2. stimulirani IVF, Vinogradska
“tina” – 2 stimulirani ICSI SD (nakn 2 AIH, 1 ICSI)
Ordep – prirodno
micek – 4. stimulirani IVF Maribor (nakon 3 IVF)
mromi30 – prirodno
10. mj.2010
Žanet – 4.stimulirani IVF, Cito (nakon 3 IVF )
gargamelica – 5.stimulirani ICSI-TESSE, Cito (nakon 4 ICSI-TESSE)
sbonetic – 4 ICSI, IVF poliklinika (nakon 3 ICSI)
Gosparka – 5 ICSI, SD (nakon 4 ICSI)
Tia – 4. stimulirani ICSI (nakon 6 AIH, 3 stim. IVF)
11. mj.2010
mravak – 4. stimulirani ICSI, Rijeka (nakon 1 ICSI, i 2 ICSI sa odmrznutim js)
modesty4 – 1. stimulirani ICSI, SD (nakon 2 AIH)
Sela – 5 IVF, Prag (nakon 3 AIH, 3 prir. IVF, 1 stim. IVF)
azrijelka36 – 1 AIH, IVF centar
maca2 – 8 ICSI Maribor (nakon 3 stim. ICSI, 4 prir. ICSI)
ninocka28 – 2. stimulirani IVF, Vinogradska (nakon 3 AIH, 1 prir. IVF, 1 stim. IVF)
MALECKA – 1. stimulirani IVF, IVF centar (nakon 2 AIH )~~~~~~~~~
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
nana_banana – 16.11.
sivka – 16.11.
matahari – 18.11.
Čekalice (F)ET
Čekalice punkcije
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
marta7
crvenkapica77
mimi81
tigrical
Klomifenke/Femarke
medena8
diki
Šmrkalice i ostale supresije
On-GO
dudadudaduda
aleksandraj
Gabi25
lucija83
Pirica
Linalena
ž od milivoj73
andream
sumskovoce
loks
zedra
AuroraBlu
Snekica
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jesenski vlakić
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, sissy, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Miss July, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Teodora, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, jo1974, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Natica, Elena-mk, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, mare41, Vikki, Juliette, pinny, Marina27, Lilly, sivka, Ti, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, nataša, Kikla123, Miki76, zlatica, Romanica, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Missixty, AnaK, n&a, Snow.ml, ivkica28, Tigrical, Iberc, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, dani82, Vojvođanka, Pimbli, Mia74, Sanja1, trunčicabalunčica, ogla, mini3, tlatinčica, klara, Pinky, skandy, mrkvica84, nokia, zrinkič, kik@, Bab, taca70, sany 7, đurđa76, sali, centaurea.in.spe, kandela, venera3, mirna26, Opa, suzzie2, NINA30, loryy, Bugaboo, vita22, ivica_k, ZAUZETA, Aurora*, tiki_a, corinaII, ia30, kriistiina, rose, narnija, tantolina, amaria 23, mare41, Mia Lilly, TOMISLAVA, m arta, Adikica, mare157, kiara79, luna1, Lua, matto, kerolajn5
I mene bole leđa i noge od ležanja, al od danas sam odlučila malo više hodati po kući, a sutra možda jedan mali krug i po vani. Pa mislim da sam stvarno dosta ležala - od utorka. Inače užasno su mi bolne i osjetljive grudi i non stop sam gladna, al pretpostavljam da je to zbog utrogestana. Jedino me malo muči i mrvicu me frka, kad ustanem onda me na momenat zaboli trbuh kao da ću dobiti mengu, al kad se bolje ispravim i malo prohodam onda prođe. Nadam se da to ipak nije za zabrinuti se.
Nego, kad možemo raditi test??![]()
Nanabanana, možeš slobodno 14.11. raditi test, to ti je 12 dana od transfera i to je uobičajeno.
kiara79 baš mi je žao, grozno je to što ti se dogodilo.
malecka, čestitam na svim plusićima i crticama, vjerojatno će i beta biti divna!!
neznam, meni je to 2 ET ( do ostalih nije ni došlo...) uglavnom prvi puta sam ko mumija ležala svih 14 dana i ono beta čista ko suza 0.00! Mislim da je jako individualno oko svega, ja nakom ovog ET baš i ne ležim 100%nek lagano šećem jer NE mogu ležati..baš zbog križa... ono šećem po kući..
10min pa opet legnem i tako.. (.)(.) mene bole još od prije punkcije
od 29.10 za poluditi, tek danas me malo dole nekaj bocka al ništa strašno.. ja ću oko 14.11. raditi test 10dnt ..
Brevactid od 5000 j bi se trebao izluciti za 7 dana...Decapeptyl ne utjece na testiranje...
11. mj.2010
mravak – 4. stimulirani ICSI, Rijeka (nakon 1 ICSI, i 2 ICSI sa odmrznutim js)
modesty4 – 1. stimulirani ICSI, SD (nakon 2 AIH)
Sela – 5 IVF, Prag (nakon 3 AIH, 3 prir. IVF, 1 stim. IVF)
azrijelka36 – 1 AIH, IVF centar
maca2 – 8 ICSI Maribor (nakon 3 stim. ICSI, 4 prir. ICSI)
ninocka28 – 2. stimulirani IVF, Vinogradska (nakon 3 AIH, 1 prir. IVF, 1 stim. IVF)
MALECKA – 1. stimulirani IVF, IVF centar (nakon 2 AIH ) ~~~~~~~~~
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
nana_banana – 16.11.
sivka – 16.11.
matahari – 18.11.
Koliko trudnica u ovom mjesecu , tek je početak mjeseca !!! Našim čekalicama bete želim da se što prije prebace na gornju listu~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Čestitke svim novim trudnicama,a posebno Ninochkijer se ipak radi o mojoj negdašnjoj,matičnoj bolnici!!
Svima ostalima kojima nije uspijelo,za ponovni uspijeh i borbu bez predaje~~~~~~~~~~~
Cure, malo poslije 17 rodilo se malo cudo.
Rodila nam je Ginger savrsenu curicu od 3220g i 50cm.
Evo i čestitanje je tu:
http://forum.roda.hr/threads/60802-G...77#post1735777
Čestitam i ovdje Ginger i cijeloj obitelji, dobro nam došla mala cura!![]()
Pozdrav svima... Hvala vam na vibricama, pozivima i porukama. Uspjela sam nekako prošvercati laptop jer su me premjestili iz intenzivne u postintenzivnu (gužva na intenzivnoj). Imam maksimalan tretman od doktora, sestara i mladih tehničara, od jučer i svoju sobu koja je iznimno dobro uređena, udoban krevet, dobru hranu i prekrasnan pogled na grad.... ali što to vrijedi kada nisam sa onim koga volim (Balašević me danas ne pušta).
Još se nezna što je uzrok ali kontracepcija je sigurno okidač. Detaljno ću pisati kada malo dođem k sebi. Sada su mi ruke plavozelene od uboda, a srce rasuto u 1000 komadića. U petak kada su me primili u bolnicu trebala sam krenuti sa stimulacijom u MB postupku.
Jako jako sam sretna zbog novih trudnica. Drago mi je da je tako krenulo.![]()
Pusa
Dodirko, draga! Samo nek se ti nama ozdraviš i dođeš sebi čim prije, a Mb ne ide nikud. Oni te čekaju! Pazi što radiš s tim mladim osobljem gore!!!
"od jučer i svoju sobu koja je iznimno dobro uređena, udoban krevet, dobru hranu i prekrasnan pogled na grad.... " Nego, htjedoh pitati, U KOJEM SE TO HOTELU NALAZIŠ?
Čuvaj na sebe i dobro se odmori za nove pobjede koje te čekaju!![]()
Dodirko draga, mislimo na tebe, šaljemo ti svo troje puno pozitivnih vibrica da što prije bude sve u redu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dodirko, ~~~~~~~~~~~~~~
vidim da je ovaj mjesec predivan...cestitam svim novim T i ~~~~~~~~~~~~~~ da spisak bude josh vechi!
Ginger, cestitam![]()
Draga Dodirko, odlično je što ide na bolje, i dalje šaljem ~~~~~za brzo ozdravljenje te da se svakim i duša bude sve bolje i bolje.
Ginger, velika čestitka tebi i tm-u![]()
, pusa za veliku seku.
Dodirko potpisujem sve sto su cure rekle...![]()
draga Dodirko sve smo ti već rekle, ali još malo vibrica nikad ne škodi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ginger iskrene čestitke na tvojoj maloj savršenoj djevojčici
sivka za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima![]()
Koliko novih trudnica od proslog mjeseca!![]()
Cestitam svima i jako me veseli sto vas ovaj put toliko ima!
Dodirko sada je vazno samo to da ti je bolje i tvoj potpuni oporavak, a sve ostalo ce vec doci na svoje...![]()
Kada budes mogla napisi nam svakako detalje oko toga sto se desilo, a ono sto me posebno zanima je da li si radila imunoloske, tj. pretrage za trombofiliju i da li tamo ima nesto sto bi moglo biti uzrok ovome...
Ginger bas sam sretna zbog rodjenja tvoje druge cudesne djevojcice...Cestitam vam od srca!
Čestitke novim trudnicama!
Ginger čestitke na maloj princezi
Dodirko vibrice da što prije ozdraviš
Svima u postupcima, i čekalicama bete vibrice , da se nastavi ovaj prekrasni niz.........
marta7, žao mi je...naš klub očito u zadnje vrijeme stagnira...
![]()
Dodirko, prema vlastitom iskustvu, mislim da će te uzeti u Mb čim budeš mogla i to vjerojatno u kratki, odnosno barem bez kontracepcije. Meni je taj "izvanredni" mariborski bio draži od "grupnog". Samo ti još treba vilinske prašine
marta7, žao mi je zbog loše reakcije.
sretno svima! pogotovo pikalicama i čekalicama bete!
Rekli su mi u MB, kada sam javila da ne dolazim i zašto ne dolazim, da kada se oporavim da im javim i mogu u protokol.... ja na žalost nisam sigurna da li ću više ići. Trenutno je tako, kako će biti za 5-6 mjeseci vidjeti ću.
Dodirko polako, vidjet ćeš kako će se stvari razvijati, a dobro je znati da Mb čeka. ~~~~~~ za brzi oporavak
Ginger čestitke cijeloj obitelji! Kako vrijeme leti...meni je kao nedavno kad smo ti čestitali na dolasku prve čudesne djevojčice.
evo malo vibrica za sve nas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ ja cekam vjesticu i krecemo!!
Lijep i sretan dan uz
Dodirko~~~~~~~~
lucija~~~~~~~za start
svim čekalicama koječega~~~~~~
Ja jutros išla vaditi betu 2.put, nadam se da će se pravilno duplati. Popodne s nalazima kod dr., nadam se da ćemo na uzv vidjeti gest.vrećicu (za srce je još prerano).
Za sve koje trebaju šaljem van hrpu dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (čekalice,pikalice,trudnice...)
Evo javljam nalaz bete 14 dpt je 74,0 IU/L....danas sam vadila opet da vidimo kako se dupla....nalaz bude gotov poslije 17 h, pa ću javiti kako je danas. Neznam što da mislim (sutra zovem dr.)...testovi su pozitivni - beta isto tako, ali nešto mi je niska. Ili ja to previše brinem? Cure što vi kažete na taj nalaz?