nema me par dana a ovdi špica nad špicama. koliko puno lipih novosti...neću ni pokušat nabrajat sve i svakoga jer bi sigurno nekog zabila zato za sve lipe bete ...sretno mamicama koje će zbog njih uskoro "morati podnijeti" velike trbušiće...nek vam ovo bude najljepše razdoblje života!
mojim dragim istrijankama velika , kad će opeda kavica...baš sam se navukla
svim tužnicama ...nemojte dugo ostati tužne, doć će i naše vrime sreće!
svim ostalim čekalicama, pikalicama, onima koje kuju planove za dalje (posebno jednoj lipoj malici ) puno sreće, snage i pozitivne energije!
ja sam pronta, jučer pokupovala pola apoteke, medicinski brat se zagrijava i sve je lagano u niskom startu, samo čekamo da opali onaj pištolj za start. sutra počinje bockanje, a ja sam začudo cool (ne daju mi više smajlića a takooo su dobriii). Sa iglama skoro pa sam na ti (barem za sada dok nismo u bliskom kontaktu, dok su još u kašetinu), Mb se ne javlja ama baš ni na jedan moj mail, a ja sam i dalje cool, sve radim na kraju po feelingu, ionako će biti ono što mora biti koliko god se ja pilala ili nepilala.
oplostite cuje na ovako dugom postu al ja kad pišem pišem da svima dosadim...nadam se da je na odbr to dozvoljeno...mislite na mene, vibrajte i šaljite pozitivu, trebat će mi, a ja javljam novosti...
Pusa!!!