predivne bete!!!...svim curama čestitke od srca i ~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasne, mirne, dosadne trudnoće!
čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dodirko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za brz oporavak!
predivne bete!!!...svim curama čestitke od srca i ~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasne, mirne, dosadne trudnoće!
čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dodirko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za brz oporavak!
loks, ~~~~~~~~~~~~~~~ za buduću Mb trudnicu ~~~~~~~~~~~~~~~~
loks ~~~~~~~ za mariborsku bebu ili bebice
andream ~~~~~~~~~ za novi start
Cure čestitam na lijepim betama!![]()
Počinjem sutra s Decapepytilom!!!!!! Do ponedjeljka i u utorak opet gore
Kaj raditi s iglama i špricama, bacati ih u obično smeće ili nositi u apoteku????
loks u istoj smo kaši, jedva čekam pokret sutra sa bockanjem, nakon jednog stimuliranog već se osjećam kao veteranka![]()
isto tako mi na mailove iz Mb ne odgovaraju ali ne živciram se, bar ne još
cure svima za što god vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Loks ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od srca ti želim da ti ovaj postupak uspije!!!!
loks, Gabi, linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ da vam ovo budu uspješni postupci![]()
Posljednje uređivanje od sretna35 : 09.11.2010. at 14:09 Razlog: pogreška u pisanju
loks, Gabi, Linalena, Lucija83 neka nam je sretan ovaj postuapk!!!!! Moja M je stigla, sutra se ide po lijekove, a ja bih najradije obukla kabanicu i krenula na noge put Rijeke....
Nikad me u životu M nije tako obradovala kao danas!
Cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od srca svima da nam se želje napokom ispune!
Istrijanke, dok ste vi uživale na kavici ja sam brala masline i mislila na vas....
sumskovoce uspješan postupak i tebi želim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(o kako se sječam tog naleta energije uoči postupka, ja uvijek razmišljala da pješke krenem na Sljeme)
draga sumskovoce drago mi je da ti je m napokon stigla. znači li to da ćemo skupa početi sa bockanjem, jer si mi rekla 2. dan da počinješ jelda?
ne znam di bi pitala pa ću ovdi...cure koje znaju nek me upute di mogu pronaći više podataka o endometriju, dal postoji post baš na tu temu, ne mogu naći baš ništa?
Loks for you Debljina endometrija
Sumskovoce sretno! ~~~~~~~~~~~
Cure, bila nadas na 1.uzv - vidi se gestacijska vrećica smještena u maternici (znači nije vanmaternična), ali imam i nekoliko malih hematoma.
Je li netko od vas imao sličnu situaciju? Dr. je rekla da moram strogo mirovati i stavljati utrogestane. Sljedeći tjedan opet na uzv da vidimo što se događa - trebala bi se vidjeti neka žumanjčana?
Sumskovoce Gabi25 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretn o!!!!!!!
Şvima puuuno sreće u postupcima, evo za promjenu malo sretnih zvjezdica ************************************************** **
Rozalija.. princeza je preslatka![]()
Maca2, ako se ne varam, mislim da je Ginger imala hematom/e, a nekidan je rodila malu slatkicu. Probaj je pitati, stvarno mislim da je to bila ona.
A ovima koje su od sutra na igli poručujem samo da se ne bi navukle previše na to! Ovaj put vam opraštamo, ali drugi već ne!
Ostalim curama u niskom ili visokom startu~~~~~~~~~~~~~~~~~za naaaaaaaaaaasssssss!
Mi danas bili na uzv... 10+5
Na žalost, jedna bebica više nije s nama.
Bez ikakvih simptoma, bez kapi krvi... Samo je nestala...
Jednojajčani blizanci koji su ostali su dobro, mašu nožicama, veliki su... Prave male srećice.
Ja sam ipak malo tužna...
Nadam se da će ih mišić koji je otišao čuvati da sve bude ok do kraja.
Draga Denny i meni je žao, ali kad promisliš bolje da se takve stvari događaju ranije nego da kasnije ugrozi i druge bebice.
Malo je čudno to kako je samo nestala, postavlja mi se pitanje da se nije sakrila iza blizanaca.
Sjećam se da je netko svaki put na uzv-u vidio jednu bebu više.
na prvom uzv-u jedna, na drugom dvoje a na trećem troje!
iskreno volila bih da je i to slučaj kod tebe!
Sretno dalje, da sve bude u redu!
Posljednje uređivanje od AnneMary : 09.11.2010. at 17:58
Denny žao mi je zbog jedne bebice. Čuvaj i mazi dva mala srca![]()
![]()
Denny, žao mi je za jednu mrvicu jer jednako si se vezala za sve tri, ali sama znaš da je ovako puno manji rizik sada za vas troje, ma kako to grubo zvučalo. Šaljem vam puno~~~~~~~~
Svim novim trudnicama želim urednu,mirnu,sretnu trudnoću i na kraju zdravu,lijepu dječicu.
Svima koji su u postupku puno sreće!!!!![]()
U ovih par dana koooliko novih trudnica,pa da ne preskočim-svima čestitke
Čekalicama bete puno,puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
Cure, za što god vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~
Denny, žao mi je zbog mrvice, ali bolje da je odmah na početku tako nego kasnije (tako jei meni rekao doc kad sam izgubila odmah na početku drugu "bebicu", ustvari je to bila gestacijska. A sad vibrice do neba za dvije srećice ~~~~~~~~~
Denny kao što i sama kažeš blizanci su jako dobro,veliki, veseli, aktivnipa to je velika sreća ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude dobro do kraja
Denny, jako mi je žao zbog tvoje bebice koja te napustila...ona će sada biti anđeo čuvar ovim dvjema
Curam koje počinju sa stimulacijom za MB želim da ponove moj uspjeh
p.s. znam da nije vezano za temu, ali ne znam gdje da pitam:
Zna li neka od trudnica veličinu svog gestacijskog mjehurća s prvog UZV-a? Moj je danas na 5+2 bio 0.49c.
Pokušala nešto izguglati o tome ali nigdje ne nalazim mjere gest.mjeh. po tjednima. Čisto me zanima jel to u redu, danas me gin. uplašila s ovim hematomima što je našla pa sam skroz zaboravila pitati je li veličina gest.mjehurića u redu.
Pinky neka ti je sa SREĆOM ~~~~~~~~~~~~~za ludi tulum u labu~~~
~~~~
~~~~~
~~~~~
![]()
joj, a ja se mislila prošvercati i za 20 dana samo dreknit da sam trudna
hvala vam!!! cilo vrime sam tako opuštena, da sam prvi puta uvjerena da bi ovo moglo dobro završiti. od straha nisam ništa ni spominjala.
nadam se dobrim vjestima iz laba sutra
nadam se da će biti peta/osma sreća, kad već nije htjela biti treća
Posljednje uređivanje od Pinky : 09.11.2010. at 22:50
Denny, baš mi je žao zbog bebice! Odsada ćeš imati još više anđeoske prašine da te prati do kraja trudnoće...
Pinkušo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jutro svima
~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama koječega, beta, punkcija, transfera
Rozalije kak je Jelena lijepa bebica, prekrasna, pusa velka
I ja se prijavljujem da sam od jutros u 7 na igli, tjedan dana Dec.(22dc) pa u utorak na kontrolu za dalje