gdje je crvenkapica??? kako je prošla punkcija ??????????????
gdje je crvenkapica??? kako je prošla punkcija ??????????????
Srela je vuka pa sad odmara!Šala! Jaaavi seee! Čekamo te!
Izvještaj od sinoćnjeg pregleda kod moje soc. gin. desno folikul 13x11mm, uterus uredne teksture sa trocrtnim c. odjekom 6 mm. Dr zadovoljna kako izgledam iznutra, i kaže da je šteta ne otići na prirodnjak jer da joj se stanje svega sviđa. Pa rekoh, zašto ne! I ono malo sumnje koju sam možda i imala, nestala je dok je objašnjavala stanje. Ako je netko ujutro u Petrovoj nek se javi!
Ginger sva sam se rastopila..... Čestitam još jednom.stiglo je još jedno moje čudo, ma savršena je
ne mogu vam opisati koliko sam sretna![]()
Bebe su stvarno savršenstvo prirode.....
Kakve su nuspojeve Decapeptyla??? Kakve gonala?
Što uzimate još uz postupak i u kojem dijelu? Ja bi uzimala folnu, zapravo uzimam ju već valjda 2 godine skoro pa stalno, andol se uzima u kojem dijelu???? Pokušavam cucalti tablete matične mliječi i Cvitamina al se rijetko jako rijetko sjetim
Pijem puno čaja s medom i limunom, sok od cikle+jabuka , ananas, nar????
ja baš razmišljam otvoriti temu npr. kako se osjećamo tijekom postupka? Meni je danas 2. dan Decapetyla, a imam još 6 dana Logesta (pijem po 2 tbl zbog krvarenja). Ovako jadno, bijedno, nervozno, tužno, pesimisticno, depresivno se u životu nisam osjećala. Pocelo je od kada uzimam 2 tbl. Logesta. Od danas se i preznojavam, imam valove vrućine, glavobolju...ma užas! E sada, ili je to od navedene terapije ili si ja polako utirem put u Vrapce, vrag bi ga znao!
Tužnicama...
svima drugima ~~~~~~~za sve što vam treba.
ja imam potrebu prijaviti da mi dani jaaaaaaaaako sporo prolaze...
zedra i ja sam imala jednu fazu pijenja logesta sa sličnim nuspojavama- depresija, pesimizam, propitivanja zašto uopće idem u postupak kad neće uspjeti, blablabla... Sad me to prošlo i od kad se jučer pikam potpuna suprotnost- optimizam, vjera u uspjeh, ma sve suprotno...
Možda si i ja utirem put u Vrapče, ko bi ga znao...
Izdrži još tih par dana tableta i sve će biti ok
iva žao mi je
snekice sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svima ostalima za što god vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zedra, oprosti, ali ja nisam u postupku a tako se osjećam. ~~~~~za tebe.
crvenkapica77 sa folikulima na sunce!~~~~~~~~~~
Hej Ginger, pa ti si već s nama, svaka čast, curicama![]()
i dodata
mrvici maloj
Snekica ~~~~~~za neočekivani prirodnjak. Nek' ti bude kao kod Ginger sa prvom curicom![]()
Ginger, čestitam, nisam skužila da si već tu!!!
Zedra mi smo na istom tempu pikanja, drugi dan Dec. jedino ja nemam taj logest
Matahari da brzo prođu dani do BETURINE
[QUOTE=tiki_a;
Nek' ti bude kao kod Ginger sa prvom curicom[/QUOTE]
Potpisujem u potpunosti! Voljela bi Gingerin scenarij, čak i mix oba dva njena binga!
Ginger,![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 11.11.2010. at 19:01
Ovako ja od Decapeptyla nisam imala nikakve nuspojeve. Gonal me napuhavao i pitala sam dr. i rekao je da je to normalno. Rekao je da Brevicid zna biti gadan, ali ja sam ga čisto dobro podnosila. Više me mučio Suprefact sprej od njega sam spavala po 2 sata nakon uzimanja i bezveze plakala...
Danas sam bila kod svojeg dr. i radio mi je ultrazvuk, ali još se ništa ne vidi ima neka crtica za koju je rekao: "Možda" pa se i dalje nadam. Sutra vadimo betu pa ćemo vidit. Uglavnom zacementirala sam se u krevet i što bude bude...
Za trudnice macu2, azrijelka 36 puno dobrih ~~~~~~~~~~~~~
loks, Snekica, mare157, Šumskica, linalena, Lucija83,Pinky,crvenkapica,darkica,anery,karolajn, matahari ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno
Svima za što god vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Samo ću vam prijaviti betu 20dnt3d 2523,0! Raste!! Malo sam ipak mirnija, a vidjet ćemo sutra što UZV kaže!
Modesty, ~~~~~~~~~~~ za UZV.
Malecka, ~~~~~~~~ za veeeeliki broj.
I ja želim scenarij od Ginger, vidjet ćemo uskoro da li će i biti![]()
Bravo za betu Modesty..!!!!Ja cu na UZV u ponedjeljak 25dnt.
Zedra, ja sam imala iste takve simptome dok sam bila na kontracepciji, ja sam pila Cilest. Depresija, pa onda euforija, preznojavanje, spavala sam kao na straži, ni na što se nisam mogla skoncentrirati, užas, samoj sebi sam djelovala kao klimakterična baba. Sad od kad ih ne pijem je sve ok. Od Decapeptyla se napuhujem i imam zatvor, ali glava je čista pa je sve lakše, tako da vjerujem da je bilo od tableta.
Modesty i malecka šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Ja sam danas samoinicijativno otišla na još jedan uzv prije Maribora, i trenutno stanje na 6dc je 5 vidljivih folikula na desnom jajniku od 5mm i 3 na lijevom od 4mm.
aneri, sretno s tvojim flikulićima.
Crvenkapice, pa ti si kao "Gdje je Jura", sretno s js, lijep rezultat. Mogla bih i ja potegnuti do CITA, što je tih 500 km.
Modesty i ostale curke ~~~~~~za UZV, za folikuliće, js, bete i sve ostalo....
Moram priznati da mi je lakše kad vidim da je ovo moje stanje ipak od tbl., već sam se zabrinula da sam skroz skrenula. Kaže mi muž veceras-hajde, pricaj malo sa mnom-,a ja njemu-ne mogu, preteško mi je pricati-
Nakon toga je rekao da je ovo zadnji postupak, bez obzira na ishod, jer se to ne može više izdržati!! A ljubav moja!![]()
evooooooooo meeeeeee...malo sam spavala, pa imala goste pa onda mm daj lezi ostavi se kompj. pa malo svratim i nikako da napisem nesto i ovdje,
modesty, drago mi je, sretno sutra na uzv!!
cure hvala sto mislite na mene, ja sam ok, super, punkcija prosla da ne moze bolje, hvala ekipi iz CITA,
imamo 5js
sutra cemo znati vise ....pusa svima
evo jutarnje kavice
malecka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da raste beta i ona crtica i tvoj trbuščić
modesty ua UZV ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
super crvenkapice...kaj oni ne idu na blastice..
ja danas dobila M...baš sam si onak...bljaaak...
crvenkapicajupi za punkciju i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar transfer i super mrvice!!!!
Snekicau akciju draga! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za BINGO!
Modesty prekrasna beta!
Malecka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od srca i drž se kreveta, bit će sve OK!
Kod mene još uvijek nema nuspojava Decapeptila, večeras počinjem s Monopurima + Decapeptil...javim vam sutra kako sve to podnosim...
kiara79![]()
joj kako sve sporo prolazi do te tete bete a tek nam je 3dpt! pozdrav (ocekujemo sva tri svoja misica)
Evo drage moje junakinje i hrabrice nažlost nosim loše vijesti moje bebuške odlaze beta je danas 136.....Nisam krvarila, nisam osjetila nikakvu bol....samo su otišle... ;-(
MALECKA, jako mi je žao...ne znam ni šta bi rekla a da ne zvuči prazno i otrcano...
drž' se...mi smo tu uz tebe !![]()
Malecka, jako žao mi je! ako te ikako mogu utješiti - većina smatra da, u mladim godinama (a vi u njima jeste), činjenica da ste iz prvog IVF-a postigli trudnoću je dobar prediktor nekog budućeg uspjeha! Sretno, to je, iskreno, bolji scenarij, nego da je beta lagano i nepravilno rasla, da se sve razvlačilo do ne znam kojeg tjedna trudnoće pa završilo u missed abu ili tako nečem. Opet, i to se preživi, ali bolje je bez toga proći. Želim ti brz psihofizički oporavak i sretno za dalje!
malecka, ina je sve lijepo rekla i ja je samo mogu potpisati a tebi šaljem puno vibrica za snagu za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Malecka jako mi je žao. Drži se i kako je Ina rekla imaš velike šanse za budući uspjeh
![]()
Malecka, žao mi je!
Mi odustajemo od prirodnjaka (za sad). Ipak imam polip koji treba odstraniti, a to se navodno radi između 9 i 12 dc, što bi mi bilo upravo sad, a predoperativne preglede ne stignem obaviti, niti ne želim baš toliko forsirati. Šta je, tu je. Ubrzo će i Božić i Nova godina, pa godišnji, pa kratka veljača i evo već mene u stimuliranom. Tako da sam zvanično na g.o. do 03/2010.
Sretno svim curama u postupcima, da ih beta fino iznenadi. Naravno sretno i svim ostalima da sad ne nabrajam jer ću se izgubiti!
![]()
malecka, baš mi je žao
znam da te baš neće utješiti-ali ako se to već moralo dogoditi, bolje da se dogodilo ovako na početku i da same odu, nego da je prošao još koji tjedan, da si ih vidjela i da su porasle..vjeruj mi, nema goreg osjećaj nego kad iz tebe moraju izvaditi tvoju bebicu....nema...
ako ove nisu bile suđene..bit će uskoro nove..molim se za tebe
jel ideš na pregled kod dr L?
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
andiko - 2. klomifenski IVF, VV
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
mazica79 – prirodno (nakon 1XIVF)
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Vali- FET Maribor
Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)
6. mj.2010
Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakon 2X IVF)
Zeljana – stimulirani ICSI Slovenija
osijek – 2X stimulirani ICSI Petrova
bebica2009 – 8. IVF Vinogradska (nakon 1 stim., 4. prir. I 2. klomif.)
draga – 4. FET VV(nakon 3 X AIH, 1X IVF, 3X FET)
enya22 - prirodno (nakon svega i svačega)
čupko 1 - 2. stimulirani IVF VV
kika84 - 1. stimulirani ICSI Prag
Natalina - 3. stimulirani IVF MB
venera21 - 5. AIH Vinogradska
7. mj.2010
sandric - 1. stimulirani IVF MB
evelin - 1. stimulirani IVF SD
issa11 - 2. IVF Cito (nakon 1 stim. IVF)
Sanjička - prirodno (nakon 1 stimulirani IVF i 2 prir. IVF)
petra30 - 4. prir. ICSI, Vinogradska (nakon 3 x ICSI)
marti78 - 2. FET Prag
vesnare - 3 polustimulirani ICSI Cito (nakon 2X FET, 2X ICSI)
gričanka - ? IVF, Prag
beba.2 – 2 IVF (nakon 1X AIH, 1X IVF)
8. mj.2010
AnneMarry – 1. stimulirani IVF, SD (nakon 5XIVF)
Cranky – 1. stimulirani IVF Rijeka (nakon 3X AIH)
tini – 4. stimulirani IVF Rijeka (nakon 15 prir/klomif. IVF, 3 stimulirana IVF )
Jim - 2. IVF (iz odmrznutih js) SD (nakon 2 AIH, 1 stimulirani IVF )
lastavica1979 – prirodno
9. mj.2010
Denny – 1. stimulirani IVF, Cito (nakon 3 AIH)
Tibi – 2. stimulirani IVF, Vinogradska
“tina” – 2 stimulirani ICSI SD (nakn 2 AIH, 1 ICSI)
Ordep – prirodno
micek – 4. stimulirani IVF Maribor (nakon 3 IVF)
mromi30 – prirodno
10. mj.2010
Žanet – 4.stimulirani IVF, Cito (nakon 3 IVF )
gargamelica – 5.stimulirani ICSI-TESSE, Cito (nakon 4 ICSI-TESSE)
sbonetic – 4 ICSI, IVF poliklinika (nakon 3 ICSI)
Gosparka – 5 ICSI, SD (nakon 4 ICSI)
Tia – 4. stimulirani ICSI (nakon 6 AIH, 3 stim. IVF)
11. mj.2010
mravak – 4. stimulirani ICSI, Rijeka (nakon 1 ICSI, i 2 ICSI sa odmrznutim js)
modesty4 – 1. stimulirani ICSI, SD (nakon 2 AIH)
Sela – 5 IVF, Prag (nakon 3 AIH, 3 prir. IVF, 1 stim. IVF)
azrijelka36 – 1 AIH, IVF centar
maca2 – 8 ICSI Maribor (nakon 3 stim. ICSI, 4 prir. ICSI)
ninocka28 – 2. stimulirani IVF, Vinogradska (nakon 3 AIH, 1 prir. IVF, 1 stim. IVF)
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
nana_banana – 16.11.
sivka – 16.11.
matahari – 18.11.
medena8 – 22.11.
Čekalice (F)ET
Pinky
crvenkapica77
Čekalice punkcije
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
mimi81
tigrical
aneri
Sumskovoce
lucija83
Klomifenke/Femarke
diki
Šmrkalice i ostale supresije
linalena
Gabi25
loks
zedra
On-GO
dudadudaduda
aleksandraj
Pirica
ž od milivoj73
andream
AuroraBlu
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jesenski vlakić
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, sissy, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Miss July, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Teodora, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, jo1974, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Natica, Elena-mk, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, mare41, Vikki, Juliette, pinny, Marina27, Lilly, sivka, Ti, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, nataša, Kikla123, Miki76, zlatica, Romanica, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Missixty, AnaK, n&a, Snow.ml, ivkica28, Tigrical, Iberc, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, dani82, Vojvođanka, Pimbli, Mia74, Sanja1, trunčicabalunčica, ogla, mini3, tlatinčica, klara, skandy, mrkvica84, nokia, zrinkič, kik@, Bab, taca70, sany 7, đurđa76, sali, centaurea.in.spe, kandela, venera3, mirna26, Opa, suzzie2, NINA30, loryy, Bugaboo, vita22, ivica_k, ZAUZETA, Aurora*, tiki_a, corinaII, ia30, kriistiina, rose, narnija, tantolina, amaria 23, mare41, Mia Lilly, TOMISLAVA, m arta, Adikica, mare157, kiara79, luna1, Lua, matto, kerolajn5, marta7, MALECKA, Snekica