malecka...odličnooooo!
ne mora značiti da je beta premala. javi današnje nalaze-ako se udupla onda je sve super!
držm fige
ja sam isto danas vadila ujutro svoju, popodne su nalazi...sad skupa čekamo duplanje![]()
malecka...odličnooooo!
ne mora značiti da je beta premala. javi današnje nalaze-ako se udupla onda je sve super!
držm fige
ja sam isto danas vadila ujutro svoju, popodne su nalazi...sad skupa čekamo duplanje![]()
ginger draga čestitke na rođenju male curice
dodirko ~~~~~~~~~~~~~11 za skori oporavak i povratak kući
marta 7
lucija83~~~~~~~~~~~1 za uspješan postupak
azrijelka,maca2,malecka~~~~~~~~~~~~~~~~1 za pravilno duplanje bete
MALECKAEvo javljam nalaz bete 14 dpt je 74,0 IU/L....danas sam vadila opet da vidimo kako se dupla....nalaz bude gotov poslije 17 h, pa ću javiti kako je danas. Neznam što da mislim (sutra zovem dr.)...testovi su pozitivni - beta isto tako, ali nešto mi je niska. Ili ja to previše brinem? Cure što vi kažete na taj nalaz?
moja je beta bila 13 dpt 50,7 i cijela je trudnoća prošla,hvala bogu, u redu ai tebi želim takvu
Svim čekalicama koječega~~~~~~~~~~~~~~~
POZZ od mene i moje curice koja će za koji dan proslaviti 1. rođendan( kako vrijeme leti)
Malecka po nekim beta shemama tvoja je beta cisti prosjek za 14.dan zato probaj biti cool i cekaj duplanje.Mislim,znam da ne mozes biti bas tako hladnokrvna ali samo se malo strpi i betica ce se pokazati svom svojom snagom i znacajem.Trudna si sigurno,a bitno je duplanje!
Azrijelka viiibrrramo za odlicno duplanje srece!!!!!
Meni je danas 17.dnt i beta je 1848!
Sretno cekalicama i kokama sa duplerice!
UUU Sela...pa veeeelika beta..jel ti to imaš višeplodnu trudnoću?
Posljednje uređivanje od azrijelka36 : 08.11.2010. at 11:34
Dodirko ~~~~~~~~~~~~~~~ odmaraj, oporavi se i za cas ces ponovo biti s onim koga voles (Djole je i moj favorit u takvim trenucima)
Ginger, cestitke na drugoj cudesnoj carici
svim novim trudnicama cestitke od srca, a cekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh!!!
Videt cu za 7 dana na UZV,vrlo lako moze biti...
Znam da je čisti prosjek i hoću biti coool i uživat u srećici, ali sve mi to skupa još nije sijelo kak spada i stalno strahujem...no takva sam u svemu. Poslije očekujem duplericu skupa sa azrijelkom![]()
Opaa Sela ti imaš pravu beturinu - čestitam
maja8 - hvala ti! Odmah mi je lakše
Puno dobrih ~~~~~~~~~~~~~~ za sve curke.
Neznam kaj bi ja bez vas![]()
Evo stigli rezultati moje 2.bete:
12dnt - 940,41
15dnt - 2619,10
Mislim da je to dobar znak, i više se nego uduplala u 72h. Koliko sam čitala pravilno duplanje bete trebalo bi značiti i urednu trudnoću kojoj se tako jako nadam
Malecka i Azrijelka ~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje bete!
Sela, bravo za betu![]()
cure bete su vam za pet!!!! sretno dalje i nadam se da ce vam trudnoca proteci skolski!!! a sto se tice straha on ce uvijek tu negdje biti... puse svima!!!
Prekrasne beteSela i maca2 česttitkeeeeee!
Malecka![]()
Posljednje uređivanje od mare41 : 08.11.2010. at 13:32
maca2, sela bravo, odlične bete
marta7 baš mi je žao zbog tvoje loše reakcije, ali nije svaki ciklus isti, slijedeći mora biti bolji
malecka ma bit će sve super, vidjet ćemo iza 17 sati
Dodirko kad smo već na Balaševiću znaš da ..."netko to od gore vidi sve..." ili
Gibo ..."hodaj nebo strpljive voli, hodaj, možda se sve to u dobro pretvori"...![]()
sretna, ti stihovi koje si nabrojala su moja mantra![]()
12dnt3d beta je bila 150,3
17dnt beta je 948,2
čini mi se da je uredu, ali voljela bih i vaše mišljenje cure!!
Ajmeee koje bete![]()
![]()
Marta7 i svim tužnicama![]()
Čestitam svim curama na prekrasnim betama...uživajte u svojim trudnoćama.
svim tužnicama želim da što prije odtuguju i krenu dalje, u novu borbu.
kad smo već kod Đoleta, jedva čekam koncert, taman ću taj dan ili dan prije koncerta vadit ć i znat na čemu sam, pa ću onda na koncertu plakat ili od sreće ili od tuge...ali to ne propuštam.
pusa svima![]()
Današnja beta 142....juppi poduplala se....
[/B]Maca,Azrijelka,Malecka[/B] bete vam rastu savrseno i nagovjestaju urednu trudnocu,reklo bi se onako coolerski.
A ja cu reci JEEEEEE!!!
Cure bete su vam prekrasne, cestitke svima
!!!
Čestitke svimaaa jeeee![]()
![]()
![]()
![]()
A ja sutra ujutro na prvi UZV na SD, 21dc ako je sve OK krećemo s Decaptilyom pikice su pripremljene![]()
Novopečenim trudnicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za školsku trudnoću (tetkice betice su vam suuuuper!)
Budućim trudnicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za slijedeći bingo!!!
Čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~strpljenja!!!
![]()
Evo i ovdje ČESTITKE novim trudnicama...neka je i dalje sve sretno... A svima ostalima puno sreće i da im se brzo pridružite !!!
Joooj kak su to super bete prekrasnebaš mi je drago curke .... puno čestitka!!!! Evo ja brojim 4dnt3d i sporo mi prolaze dani...
....
~~~~~~~~~~~ malo za sve!!
Evo da nastavim niz mantri:Msretna 35 prvotno napisa
Gordan Bare: "samo stoj na svjetlu i doći će kraj tami"
Meni je do sada naj mantra bila ona koju je potpisu imala forumašica, čini mi se da je to bila naša superman, "Who dares wins"...
Svima kolektivne vibre od našeg malog "kolektiva"...
ps baš s nestrpljenjem očekujem četvrtak i prvu folikulometriju u prvom prirodnjaku, baš me zanima stanje stvari, a onda ću se možda usuditi i opet nadati...
andream za prirodnjak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sretna, ovo je bilo brzo...
ma ne kažem ja uzalud, da uz ovakve vibre naprosto moram ponovno ostati T![]()
Posljednje uređivanje od MALECKA : 08.11.2010. at 21:56
Cure, svima za što kome treba~~~~~~~~~~~~~~~~ a posebno čekalicama bete da se nastavi pozitivan niz~~~~~~
za predivne bete
za sve djevojke ~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
I ja bih čestitala svim curama na testovima, prekrasnim betama i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv i srčeko koji ćete vidjeti.
Čekalicama strpljenja do početka stimulacije, do punkcije, do transfera, do testova, bete.
Nudim frišku mirišljavu kavicu![]()
Predivne bete![]()
Posljednje uređivanje od Cannisa : 09.11.2010. at 08:29
Kadauna je to tako lijepo sročila, kao i obično......(poeta, nema šta)...
Bum si srknula malo kavice, jer Meli đipa od 6h.....treba mi malo kofeina!!!!
(Kadauna draga, predivno zgledaš i baš mi te bilo milo sresti)![]()
Wow, azrijelka, čestitam!!!
Puno sreće, cure!!!
nema me par dana a ovdi špica nad špicama. koliko puno lipih novosti...neću ni pokušat nabrajat sve i svakoga jer bi sigurno nekog zabila zato za sve lipe bete...sretno mamicama koje će zbog njih uskoro "morati podnijeti" velike trbušiće...nek vam ovo bude najljepše razdoblje života!
mojim dragim istrijankama velika, kad će opeda kavica...baš sam se navukla
svim tužnicama...nemojte dugo ostati tužne, doć će i naše vrime sreće!
svim ostalim čekalicama, pikalicama, onima koje kuju planove za dalje (posebno jednoj lipoj malici) puno sreće, snage i pozitivne energije!
ja sam pronta, jučer pokupovala pola apoteke, medicinski brat se zagrijava i sve je lagano u niskom startu, samo čekamo da opali onaj pištolj za start. sutra počinje bockanje, a ja sam začudo cool (ne daju mi više smajlića a takooo su dobriii). Sa iglama skoro pa sam na ti (barem za sada dok nismo u bliskom kontaktu, dok su još u kašetinu), Mb se ne javlja ama baš ni na jedan moj mail, a ja sam i dalje cool, sve radim na kraju po feelingu, ionako će biti ono što mora biti koliko god se ja pilala ili nepilala.
oplostite cuje na ovako dugom postu al ja kad pišem pišem da svima dosadim...nadam se da je na odbr to dozvoljeno...mislite na mene, vibrajte i šaljite pozitivu, trebat će mi, a ja javljam novosti...
Pusa!!!